. Мисля че дори по маркетинг се учи-един недоволен клиент (особено жена) ще сподели/оплаче на много по-голям брой хора, отколкото ако е доволен от услугата/стока. Така че лошите новини бьрзо летят 

Доста хора се оплакват. Ако бяха натурални и билкови както твърдят, защо хората имат проблем?
Репликата която се използва за взимане на номера е " Давайте по азбучен ред направо от телефона, госпожо, не ги подбирайте, те дамите ако не искат просто ще откажат. Дайте им възможност сами да преценят дали искат да получат такъв подарък." ако много се дърпа жената се използва и " Ако искате ще кажа на колежките да не споменават вашето име пред дамите, така няма да разберат,че Вие сте направили този подарък" и тогава се развихрят, но всъщност те си споменават имена после в кол-центъра
Аз съм имала случаи в който и като циганче да се моля, жената повече от 3 - 4 номера не иска да даде и толкова, имала съм обаче и такива който са ми давали по 40 -50 .. какво си мислите, че всичките 50 жени са и първи приятелки и всеки ден се чуват ли? Поне половината ако не и повече от половината дами сигурно не са успели да включат за коя тяхна "ПРИЯТЕЛКА" става на въпрос. Препоръчани теми