Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 933
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Sofia
и аз останах със същото впечатление,видя ми се нагъл и самоуверен  Close

# 1 531
Най ме отвращават хората, които викат на черното бяло. Всички знаят, че има ли посещение от репортер на Господарите е ясно, че има и видеоматериал показващ разни неща.
Видно беше колко пъти я разпита за работата и се видя как нагло излъга Банин.
Това не е прекрасен човек, а прекрасен мошеник овладял изкуството да омайва податливите хора.

А вярно ли, че имали 280 офиса newsm78 #Crazy

# 1 532
И моето мнение е,  че по-скоро пролича още повече,  колко са нагли и безцеремонни в поведението и лъжите.  Той тези актьорски способности добре ги е проиграл.  Изглеждаше мазен с поведението си и по-скоро се направи, че не разбира подигравките и заобикаляше околко въпросите.,  но това е цялостната политика.  И как зе издадоха,  че те сами списват положителните коментари тук. Ужас,  невероятна наглост,,  как пък не ми се обадиха и на мен,  сега както съм надъхана щях да ги побъркам. Лошото е че не бих се подложила дири и за секунди на мазилата им.  Чудя се след '' ОБЕЩАНО'' ще има ли още репортажи?

# 1 533
Змии и гущери бълвам не аз,а вие!Аз съм човек,който харесва работата си,колегите си и шефовете си!Имам най-прекрасните приятели и обичам хората около себе си!Защитавам това,защото наистина караме жените да се чувстват щастливи!Вас,изглежда трудно някой ще успее да зарадва,защото черногледството ви никога няма да ви го позволи.Не пиша тук,за да се карам или заяждам с някой,но на вас изглежда ви е интересно да провокирате хората,за да имате с какво да си повдигате личната си самооценка.Това е жалко!

Нормално ли е след като някой е отказал безплатната ви процедура, да продължавате да му се натрапвате с тел. обаждания от сутрин до вечер?
Живеем в свободна държава и всеки индивид може сам да прецени дали има нужда от вашите псевдокозметични процедури, а не вие да му ги натрапвате.
"Козмецевтиката" дори не е израелска. В Израел никой не е чувал за вас, и не съществуват никакви "умни кристали" - просто няма такава технология, всеки дерматолог ще го каже. Измамата цели само и единствено измъкване на пари, в Русия отдавна са пропищяли от вас, затова сте се намъкнали у нас. Но дните ви са преброени... Whistling

# 1 534
  • Варна
Този Банин ми направи впечатление на харизматичен симпатяга.
От такива симпатяги-чаровници най-много ме е страх.  Mr. Green
Ма не ми се обаждат още, хем съм писала назад, че живея точно до мол Варна и мога да дойда бързо.

# 1 535
Змии и гущери бълвам не аз,а вие!Аз съм човек,който харесва работата си,колегите си и шефовете си!Имам най-прекрасните приятели и обичам хората около себе си!Защитавам това,защото наистина караме жените да се чувстват щастливи!Вас,изглежда трудно някой ще успее да зарадва,защото черногледството ви никога няма да ви го позволи.Не пиша тук,за да се карам или заяждам с някой,но на вас изглежда ви е интересно да провокирате хората,за да имате с какво да си повдигате личната си самооценка.Това е жалко!

Нормално ли е след като някой е отказал безплатната ви процедура, да продължавате да му се натрапвате с тел. обаждания от сутрин до вечер?
Живеем в свободна държава и всеки индивид може сам да прецени дали има нужда от вашите псевдокозметични процедури, а не вие да му ги натрапвате.
"Козмецевтиката" дори не е израелска. В Израел никой не е чувал за вас, и не съществуват никакви "умни кристали" - просто няма такава технология, всеки дерматолог ще го каже. Измамата цели само и единствено измъкване на пари, в Русия отдавна са пропищяли от вас, затова сте се намъкнали у нас. Но дните ви са преброени... Whistling
и да добавя най-вероятно се установяват в държави, в които знаят че закона не се спазва стриктно или има доста вратички. Обаче не са си направили сметка за ефекта на неформалната реклама и социалните медии Simple Smile. Мисля че дори по маркетинг се учи-един недоволен клиент (особено жена) ще сподели/оплаче на много по-голям брой хора, отколкото ако е доволен от услугата/стока. Така че лошите новини бьрзо летят

# 1 536
Едно въпросче към служителите на Дешели.
Може ли да ни кажете къде са тези 280 офиса на Дешели в света?
Интересното е, че в сайта ви пише наистина представителства, но само градове. Нито адреси, нито телефони.
Най-вероятно Господарите четат и ще им е много интересно да потвърдят или отрекат твърденията ви за тези 280 офиса.

# 1 537
Интересното е, че в сайта ви пише наистина представителства, но само градове. Нито адреси, нито телефони.
Най-вероятно Господарите четат и ще им е много интересно да потвърдят или отрекат твърденията ви за тези 280 офиса.

не сьм служителка, но да кажа, според тази статия  копирам текста "DeSheli has more than 300 locations in Russia, and one in Los Angeles" Явно броят Руските градове за различни дьржави Simple Smile
http://therealdeal.com/blog/2014/03/12/israeli-cosmetics-firm-ey … manhattan-leases/

# 1 538
Повечето фирми, да не кажа всички направо, когато имат офиси в други държави даже и адреси и телефони слагат.
А тези само го твърдят.

# 1 539
  • Sofia
Много късно реагирам, но няма да откажа някоя скрита камера, утре имам среща с тях. Може да я отложа, защото нямам необходимата шпионска техника, а само аудио ще бъде скучно. Мога да си отстъпя срещата, пишете на лични. Ще ви кажа имена, час, а що се отнася до личната карта, казаха, че само ще видят снимката от моите ръце.
какво стана...сподели

# 1 540
http://www.youtube.com/watch?v=Vb3-gCKnsB4- това видео е на руски, но все пак става ясно, че не е някакъв световен заговор или измислена приказка, и действително интереса е голям, тъй като независимо от негативите компанията продължава да се развива и да отваря още офиси по света- такова мащабно превземане на световните пазари, не може да остане незабелязано, и още повече- не може да се случи, ако продуктите не дават резултат. И в САЩ, колкото и глупави да са американците, вече са отворили- http://www.desheliusa.com/, Русия за 2013  на 1 място сред луксозните марки козметика, независимо от медийната война. Съвсем скоро ще се превърне в тотална мода, и да не забравяме, че напоследък всичко пробива със скандал, дали това е случайно или не...всеки си има мнение. Но ако света не се развиваше, до сега щяхме да си седим около огъня в пещерата..новите идеи изпреварващи времето винаги скандализират човешкото мислене- представете си колко е, било трудно да се популяризира идеята, че хората могат да летят- при появата на първите полети, самолети? Така че, няма страшно ...новото има свойство да променя и подобрява живота ..просто промените винаги плашат, а практиката показва, че новите идеи движат света

# 1 541
  • София - Рим и обратно
Боже, какви самолети, какви пещери, нови идеи? Единствено вие, служителите в тази компания скандализирате с нахалство, безочие и ниска интелигентност. А кремчетата....кремчетата, в най добрия случай, са едни безобидни китайски боклучки, като сума ти подобни.

# 1 542
http://www.youtube.com/watch?v=Vb3-gCKnsB4- това видео е на руски, но все пак става ясно, че не е някакъв световен заговор или измислена приказка, и действително интереса е голям, тъй като независимо от негативите компанията продължава да се развива и да отваря още офиси по света- такова мащабно превземане на световните пазари, не може да остане незабелязано, и още повече- не може да се случи, ако продуктите не дават резултат. И в САЩ, колкото и глупави да са американците, вече са отворили- http://www.desheliusa.com/, Русия за 2013  на 1 място сред луксозните марки козметика, независимо от медийната война. Съвсем скоро ще се превърне в тотална мода, и да не забравяме, че напоследък всичко пробива със скандал, дали това е случайно или не...всеки си има мнение. Но ако света не се развиваше, до сега щяхме да си седим около огъня в пещерата..новите идеи изпреварващи времето винаги скандализират човешкото мислене- представете си колко е, било трудно да се популяризира идеята, че хората могат да летят- при появата на първите полети, самолети? Така че, няма страшно ...новото има свойство да променя и подобрява живота ..просто промените винаги плашат, а практиката показва, че новите идеи движат света
Какви нови идеи бе, да не сте открили лекарство против СПИН! Продавате кремове за лице на десеторни цени, че и кредити трябва да се теглят с лихвите. Чак пък плашещи промени....айде моля ви се, плашещо е нахалството на вашата фирмичка.

# 1 543
Това прозвуча като отговор от категория тъпи вицове.

-Колко е часът?
-Да имам носни кърпички.
 Joy hahaha

Какво попитах, какво ми отговориха. ooooh!
И на български да беше каква е гаранцията, че казва истината? Grinning
Според коя класация са на 1 място в Русия. Класацията на Дешели ли?
Я кажи защо Банин излъга?

Както каза Кафе с мед
Боже, какви самолети, какви пещери, нови идеи? Единствено вие, служителите в тази компания скандализирате с нахалство, безочие и ниска интелигентност. А кремчетата....кремчетата, в най добрия случай, са едни безобидни китайски боклучки, като сума ти подобни.
Де да бяха безобидни  Sad  Доста хора се оплакват. Ако бяха натурални и билкови както твърдят, защо хората имат проблем?
Защо питат хората дали страдат от диабет или от проблеми с щитовидната жлеза?

# 1 544
Просто мили дами реално, когато жените оставят телефонни номера (понякога) ги дават на посоки. Преглеждат телефония указател и дават по ред на номерата. Така се получава това чудене "Таа па коя беше? Познавам ли такава жена?" Просто наистина са стари забравени колежки, познати, комшийки, комшийки на стари познати и т.н. #Crazy Репликата която се използва за взимане на номера е " Давайте по азбучен ред направо от телефона, госпожо, не ги подбирайте, те дамите ако не искат просто ще откажат. Дайте им възможност сами да преценят дали искат да получат такъв подарък." ако много се дърпа жената се използва и " Ако искате ще кажа на колежките да не споменават вашето име пред дамите, така няма да разберат,че Вие сте направили този подарък" и тогава се развихрят, но всъщност те си споменават имена после в кол-центъра Blush Аз съм имала случаи в който и като циганче да се моля, жената повече от 3 - 4 номера не иска да даде и толкова, имала съм обаче и такива който са ми давали по 40 -50 .. какво си мислите, че всичките 50 жени са и първи приятелки и всеки ден се чуват ли? Поне половината ако не и повече от половината дами сигурно не са успели да включат за коя тяхна "ПРИЯТЕЛКА" става на въпрос.
Мила Ж.И.-страшна си,да знаеш!Незнам как не те е срам да седиш и да плюеш бивши колеги и работодатели.Това само може да говори още повече за теб!Знаеш ли,пожелавам ти от все сърце работа,където няма да ти плащат и ще се отнасят с теб като с нищожество.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт