Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 898
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Да...и мен ме покани жена, която бях виждала само 2 пъти...

# 1 546
Просто мили дами реално, когато жените оставят телефонни номера (понякога) ги дават на посоки. Преглеждат телефония указател и дават по ред на номерата. Така се получава това чудене "Таа па коя беше? Познавам ли такава жена?" Просто наистина са стари забравени колежки, познати, комшийки, комшийки на стари познати и т.н. #Crazy Репликата която се използва за взимане на номера е " Давайте по азбучен ред направо от телефона, госпожо, не ги подбирайте, те дамите ако не искат просто ще откажат. Дайте им възможност сами да преценят дали искат да получат такъв подарък." ако много се дърпа жената се използва и " Ако искате ще кажа на колежките да не споменават вашето име пред дамите, така няма да разберат,че Вие сте направили този подарък" и тогава се развихрят, но всъщност те си споменават имена после в кол-центъра Blush Аз съм имала случаи в който и като циганче да се моля, жената повече от 3 - 4 номера не иска да даде и толкова, имала съм обаче и такива който са ми давали по 40 -50 .. какво си мислите, че всичките 50 жени са и първи приятелки и всеки ден се чуват ли? Поне половината ако не и повече от половината дами сигурно не са успели да включат за коя тяхна "ПРИЯТЕЛКА" става на въпрос.
Мила Ж.И.-страшна си,да знаеш!Незнам как не те е срам да седиш и да плюеш бивши колеги и работодатели.Това само може да говори още повече за теб!Знаеш ли,пожелавам ти от все сърце работа,където няма да ти плащат и ще се отнасят с теб като с нищожество.Успех!
Ма много сте злобни в тая фирма, още малко и ще си изядете бившата колежка с парцалите. То клетви, то чудо.  Къде останаха "новите идеи" и позитивният възглед към света, с който се гордеехте?

# 1 547
  • София - Рим и обратно
Именно, затова уточних, че в "най-добрия случай" биха били просто безобидни. Но нито са скандално ново революционно откритие, нито самолет Joy.

# 1 548
Именно, затова уточних, че в "най-добрия случай" биха били просто безобидни. Но нито са скандално ново революционно откритие, нито самолет Joy.

А забравяш умните кристали Laughing

# 1 549
Едно въпросче към служителите на Дешели.
Може ли да ни кажете къде са тези 280 офиса на Дешели в света?
Интересното е, че в сайта ви пише наистина представителства, но само градове. Нито адреси, нито телефони.
Най-вероятно Господарите четат и ще им е много интересно да потвърдят или отрекат твърденията ви за тези 280 офиса.
http://www.youtube.com/watch?v=Vb3-gCKnsB4- това видео е на руски, но все пак става ясно, че не е някакъв световен заговор или измислена приказка, и действително интереса е голям, тъй като независимо от негативите компанията продължава да се развива и да отваря още офиси по света- такова мащабно превземане на световните пазари, не може да остане незабелязано, и още повече- не може да се случи, ако продуктите не дават резултат. И в САЩ, колкото и глупави да са американците, вече са отворили- http://www.desheliusa.com/, Русия за 2013  на 1 място сред луксозните марки козметика, независимо от медийната война. Съвсем скоро ще се превърне в тотална мода, и да не забравяме, че напоследък всичко пробива със скандал, дали това е случайно или не...всеки си има мнение. Но ако света не се развиваше, до сега щяхме да си седим около огъня в пещерата..новите идеи изпреварващи времето винаги скандализират човешкото мислене- представете си колко е, било трудно да се популяризира идеята, че хората могат да летят- при появата на първите полети, самолети? Така че, няма страшно ...новото има свойство да променя и подобрява живота ..просто промените винаги плашат, а практиката показва, че новите идеи движат света

непремено ще следя за какьв период от време Дешелито ще просъществува в Ню Йорк. Хората там не ядат доматите с колците, имат си закони за защита на потребителя, които се спазват

# 1 550
http://petel.bg/---Zlatnata-kozmetika-pod-natisk-----diamanteno- … na-DeSheli__72112

# 1 551
  • София - Рим и обратно
Е, разбрахме за Петел. Дайте друг източник, потвърждаващ "стойкостта" ви Laughing
Смях....

# 1 552
zdravka_da  Съжалявам, но не мога да те разбера...  newsm78 Първо какво трябва да е ЖИ ? Второ съжалявам ако си си помислила, че обиждам бивши колеги, аз изрично споменах, че единствено те бяха нещото което ме задържаше там! Обиждам подхода на работа, който им се налага! А за работодатели..за мен имаше един работодател, който налагаше правилата и той не ми е заслужил уважението. Искрено благодаря за пожеланията  Hug   bouquet

# 1 553
zdravka_da  Съжалявам, но не мога да те разбера...  newsm78 Първо какво трябва да е ЖИ ? Второ съжалявам ако си си помислила, че обиждам бивши колеги, аз изрично споменах, че единствено те бяха нещото което ме задържаше там! Обиждам подхода на работа, който им се налага! А за работодатели..за мен имаше един работодател, който налагаше правилата и той не ми е заслужил уважението. Искрено благодаря за пожеланията  Hug   bouquet
Жасмина Иванова

# 1 554
Едно въпросче към служителите на Дешели.
Може ли да ни кажете къде са тези 280 офиса на Дешели в света?
Интересното е, че в сайта ви пише наистина представителства, но само градове. Нито адреси, нито телефони.
Най-вероятно Господарите четат и ще им е много интересно да потвърдят или отрекат твърденията ви за тези 280 офиса.
http://www.youtube.com/watch?v=Vb3-gCKnsB4- това видео е на руски, но все пак става ясно, че не е някакъв световен заговор или измислена приказка, и действително интереса е голям, тъй като независимо от негативите компанията продължава да се развива и да отваря още офиси по света- такова мащабно превземане на световните пазари, не може да остане незабелязано, и още повече- не може да се случи, ако продуктите не дават резултат. И в САЩ, колкото и глупави да са американците, вече са отворили- http://www.desheliusa.com/, Русия за 2013  на 1 място сред луксозните марки козметика, независимо от медийната война. Съвсем скоро ще се превърне в тотална мода, и да не забравяме, че напоследък всичко пробива със скандал, дали това е случайно или не...всеки си има мнение. Но ако света не се развиваше, до сега щяхме да си седим около огъня в пещерата..новите идеи изпреварващи времето винаги скандализират човешкото мислене- представете си колко е, било трудно да се популяризира идеята, че хората могат да летят- при появата на първите полети, самолети? Така че, няма страшно ...новото има свойство да променя и подобрява живота ..просто промените винаги плашат, а практиката показва, че новите идеи движат света
 Наистина сте заблудени дълбоко в безмозъчните си глави. Революционните открития се награждават с награди и стават световно известни по определено по-разичен път.  С подмолните продажби, както вече многократно Ви се спомена не сте първите,  да изброим дирекният маркетинг,''звъняха по вратите на хората и предлагаха само днес на спец цена комплект ножове и невероятният подарък още един комплект'',  после бяха НЕВЕРОЯТНИТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ на извънземни революционни прахосмукачки за 5000 лв а в магазина същата технолигия за 600 лв.  Сега кремове,  айде поне другите неща бяха от полза,  нещо да свършиш с тях,  но кремовете направо здравето ти застрашават.  Не,  не бихте ме убедили,  че не са вредни,  щом не  стават за бременни са си токсични.  

# 1 555
  • София
Да. С некоректна търговска  практика, каквато е тази на Дешели дори и добър продукт би бил подозрителен. И как иначе да бъде наречено предложение за единствена възможност за закупуване "сега и само сега"...накарали са  приятелка да  подпише декларация че се отказва от услугите им...когато отказла покупката
.

# 1 556
  • София - Рим и обратно
"Сега и само сега", защото и на тях им е пределно ясно, че който пристъпи вън от офиса им, няма повече да се върне посмъртно. Самата консултантка си го казва "Вие и аз много добре знаем, че ако не си купите сега, утре няма да дойдете". Ей това ме изуми. Нали уж всичко е "чудесно, прекрасно, неповторимо, иновативно, скандално ново и революционно"?! Защо самите те признават, че който не си купи на момента, никога няма да си купи? Защо притискат жените да решат на секундата, а утре вече не можело?

# 1 557
"Сега и само сега", защото и на тях им е пределно ясно, че който пристъпи вън от офиса им, няма повече да се върне посмъртно. Самата консултантка си го казва "Вие и аз много добре знаем, че ако не си купите сега, утре няма да дойдете". Ей това ме изуми. Нали уж всичко е "чудесно, прекрасно, неповторимо, иновативно, скандално ново и революционно"?! Защо самите те признават, че който не си купи на момента, никога няма да си купи? Защо притискат жените да решат на секундата, а утре вече не можело?

Защото са измамници. Не осъзнават, че с тази тактика гонят клиентите си. Така и не уточника кое оправдава цената? Така и не обясниха защо е вредна за бременни, диабетици и за щитовидната жлеза. Аз още чакам отговор Laughing
И след като твърдят, че незнам си колко известни бг личности им ползват продуктите кои са те и защо няма техни изказвания. То е ясно. Ще си сринат имижда и кариерата ако тръгнат да защитават мошеници. Виж, може и да убедят някоя силиконова чалгаджийка hahaha

# 1 558
  • София
Еволюцията е последователен  процес. Телесната повреда - внезапен.

# 1 559

Защото са измамници. Не осъзнават, че с тази тактика гонят клиентите си. Така и не уточника кое оправдава цената? Така и не обясниха защо е вредна за бременни, диабетици и за щитовидната жлеза. Аз още чакам отговор Laughing
И след като твърдят, че незнам си колко известни бг личности им ползват продуктите кои са те и защо няма техни изказвания. То е ясно. Ще си сринат имижда и кариерата ако тръгнат да защитават мошеници. Виж, може и да убедят някоя силиконова чалгаджийка :hahah

ОТГОВОР:

Без да коментирам правописа Ви, ще отговоря.
 Не става ясно от нищо до сега, кой с какво мами! Канят, показват, ако се хареса продават...
  Цената Е ВИСОКА, никой не отрича, затова може и на разсрочено изплащане.
Как точно искате да се оправдае цена? Специалисти, обучения, качество, консултации на клиентите в последствие. Искате фактури, вероятно!
 Относно бременните, НИКОЙ, НИКОГА не бива да демонстрира НИЩО, дори конец за зъби, защото това е състояние, при което във всеки един момент могат да настъпят неочаквани промени! Същото важи и за другите състояния. За да не бъдат погрешно изтълкувани, че са следствие от козметиката или уредите, просто не се извършват такива.
 Относно останалите обвинения и обиди, не за пръв път обиждате...чалгаджийки, селяни, предполагам, че можете да ме допълните! Това са само едни от начините, да се избиват комплекси от хора без качества, без да се споменават конкретни факти!

Общи условия

Активация на акаунт