Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 975
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 470
Гледам в момента,''господарите'' са изпратили подставено лице на процедура. Joy

# 1 471
И аз гледах Господарите.Жената,която е изпратена на процедура има късмет,че е попаднала точно на тази консултантка  Joy Консултантката е жена на възраст,аз съм си говорила няколко пъти с нея...добра женичка ми се видя,но има много по-нагли и нахални консултантки.Може би е трябвало да изпратят няколко поставени лица..щеше да стане интересно  Laughing Все пак там работят около 35-40 момичета/жени.
Но нищо,утре ще гледаме продължението..може и да е станало по-интересно  newsm78

# 1 472
От това, което четох и видях в господарите, а и от това, което ми разказа моята приятелка, която е била там, излиза май, че нещата въобще не са такива, каквито ги представят. От поведението на консултантката, разбрах, че водят само диалог с подставеното лице. Интересно къде е емоционалният натиск, за който всички говорят и обидите, в това число. Тези дни ще ми се обадят и на мен, нарочно ще отида за да се УБЕДЯ ЛИЧНО ! Защото до тук всичко е пълен хаос. Май на тези бивши служители много им е мъчно им е мъчно, че са напуснали компанията и до ден днешен продължават да съжаляват за това. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ  Simple Smile

# 1 473
  • София
Точно така, добре е да не забравяме, че сме българи - не се издавай, че нямаш пари, защото иначе ще получиш бонус - алергия.

# 1 474
  • София
Елина1 от тук натам е малко по-леко, ухапванията им са по-беззъби...или ги няма...

# 1 475
От това, което четох и видях в господарите, а и от това, което ми разказа моята приятелка, която е била там, излиза май, че нещата въобще не са такива, каквито ги представят. От поведението на консултантката, разбрах, че водят само диалог с подставеното лице. Интересно къде е емоционалният натиск, за който всички говорят и обидите, в това число. Тези дни ще ми се обадят и на мен, нарочно ще отида за да се УБЕДЯ ЛИЧНО ! Защото до тук всичко е пълен хаос. Май на тези бивши служители много им е мъчно им е мъчно, че са напуснали компанията и до ден днешен продължават да съжаляват за това. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ  Simple Smile
На мен ми стана любопитно ако нямаш нищо общо с фирмата - откъде знаеш, че ще ти се обадят и на теб?

# 1 476
milittana, отговора е в написаното от JohnyB! нейна приятелка е ходила и е дала телефона! преди аз да отида, две мой приятелки са ходили и са доволни!? получили са поне безплатна процедура, но аз не съм доволна, защото кожата ми е алергична, освен това искам и да знам какво слагам на лицето си! Със мен консултантката също се държа много добре  Naughty, още в началото казах че съм доволна от козметиката която ползвам, направих си калкулация, аз на месец давам не повече от 100 лв за мазила, техните стигали за максимум година и половина, ми нещо много скъпо ми се видя и ..., а после и тези парения и опъване на кожата ми бяха достатъчни да ме откажат съвсем  Mr. Green

# 1 477
Да няма натиск,понеже жената е безработна,,и съответно не се занимават много с нея,много да я обеждават,понеже консултантката знае,че и да се съгласи клиентката-няма да я одобри банката за кредит,щом няма трудов договор...Но ако беше някоя със бизнес .направо щяха да влязат трима един след друг управляващи да я обеждават да си купи...
Във някой от следващите издания на Господари на ефира ,ще има и интервю с Максим Банин..
Да,най-добре отидете,щом имате желание..Незнам на служителите дали и е мъчно,на мен въобще,радвам се че се отървах от тази секта...Макар,че ми предложиха по-голяма заплата и длъжност,аз пак реших че не ми се занимава с тъпотйй...
Лек ден Simple Smile)

# 1 478
Благодаря на всички за съдействието. Благодарение на вас днес действах уверено и на този етап успях.
Първо отидох във банката, където поисках да направя отказ от кредита, предвид,че всеки потребителски кредит може да бъде развален в някакъв срок, мисля че 14 дена.
Те ми казаха, че при стоков кредит трябва търговеца да пусне искане за Анулиране на кредита.
Отидох във фирмата, съвсем конкретно заявих какво искам.
Дадоха ми да подпиша документ  за отказ, получих входящ номер. Малко се притесних, защото се оказа, че ще трябва да изчакам юристката да ме покани на разговор и тогава ще се пусне документа.
Но пак ходих в банката и им показах документа, увериха ме, че всичко е наред. Такава била практиката.
Изрично попитах дали ако мине един месец докато юристката ме покани на разговор ще дължа лихви. Отговориха ми че нищо няма да дължа, да не се притеснявам. И ми дадоха телефон за връзка.
Това е. Малко ми олекна.
Да добавя, че от страна на Дешели нямах никакви проблеми. Опитаха се леко да ме проагитиат да помисля и толкова.
Ще пиша ако има развитие.
Браво на Вас Simple Smile) Всичко е ок значи.Адвокатката Милена,идва всяка седмица,така ,че в най-скоро време,до няколко дни ще Ви се обадят...Тя поне е много разбрана.
Пишете,ако има развитие.  Wink

# 1 479
# 1 480
  • София
Защо за "безплатната процедура" не се издава финансов документ на стойност "0" лв. Как, ако не си закупил продукта, и са ти причинили кожни проблеми изобщо ще докажеш, че си бил апликиран с продуктите им. Защо ти представят да подпишеш декларация, с която отговорността за последствията от контакта си е на потърпевшия. И ако процедурата е на стойност "0" лв, защо на моя безработна приятелка са започнали да й обясняват колко струва процедурата... и да й вменяват чувство на вина, че им пилее времето.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 12:55 от emona69

# 1 481
Защо са "безплатната процедура" не се издава финансов документ на стойност "0" лв. Как, ако не си закупил продукта, и са ти причинили кожни проблеми изобщо ще докажеш, че си бил апликиран с продуктите им. Защо ти представят да подпишеш декларация, с която отговорността за последствията от контакта си е на потърпевшия. И ако процедурата е на стойност "0" лв, защо на моя безработна приятелка са започнали да й обясняват колко струва процедурата... и да й вменяват чувство на вина, че им пилее времето.
Да ,права сте...точно така е.Уж "безпалтна процедура" а не те оставят на мира...В никой друг козметичен салон-а съм работила в такива,не се е подписвало декларация,че ако стане нещо ти си си виновен..От това става ясно колко са "читави" продуктите на дешели...
Да,казва се на клиентките,че видиш ли такава процедура в салон струвала 300 лв  Joy,а тук я получава напълно безплатно...

# 1 482
  • София
И това ако не е емоционален или психически натиск...Преди години моя приятелка имаше болезнена потребност от пари, и ходеше в една компания за изпитване на продукти върху хора, след като са преминали изпитания върху животни, но за това участие й се заплащаше. Тя също подписваше подобен тип декларация. Само дето нито веднъж не се изрина.

# 1 483
milittana, отговора е в написаното от JohnyB! нейна приятелка е ходила и е дала телефона!
Нейна?
Цитат
Име:    JohnyB
Последно какво е - мъж или жена?

# 1 484
Последно какво е - мъж или жена?

Още не е решило, регистрирало се е съвсем скоро.

Общи условия

Активация на акаунт