Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 388 944
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Варна
Оф, аз ли се изразявам неразбираемо?! Нагрубявайте ги колкото искате - на шефовете им не им пука, а те ще напуснат в един момент и толкова.

Напротив, изразяваш се идеално. Просто никой не чете...

То е все едно да кажем, че и дилърите на дрога - и те душа носят и деца хранят, да не ги нагрубяваме....

Страхотно сравнение...  ooooh!

То не е да крещи човек, но след като любезно е отказал един път, да продължават да го натискат...

Ми явно не можете да отказвате. Мен как спряха да "ме натискат", въпреки че им отказах любезно, без да крещя и без да им се подигравам?

На мен това ми звучи като "влезте им в положението - и те деца хранят; Като ви лъжат и тормозят, те не го правят лично, а само по длъжностна характеристика4.

Миии не ти звучи правилно, никой не е искал да каже това...

# 1 651
  • София
Възможно е, на мен така ми навя. Между другото, най-напористи са тези от кол-центровете, които се обаждат от името на Виваком или някоя банка, за да предлагат "новия продукт, и получавате подарък". Обясняваш им, че нямаш интерес, обаче те продължават "ама, само да ви обясня....". Добре де, не искам да ми обясняваш, няма нужда да се хабиш за рецитацията, не ме интересува продуктът! Обаче се продължава... Е, колко време човек може да издържи да е учтив преди просто да затвори или да реагира остро! Ми, сори, ама не мога да им вляза в положението, защото те мен тормозят, а не майките си!

# 1 652
Моля Ви да отговорите, който е кандидатствал на работа в тази фирма, попълвали ли се анкета с лични данни: номер на лична карта, подпис...

# 1 653
Моля Ви да отговорите, който е кандидатствал на работа в тази фирма, попълвали ли се анкета с лични данни: номер на лична карта, подпис...

Отдавна беше кандидатстването ми. Честно казано не помня. Попълвах нещо наистина, но не помня нищо конкретно.

# 1 654
Аз съм попълвала такава анкета,доколкото си спомням трябваше да се попълнят имена,възраст,интереси,адрес ( аз не го попълних разбира се ,написах само гр.София ),дали уча ако да къде,дали пуша .. някакви ей такива.

# 1 655
Дъщеря ми премина през интервю и беше на милиметър да започне работа там. Въодушевена беше. Ама ги пусна в търсачка и попадна на тази тема. Обади им се, и им се извини, че ценностите й са по-различни от техните.
Отделно една дама ми е дала телефона и ми звъниха 3 пъти, на третия просто помолих да не ми звънят повече.
Много неприятни хора.

# 1 656
И мен са ме метнали на телефонна агитация от Събота още.Няма отърване---нахална работа. #2gunfire

# 1 657
И мен са ме метнали на телефонна агитация от Събота още.Няма отърване---нахална работа. #2gunfire

Просто им кажи, че няма да се възползваш и молиш да не ти се обаждат повече. Направи го с леден тон.

# 1 658
  • Варна

Просто им кажи, че няма да се възползваш и молиш да не ти се обаждат повече. Направи го с леден тон.

Точно!!!

# 1 659
Здравейте! Преди доста време моя приятелка беше ходила на процедура и дала телефона ми. Нямах време да отида на процедура тогава, звъняха ми 2-3 пъти, отказаха се и така и не задълбах повече, но наскоро случайно попаднах на темата и я поглеждам от време на време, интересна ми е.

Реших и аз да се включа, защото днес отново ме потърсиха (предишното обаждане беше през зимата, през януари, доколкото помня). Днес бях в движение и по едно време забелязах пропуснато обаждане на телефона си от номер +359895455323. Набрах го, попитаха ме как се казвам и като си казах името, дамата започна да ми обяснява, че ме е търсила от фирма Diamond или нещо подобно да ме покани на безплатна козметична процедура. Още като чух това, ми светна червената лампичка, казах, че не се интересувам. Обясних, че съм чела в bg-mamma за тяхната фирма, а дамата, с която говорех, ми обясни, че се обажда от друга фирма, която нямала нищо общо с тази в Студентски град, че и тя била чувала за тях и да не се притеснявам, не била от тях. Аз дори й се извиних, че така грубо съм я отрязала в началото, като чух това и помолих в такъв случай да каже откъде се обажда. Тя обясни, че се намирали на бул. "България" и също работели с козметиката на "Дешели", но по съвсем различен начин. Thinking Не я оставих да уточни какъв е този начин, а обясних любезно, но твърдо, че щом е същата козметика, няма смисъл да им губя времето, като идвам на презентация, защото съм запозната и с нея, и с цената й и не ми е по джоба. Започна да ми обяснява, че мога да взема кредит, аз отговорих, че имам финансови затруднения и тогава тя ме помоли за името и телефона, за да ги запишела и да не ме притеснявали повече. И това ми се видя съмнително, та се позамислих, но си казах "Какво пък, щом вече са ми звъннали, така или иначе ми имат данните" и ги продиктувах.

Та да знаете, че вече и такъв номер има: нов "салон" на бул. "България" в София на фирма Diamond, който уж няма нищо общо с "Дешели", а схемата е пак същата. Този път обаче дамата беше доста по-любезна от първата, която ме кани през януари в Студентски град, сама предложи да не ме търсят повече, а и телефона аз го набрах след пропуснатото повикване и ми вдигна, а от предни публикации в темата помня, че звънят от кол центрове, на които няма как да им върнеш обаждане. Дано само не съм се прецакала нещо, като си продиктувах името и телефона...

# 1 660
Аз вече писах за тях. Приятелката, която ми е дала телефона, каза, че никой не я е изнудвал да купува нищо.

# 1 661
  • София
Дешели, Даймънд трежър и още няколко имена са търсени ефекти на различни имена на един и същи филм.

# 1 662
На мен също ми звъняха и днес трябваше да отида .Стана ми интересно и реших да ги попроверя в нета за какво става въпрос....и хоп попаднах тук.
Звънях им за да отменя часа ...естествено след прочетеното ,но невдигнаха...след 1мин.те ми се обадиха .....беше ужасно шумно ,както първия път ,когато ми звъняха.Едва ли в  център по красота има такава навалица ...това ме навежда на мисълта ,че номера е на кол център.Започнаха да ми задават въпроси защо се отказвам ,искали да знаят причината ...не им задоволих любопитството ...казах им ,че не съм длъжна да им давам обяснения за решенията си .

# 1 663
  • София
Запис и от мен. Днес бях на презентация. Още не съм изчела темата изцяло и да - имат кол център! Ще разкажа после.

# 1 664
Здравейте, видях, че доста активно сте развили темата..от известно време ви чета и реших да се включа и аз вече с опит  Grinning
днес бях на безплатна процедура само, че в този офис  на бул. България... честно казано бях се приготвила за  война, но се оказа,че тези са някакви други пак дешели, но по друг начин работели... и действително никой нищо не ми е бутал да купувам показаха ми два листа и ми казаха кога реша да заповядам при тях... а  не като тези ужаси в студентски град... някакви хора да влизат и да ме унижават.
хубав е продукта, ама чак 2000 да струва не ми се вярва...не бих ги дала за кремове.

Общи условия

Активация на акаунт