Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 930
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 560
Извинявам се много, обаче какво общо имат диабетиците с вашата "козмецевтика" и какво толкова ще им стане, ако се пробва върху тях? В смисъл това не са инвалиди и ако продуктите не са токсични, което смятам е фатално и за здрави хора няма проблем да ползват каквато и да е козметика! На никой козметичен крем досега не съм срещала "забранено за диабетици и онко болни", ама то сигурно защото не е козмецевтичен. Вие болните от диабет и от рак ги изкарахте инвалиди, които могат да припаднат от едно намазване с крем по лицето. Виж, ако той е с вредни съставки е нещо друго, ама те са вредни не само за хронично болни и бременни, нали така?

# 1 561
zdravka_da  newsm78  Joy Joy Само си потвърдихте ужасните подходи. Щом успяхте да разпознаете автора на тези разкази, значи потвърждавате тяхната достоверност. Това момиче е позната на сестра ми ( нямах престава за фамилия, но явно ще да е Иванова  Grinning ) таа с нея стана на въпрос за Дешели и нейните премеждия. Бях ужасена  #Crazy Реших да разкажа от нейно лице случилото се тук. Очаквах да има много опровержения на думите и. Вие вместо това ги потвърдихте.

# 1 562
  • София
Ако се окаже, че жена си е купила продуктите без да знае, че е бременна, ще приемете ли куфарчето обратно и препоръчвате ли аборт?

# 1 563
Ако се окаже, че жена си е купила прадуктите без да знае, че е бременна, ще приемете ли куфарчето обратно и препоръчвате ли аборт?
А, добър въпрос! И след като са за една година, ако в рамките на тази година забременее, може ли да ви върне кремовете и кредита?

# 1 564
  • София
Има нормативна уредба касаеща нелоялните търговски практики там са си по доста точки...

# 1 565
Ако се окаже, че жена си е купила прадуктите без да знае, че е бременна, ще приемете ли куфарчето обратно и препоръчвате ли аборт?
А, добър въпрос! И след като са за една година, ако в рамките на тази година забременее, може ли да ви върне кремовете и кредита?

ОТГОВОР:

Отново сипете жлъч, без никаква логика!

- Какво точно питате? Вредна ли е за бременни козметиката?

*Категорично, не!

-Защо не се правят демонстрации на бременни и тежко болни?

*Вече отговорих! Диабета и онкологичните заболявани(които на никого не пожелавам) имат много стадии.

-За въпроса с реакциите(алергични и реакции на свръхчуствителност)

*Аз, когато бях на 22 г. установих, че съм алергична към прополис. След тест, в лаборатория. Алергията получих от продукт, хранителна добавка, която приемах с цел да повиша имунитета си.
Т.е. натуралните продукти често предизвикват алергии.

Кое друго Ви притеснява?

# 1 566
Притеснява ни основно това, че продавате токсични боклуци на хората за 2300 лева! Диабета имал много стадии! Понятие си нямате за какво говорите. То и наглостта има степени и вие сте ударили максимума. На света има много болести, даже и множествена склероза например, или дерматологични заболявания, или непоносимост към глутен и т.н. Не значи, че тези хора не трябва да ползват козметика, нали? И алергията, която отключва прополиса не се установява с петминутен тест, както процедирате вие, а се правят поне 24 или 48 часови проби в медицински условия. Как пък в ТВ репортажа не видях една доволна клиентка, а всички излизаха пребледняли и побеснели.

# 1 567
Притеснява ни основно това, че продавате токсични боклуци на хората за 2300 лева! Диабета имал много стадии! Понятие си нямате за какво говорите. То и наглостта има степени и вие сте ударили максимума. На света има много болести, даже и множествена склероза например, или дерматологични заболявания, или непоносимост към глутен и т.н. Не значи, че тези хора не трябва да ползват козметика, нали? И алергията, която отключва прополиса не се установява с петминутен тест, както процедирате вие, а се правят поне 24 или 48 часови проби в медицински условия. Как пък в ТВ репортажа не видях една доволна клиентка, а всички излизаха пребледняли и побеснели.

Вие отново говорите на посоки!

Едната дама от репортажа не беше клиентка, а майка на клиентка(ако сте слушали изобщо)
Другата почти нищо не каза, някаква физиономия направи.
А за българската "журналистика" не ми се говори!
Уверена съм, че дори да бяха попаднали на 10 доволни клиентки, нямаше да се излъчи и звук от репортажа с тях, или още по-зле, да се изреже и манипулира!
 А за това, че козметиката е токсична, бих Ви казала само: ДОКАЖЕТЕ ГО!
Можете да кажете със същия успех, че е канцерогенна, предизвиква диабет, чума, краста, сифилис, ортикария, късогледство, полова слабост, или, че повишава процента на изнасилванията......

"Журналистиката стане ли ялова, ражда ежедневно сензации."

Р.Ралин

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 22:49 от mama loli

# 1 568
  Журналистиката ви е виновна Joy

# 1 569
 За какво е виновна? Simple Smile)))

# 1 570

Без да коментирам правописа Ви, ще отговоря.
Нидей, шъ мъ убидиш Joy

Не става ясно от нищо до сега, кой с какво мами! Канят, показват, ако се хареса продават...
  Цената Е ВИСОКА, никой не отрича, затова може и на разсрочено изплащане.
Как точно искате да се оправдае цена? Специалисти, обучения, качество, консултации на клиентите в последствие. Искате фактури, вероятно!
 Относно бременните, НИКОЙ, НИКОГА не бива да демонстрира НИЩО, дори конец за зъби, защото това е състояние, при което във всеки един момент могат да настъпят неочаквани промени! Същото важи и за другите състояния. За да не бъдат погрешно изтълкувани, че са следствие от козметиката или уредите, просто не се извършват такива.
 Относно останалите обвинения и обиди, не за пръв път обиждате...чалгаджийки, селяни, предполагам, че можете да ме допълните! Това са само едни от начините, да се избиват комплекси от хора без качества, без да се споменават конкретни факти!
Та да продължа с въпросите  Laughing
Не знаех, че бременни, диабетици и хора с проблемна щитовидна жлеза не трябвало да ползват козметика. Shocked
Може ли линк към това революционно откритие?
Как точно вашата козмацефтика и умните ви кристали се отразяват на бременните, различните стадии на диабет и на щитовидната жлеза?
Защо Банин излъга?
Според коя класация са на 1 място в Русия?
Защо искате лична карта? Това право има полицията да те усведомя.
Защо лъжете по телефона, че няма да задължите с нищо клиентките си, а ще изслушат презентация? Презентация в която както знаем през почти цялото време се говори какво работи клиентката, а за продукта почти нищо. Нали уж искате да зарадвате дамите с безплатна процедура, а ги разпитвате колко имат и какво работят.
Ако обичате бихте ли споделили с нас съдържанието на вашите продукти.? Длъжни сте да предоставяте такова. Да видим какво има вътре.
Защо твърдите, че имат 280 офиса, а никъде не пиши нито адреси, нито телефони?
Защо си сменята нон стоп имената на фирмата? Това не е нормално.
Защо непрекъснато пускате обяви за работа? Какво ви има, че не може да си задържите персонала?
Та чакам Grinning

Относно останалите обвинения и обиди, не за пръв път обиждате...чалгаджийки, селяни, предполагам, че можете да ме допълните! Това са само едни от начините, да се избиват комплекси от хора без качества, без да се споменават конкретни факти!
Кого обиждам? Ако слушаш вие чалга и се обиждате - не ми дреме. Въпросът беше ясен, но го избягвате естествено. Та кои известни личности ви посещават ни кажете? Както  и техните мнения за кремовете ви дайте? Сигурна съм, че репортерите ще се свържат с тях да потвърдят дали са ви посещавали или пак ни разказвате фантасмагории.

Удебелявам ти въпросите, за да не изпуснеш да отговориш на някой. Rolling Eyes

# 1 571

-Защо не се правят демонстрации на бременни и тежко болни?

*Вече отговорих! Диабета и онкологичните заболявани(които на никого не пожелавам) имат много стадии.

Може ли малко повече информация по въпроса? Колко стадия има диабета и кои са те? Ще съм благодарна и ако разкажете малко повече за това през кои стадии не е добре да се ползва козметика (особено пък такава с натурални съставки).
Предварително благодаря.

# 1 572
За какво е виновна? Simple Smile)))

За това, че хората са недоволни и се оплакват.

# 1 573
  • София
При закупуване на продуктите им декларираш, че не си бременна и не кърмиш. Така си връзват гащите и затова го приемат обратно само при доказана непоносимост.

# 1 574
При закупуване на продуктите им декларираш, че не си бременна и не кърмиш. Така си връзват гащите и затова го приемат обратно само при доказана непоносимост.
То този въпрос трябва да се задава още по време на поканата по телефона. Защо губят времето на хората да идват в офиса им, после пък се оказва, че защото боледуват от нещо не могат да се възползват.....ама ако още по телефона те забият с въпроси дали си болна или дали кърмиш предполагам червената лампичка ще светне точно за какво иде реч.

Общи условия

Активация на акаунт