По колко им плащат?

. Обясних им, че това ми звучи абсурдно и че за мен сделката, към която се стремят, е 100% импулсивна покупка... обаче за 2350 лв, т.е. няма трезвомислеща жена, независимо от доходите си, която доброволно (без агресивен натиск) да даде толкова пари в рамките на 20 минути, само защото някой й е мацнал нещо на лицето. Помолих, че все пак ми трябва малко време да премисля офертата и да си направя по-точна сметка на бюджета, а и да видя дали след 3 часа кожата ми все пак ще изглежда по същия задоволителен начин. Предложих й компромисен и за двете страни вариант - да им се обадя на следващия ден, за да си закупя пакета от продукти, но ако ми запазят преференциалните условия, валидни за същата сделка, т.е в самия час на презентацията. Казаха ми, че не ставало, трябвало веднага да реша! Попитах дамата наистина ли някой им се връзва на тази политика и под формата на съвет й казах, че ако смятат, че така се прави бизнес за 2350 лв. в България, много сериозно са се объркали.
Следя темата, понеже звънят и на моя позната... Та въпросът ми е... Толкова ли са настоятелни... не можеш ли просто да отидеш, да пробваш тази козметика и да си тръгнеш? Иначе за тези центрове от които звънят знам, че имат база данни с телефонни номера... Дори и да откажете, номерът ви остава в тази база данни и друга операторка ви търси пак, защото няма представа, че сте отказали категорично
. Обясних му гледната си точка от самото начало, но той си ме разпитваше за погасителни планове, първоначални вноски и т.н през цялото време. Излиза 2- 3 пъти, вероятно да подскаже как съм настроена и почти накрая "случайно", за да "му провери работата" влезе една кака- Лазарина- мениджър някакъв си и ме почна доста агресивно- защо не искам да си инвестирам във външния вид, какво били 200лв/месец за една стегната кожа и красиво лице и т.н. След като й обясних НЯКОЛКО ПЪТИ, че не ме притесняват месечните вноски и разпределението им, а ЦЯЛАТА стойност на продуктите, тя изведнъж загуби хъс и интерес, пожела ми да имам скоро финансова възможност
да си ги позволя и си тръгна. Момчето беше мило и след това, но вече и той позагуби видимо ентусиазъм.