Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 388 940
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 695
# 1 696
Аз им казах, че чета много лоши отзиви за тях в интернет и не са ме безпокоили повече.
Ако повече не искате да разговаряте с тях, след като сте отказали козметична процедура, можете да помолите някой близък - например мъжа ви, да вдигне телефона следващия път, когато ви позвънят.
Да каже, че въобще не познава лице с назованото от тях име и че са набрали грешен номер... Whistling

Нищо не пречи и вие да им кажете, че са в грешка, че не сте тази, която търсят и че не познавате лице с такова име...
Ако започнат да спорят с вас коя сте, отричате до дупка,че сте вие и това е.

# 1 697
  • София
А ти откъде да знаеш кой те търси, нали имат различни номера?

# 1 698
Току що се връщам от безплатната им презентация. Какво да ви кажа - ефектът от процедурата много ми допадна! Обаче агресивният им подход направо ме потресе...
Всичко вървеше прекрасно, докато в един момент по сценарий (там всичко върви по точен план, така че да се замазват очите на дамите, така че по-лесно да се манипулират) не се появи една жена на около 40 г., чието име, за съжаление, не си направих труда да запомня. Представи се като някаква шефка. Опита се да ме притиска с най-различни похвати и измишльотини как всяка 4-та дама си купувала техния пакет от 2350 лв., въпреки че голяма част от тези клиентки не получавали повече от 900 лв. заплата newsm78. Обясних им, че това ми звучи абсурдно и че за мен сделката, към която се стремят, е 100% импулсивна покупка... обаче за 2350 лв, т.е. няма трезвомислеща жена, независимо от доходите си, която доброволно (без агресивен натиск) да даде толкова пари в рамките на 20 минути, само защото някой й е мацнал нещо на лицето. Помолих, че все пак ми трябва малко време да премисля офертата и да си направя по-точна сметка на бюджета, а и да видя дали след 3 часа кожата ми все пак ще изглежда по същия задоволителен начин. Предложих й компромисен и за двете страни вариант - да им се обадя на следващия ден, за да си закупя пакета от продукти, но ако ми запазят преференциалните условия, валидни за същата сделка, т.е в самия час на презентацията. Казаха ми, че не ставало, трябвало веднага да реша! Попитах дамата наистина ли някой им се връзва на тази политика и под формата на съвет й казах, че ако смятат, че така се прави бизнес за 2350 лв. в България, много сериозно са се объркали.
Супер много се ядосах, чак цялата се разтреперих от наглостта на въпросната шефка - опита се така да ме притисне, все едно ако веднага не кажа дали ще купувам, значи съм някаква мърла без пукната пара (което въобще не е така, дори си мисля, че получавам доста повече от "шефската" й заплата, но съвсем не е в това въпросът). Отгоре на всичкото, същата тази жена обаче на нищо не приличаше, една дебела, с разширени пори, въпреки многото фон дьо тен, който си беше сложила - с две думи егати рекламното лице за козметиката Mr. Green Това+отношението й абсолютно ме отвратиха и си отидох безкрайно обидена #Cussing out
Съжалявам единствено, че самата консултантка, която ми прави презентацията, беше много мило момиче и въпреки, че първоначално категорично отказах, накрая ме помоли да й оставя някакви телефони на приятелки, защото иначе ще й търсят сметка. Сега ще трябва да се обаждам и да предупреждавам препоръчаните дами въобще да не си правят труда да ходят, защото крайният резултат е следният: приличен моментен ефект (не знам как ще е, ако серията се ползва по-дълго време), но абсолютно отблъскващо и обидно отношение от страна на главната им мениджърка.
Да не говорим, че нямат никакви мострени пакети за по-кратък период, ами трябва да хвърлиш страшно много пари за нещо, което въобще не се знае как ще ти подейства след 1 седмица употреба.
Моят съвет: мисля, че продуктите им си заслужават (аз лично бях на крачка да си ги купя, просто ми трябваха едни 24 часа да се убедя със сигурност), но ако не можете да си ги позволите, просто не ходете, за да не ви накарат да се оправдавате защо не можете да извадите на минутата 2350 лв. и накрая да си тръгнете: а) обидени от агресивния им и некоректен подход, след като поне 5 пъти сте чули от тях, че изглеждате ужасно; б) олекнали с много пари, но след един ден съжаляващи, че може би сте се излъгали жестоко...

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 14:44 от vesela777

# 1 699
Здравейте на всички!
Нов съм във форума, но понеже вчера започнах работа в тая прословута фирма Де Шели (имало ударение на Е-то, и като грешиш при изказа, ти правят забележка). Днес цял ден чета ваши коментари, които категорично ме отказаха от това днес да отида на работа. Хич даже няма да им звъня на тея наглите малоумници и да им се обяснявам ама защо, какво и как. Да си търсят други "умни кристали" за тая мошеническа работа.
Иначе конкретно за нея - цялата работа е, че там има към 20 момичета, работещи на една руска програма, която има някаква база от данни, като се предполага, че тези данни са дадени по препоръки от клиентки. Дават ти след това 2 листа с някаква примерна информация за това какво и кое точно да кажеш, за да изглежда информацията по-достоверна, като ти подчертават най-важното, щото без него нямало да се вържат. Нищо не бяха казали за това, че имало възрастова граница от 27 години, нито че жените не трябвало да са  бременни или да кърмят, или да имат онкологични проблеми или алергии. Общо взето всичко е един жалък опит за манипулация. По-късно даже ще ви напиша и точните думи, които ми дадоха да наизустя, като някои от думите ги промениха за по-голяма достоверност. Съветвам и клиентки, и тези, които евентуално искат да се записват за техните обяви - недейте им се връзва на глупостите, тъй като всичко това е една добре заучена схема с цел да ви се вземат парите.

# 1 700
Моля Ви да отговорите, който е кандидатствал на работа в тази фирма, попълвали ли се анкета с лични данни: номер на лична карта, подпис...

Отдавна беше кандидатстването ми. Честно казано не помня. Попълвах нещо наистина, но не помня нищо конкретно.

Значи когато още ти провеждат интервюто, и ти дават да попълниш някакъв анкетен лист, на който се пишат трите ти имена, ЕГН, телефон, скайп и и-мейл адрес.

# 1 701
# 1 702
А ти откъде да знаеш кой те търси, нали имат различни номера?
Ами не е трудно. Ако ти звънне непознат номер и при вдигането ти издекламират заучено, че търсят теб, ти няма да бързаш да отговаряш, че си ти, ами първо питаш кой се обажда. И ако са самозванците от Де Шели, веднага ги отрязваш с репликата, че явно са сбъркали номера и е станала грешка, тъй като нито си тази, която им трябва, нито познаваш лице с такова име. Това е.

# 1 703
  • Варна
Здравейте, дами  Flutter Следя темата, понеже звънят и на моя позната... Та въпросът ми е... Толкова ли са настоятелни... не можеш ли просто да отидеш, да пробваш тази козметика и да си тръгнеш? Иначе за тези центрове от които звънят знам, че имат база данни с телефонни номера... Дори и да откажете, номерът ви остава в тази база данни и друга операторка ви търси пак, защото няма представа, че сте отказали категорично  Flutter Hug

# 1 704
  • София
Разбира се, че може само да пробваш и да си тръгнеш. От теб зависи дали ще се поддадеш на внушения и натиск или не.

# 1 705
  • София
а с какъв акъл човек ще ходи? откъде да знае какви л....на му слагат по лицето?

# 1 706
  • София
Е как с какъв? Нали е безплатно? Шамар да е, аванта да е.

# 1 707
Цитат
Във връзка с разширяване на своята дейност компанията открива нов офис на бул. България и търси да назначи...
из обява за работа на "Нов ресурс"

# 1 708
  • Варна

То по принцип не знаем и какво л... ядем... не знаем и какви л... има в козметиката, която купуваме всеки месец Simple Smile

# 1 709
И аз се връщам сега от там. Бях предупредена от приятелка и свекърва ми колко са нахални и ги парирах още от самото начало, но реално подходът им е ужасен и щеш не щеш се чувстваш като някакъв прошляк затова, че не можеш да си позволиш божествените им продукти.
Мен ме "работеше" едно младо момче, симпатичен, явен гей (нямам против), много мил, изразителен и така ме докостваше от време на време по ръката като стара приятелка  Grinning . Обясних му гледната си точка от самото начало, но той си ме разпитваше за погасителни планове, първоначални вноски и т.н през цялото време. Излиза 2- 3 пъти, вероятно да подскаже как съм настроена и почти накрая "случайно", за да "му провери работата" влезе една кака- Лазарина- мениджър някакъв си и ме почна доста агресивно- защо не искам да си инвестирам във външния вид, какво били 200лв/месец за една стегната кожа и красиво лице и т.н. След като й обясних НЯКОЛКО ПЪТИ, че не ме притесняват месечните вноски и разпределението им, а ЦЯЛАТА стойност на продуктите, тя изведнъж загуби хъс и интерес, пожела ми да имам скоро финансова възможност  Simple Smile да си ги позволя и си тръгна. Момчето беше мило и след това, но вече и той позагуби видимо ентусиазъм.
С 2 думи- ако отидеш подготвен имаш преднина, но ако не- ще те въртят на шиш докрай!
Забравих да напиша, че ми звъннаха в 14,15 следобяд в събота  Shocked и също така, че нито свекърва ми, нито приятелката ми са си купили продукти, но и двете са дали номера, за да се оттърват по- бързо.

Общи условия

Активация на акаунт