Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 388 936
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 710
Здравейте, дами. Следя темата, понеже звънят и на моя позната... Та въпросът ми е... Толкова ли са настоятелни... Не можеш ли просто да отидеш, да пробваш тази козметика и да си тръгнеш?
Ами можеш. Като отидеш, първо те проучват чрез "анкета", която представлява подробен разпит за финансовото ти състояние, какво работиш, какви доходи получаваш, каква сума на месец отделяш за да се поддържаш, какво работи мъжа ти, каква кола карате и т.н.
Отговаряш безработна съм, не получавам доходи, не мога да отделям никакви суми за външния си вид, и точка.

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 00:20 от krem-karamel

# 1 711
  • София
Аз пък по никакъв начин не съм се чувствала като прошляк, който не може да си позволи въз скъпата им козметика. Момичето ме попита с какво се занимавам и аз директно си й го казах - с наука. Казах й също, че водя упражнения на студенти в СУ по физиология и, че имам колеги фармаколози, които точно биха могли да направят анализ на съдържанието на бурканчетата и че мога да дам дори телефони на някои от тях да дойдат на процедурата. Освен това жената, която ми направи дермоанализ се оказа че с нея имаме общи познати от фармаколозите, аз май това го споменах. С мен бяха меки, но досадно настоятелно ми се приказваше едно и също. Обясних, че съм по майчинство и сме на квартира и няма как да давам толкова пари за козметика. Казах им, че майчинството ми е  малко, защото парите, които съм взимала от хонорари не се включват в него. И че в момента се водя с нулев доход, така че няма кой да ми отпусне заем. Няколко пъти момичето се опита да смята и да ме убеждава, че аз принципно си давам по 200 лева на месец за козметика, но се оказа, че не е по 200, а по 20-30 максимум, което си е доста голяма разлика. Разбира се че ми беше зададен въпроса не искам ли да дам толкова пари за нещо качествено и аз казах, че ако имам 2350 лева, то бих ги запазила и вложила в детето си, а не в мазила. Просто се видя, че с мен на глава няма да се излезе явно и се отказаха. Естествено в началото беше адски мила, а после стана студена и безразлична. Направи ми впечатление, че имаше много разширени пори и голямо количество ФДТ и пудра.

# 1 712
Всъщност аз например не бих искала да си разказвам житието-битието пред такива хора, да ми смятат парите на месец, че и да ме съветват как и за какво да ги харча. Дали съм безработна, дали съм финансово обезпечена, която обаче си прави добра сметка на парите не смятам, че ги засяга. Продават нещо, което струва четирицифрена сума, аз съм преценила, че не ми трябва и няма да извадя толкова пари. Хич не мисля за нужно те да ми правят сметката колко на месец ми излиза козметиката, че и да коментират какво влагам и какво не за поддържане на красота. Може пък тези пари за здравна профилактика и спорт да ги влагам, което смятам е в пъти по-нужно от хубава кожа на лицето, която впрочем може да се постигне и с далеч по-евтини средства.

# 1 713
  • София
Всъщност аз например не бих искала да си разказвам житието-битието пред такива хора, да ми смятат парите на месец, че и да ме съветват как и за какво да ги харча. Дали съм безработна, дали съм финансово обезпечена, която обаче си прави добра сметка на парите не смятам, че ги засяга. Продават нещо, което струва четирицифрена сума, аз съм преценила, че не ми трябва и няма да извадя толкова пари. Хич не мисля за нужно те да ми правят сметката колко на месец ми излиза козметиката, че и да коментират какво влагам и какво не за поддържане на красота. Може пък тези пари за здравна профилактика и спорт да ги влагам, което смятам е в пъти по-нужно от хубава кожа на лицето, която впрочем може да се постигне и с далеч по-евтини средства.
E най-верния пост до тук за мен. Напълно се припокрива и с моето мнение!

# 1 714
То по принцип не знаем и какво л...я ядем... не знаем и какви л...я има в козметиката, която купуваме всеки месец Simple Smile
Няма по-големи л...а от предлаганите от Де Шели Peace
Това, че се опитват да ти ги пробутат за внушителната сума от 2350 лв, не ги прави по-малко л...а
Те дори в прав текст признават, че са опасни, тъй като няма друга козметика на света, която да е противопоказна за бременни, кърмещи и страдащи от хронични заболявания.
Така, че най големите л...а без съмнение са в "козмецевтиката" на Де Шели Peace

# 1 715
  • София
И име измислили! Козмецевтика! Бива си ги!

# 1 716
А защо давате истински номера? Не може ли да си ги измисляте, щом не може да ги отрежете?

# 1 717
Как е възможно да има 114 стр коментари в бг мама, толкова статии и информация за измамната им дейност и те все още да съществуват ?- Варна е толкова малък град. Аз бях на интервю при тях, не съм ги проучвала предварително-обявата беше пусната от друга тяхна фирма, но се изненадах от въпросника който ми връчиха да попълвам с информация която не ги интересува, включително и подпис! Как има хора които да се връзват на тази пирамида...

# 1 718
http://desheli.bg/index.html

Предполагам, че това е студиото, за което говорим.

Снощи към 20.30 часа получих обаждане от номер на един от мобилните оператори. По принцип не вдигам на непознати номера, но не знам защо този път реших да направя изключение. От другата страна чух млада девойка, която ме потърси ПОИМЕННО! Запона да ми обяснява как съм получила като подарък от приятелка безплатна спа процедура за лице, като детайлно ми обясни в какво се състои тя. Попитах от къде ми има телефона - отговорът беше "Не мога да кажа"....Хм...След като прочетох отзивите тук категорично смятам, че не трябва да се подлъгваме, защото "Безплатен обяд няма.".

# 1 719
И аз недоумявам как след всичко, което се изписа и Господари на ефира, все още има хора да им се връзват и Прокуратарата да бездейсва  ooooh! Така е в нашата мила Родина, кучетата си лаят, керванът си върви...

# 1 720
И аз недоумявам как след всичко, което се изписа и Господари на ефира, все още има хора да им се връзват и Прокуратарата да бездейсва  ooooh! Така е в нашата мила Родина, кучетата си лаят, керванът си върви...
     Бихте ли ми посочили какво точно престъпление виждате? Отдавна следя темата, но може да съм пропуснала нещо, което би могло да се квалифицира като престъпление. А ако няма, значи не е работа на прокуратурата. В темата и в Господари на ефира, освен нелоялни търговски практики и психически тормоз над клиентите, друго не видях.
     И за да съм по темата - любопитна съм защо повечето момичета, които са се съгласили да отидат на процедура подарък, отговарят на наглите въпроси на служителките - за доходите си, за работата си и т.н.

# 1 721
И на мен ми е любопитно също  newsm78 Може би, за да могат да се оплакват после в темата  Mr. Green

# 1 722
  • София
Защото са "приклещени" - първо те подмамват с морковче, после лягаш и се отпускаш, а после започват да те засипват с въпроси все по-агресивно. А и жените стават приказливи много лесно.

# 1 723
Защото са "приклещени" - първо те подмамват с морковче, после лягаш и се отпускаш, а после започват да те засипват с въпроси все по-агресивно. А и жените стават приказливи много лесно.
За онези, които са отишли неподготвени, разбирам. Но прочетох и доста постове на момичета, които са чели темата, били са наясно, и пак са допуснали да им измъкнат информация за социален статус и лични финанси.

# 1 724
  • София - Рим и обратно
Тук проблемът е по-скоро в некоректния психологически натиск. Но това наистина няма как да е работа на прокуратурата...

Общи условия

Активация на акаунт