Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 538
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Варна
... казах, че не е удобно да говорим. Утре щели звъннат.

От началото на темата питам и продължавам да недоумявам кому е нужно това?
Защо се сърдите на хората, като очевидно вината да не спират да ви звънят си е изцяло ваша? Какво ще постигнеш, като излъжеш, че не е удобно да говориш в момента? Освен да "отложиш" обаждането за утре, за да можеш да влезеш утре отново във форума и да мрънкаш, че пак са ти звъняли?
Вашата работа май е "каквото почукало, такова се обадило"...  Thinking

# 2 251
  • София
 Shocked
А аз виновна ли съм като кажа, че не желая да ме притесняват и да ми изтрият телефона от системата и въпреки това те 6 месеца по-късно пак звънят  newsm78

# 2 252
  • Варна
Shocked
А аз виновна ли съм като кажа, че не желая да ме притесняват и да ми изтрият телефона от системата и въпреки това те 6 месеца по-късно пак звънят  newsm78

Не знам...
На мен ми звъннаха точно три пъти в рамките на три месеца и не са ми звънели от март миналата година. И това без да лъжа и да се правя на ударена, че не ми е удобно да говоря...

# 2 253
  • София
Еми на мен ми звънят през някакво известно време - примерно 3 месеца, може и 5 да са. Винаги се държа грубо, просто защото ме дразнят как говорят по телефона и ги режа веднага. Последния път вдигнах скандал, а момичето ми каза "Ама вие сигурно сте казали на някоя колежка, че не искате да ви звъни, не на мен"  ooooh!
Така че какво ще им кажеш, мисля, че няма никакво значение.

# 2 254
На мен пак ми звъняха, за 3-ти път, след като всеки път казвам, че не се интересувам и да не ми звънят повече.  ooooh!
Та нормален отказ не върши работа.

# 2 255
От началото на темата питам и продължавам да недоумявам кому е нужно това? Защо се сърдите на хората, като очевидно вината да не спират да ви звънят си е изцяло ваша? Какво ще постигнеш, като излъжеш, че не е удобно да говориш в момента? Освен да "отложиш" обаждането за утре, за да можеш да влезеш утре отново във форума и да мрънкаш, че пак са ти звъняли? Вашата работа май е "каквото почукало, такова се обадило" Thinking
Кой си го търси, а?
Тези,които биват обезпокоявани с тел. обаждания, или девойките, които не разбират от дума и продължават да безпокоят хората,въпреки ясните и категорични откази?

Нека уточним първо това.

# 2 256
Казвайте, че сте бременни или имате здравословен проблем. Няма да ви потърсят повече!  Peace

# 2 257
  • Варна
Винаги се държа грубо

Аз пък никога не съм се държала грубо. И трита пъти, когато сме говорили. И вече не ми звънят...  newsm78

Та нормален отказ не върши работа.

Явно съм късметлийка и при мен свърши работа най-нормален и при това учтив отказ... Wink

Кой си го търси, а?
Нека уточним първо това.

Добра идея. Ако го уточните, ама наистина, може би ще си разрешите проблема като мен.
Пожелавам на всички ви да ви споходи моя невероятен късмет... Wink

# 2 258
  • София
Кали, звучиш като ощипана ученичка. Работиш в кол центъра и се почувства засегната ли?  newsm78  Що така с бутонките напред!

# 2 259
Цитат
Аз пък никога не съм се държала грубо. И трита пъти, когато сме говорили. И вече не ми звънят...  newsm78

Кали, това прозвуча като в рекламата: "Пиете сода от 20 години и твърдите, че помага?!". Значи са били необходими 3 разговора с тях, за да ги убедиш, че не искаш да ти звънят повече?

За да не е спам: когато аз говорих с тях, се държаха доста цивилизовано - обясних, че съм бременна (самата истина), поискаха ми телефони на приятелки, отказах да им дам и не са се обаждали повече. За разлика от кол-центъра на някаква фирма, дето през 2 месеца звъни да ми прави анкети за отношението ми към опазването на природаа и еко-препаратите за домакинството. 

# 2 260
  • Варна
Кали, звучиш като ощипана ученичка. Работиш в кол центъра и се почувства засегната ли?  newsm78  Що така с бутонките напред!

Laughing Не, не  работя в кол-центъра им. Не работя въобще в кол-център всъщност. Просто от самото начало на темата се опитвам да ви убедя, че понякога "блага дума железни врати отваря". Кажете ми какво би могло да се  постигне с лъжа? Като кажеш, че не е удобно да говориш в момента, как очакваш отсрещната страна  да се досети, че това всъщност НЕ означава, че действително не е удобно да говориш в момента? Казвайки подобно нещо, всъщност все едно казваш "обадете ми се после/утре/по друго време, защото не че не искам да говоря с вас - просто не ми е удобно да говоря в момента". Не е ли така?
Необходими ми бяха цели три пъти, защото всъщност първите два не им отказах. Първият път им казах, че не мога да фиксирам ден и час, защото не си знам работния график и се разбрахме да се чуем в определен ден от седмицата, за да се разберем. Междувременно се обадих на приятелката ми, която ме беше препоръчала и тя ми обясни какво представлява процедурата,  включително и това, че ще се опитат да ме накарат да си купя козметиката. Въпреки това не се отказах да отида, защото нямам никакви притеснения относно това дали някой може да ме накара да направя нещо, което не желая да направя. Всъщност, на второто позвъняване си уговорих час и в прав текст им обясних, че няма никакъв шанс да си я купя, понеже не мога да си позволя такъв разход в момента. Увериха ме,  че това не е проблем и фиксирахме ден и час. После се наложи да го отменя, защото лекаря ми реши, че ще започваме стимулация за Ин витро процедура и трябваше често да пътувам. Де факто точно това обясних на момичето третия път, без да лъжа и да увъртам. Споменах и факта, че Ин витрото е свързано с много разходи, което пък е допълнителната причина да съм категорична, че няма шанс да си купя в момента и много по-евтина козметика. Нямаше разубеждаване, нямаше тръшкане. Девойката ми пожела успех и всичко приключи. Това беше пролетта на 2014-та. От тогава никой не ми е звънял...
Е да, отделих 5-10 минути от времето си, за да проведа един телефонен разговор, но пък дали не спестих дестина други?
Писала съм и по-напред в темата, че и мен ме дразнят някои неща, като например, че звънят в неделя сутрин и че не питат дали е удобно, преди да започнат да обясняват за какво се обаждат. Но това го отчитам по-скоро като грешка на ръководството им, защото надали ги оставят девойките да си съчиняват сами скрипта на телефонния разговор с клиентите...

# 2 261
  • София
а когато ти кажат "не ми звънете повече"? На мен ми е ясно, че на девойките от кол-центровете им плащат, за да се обаждат, ако ще сто пъти да е. Ама сори, мен ме тормозят по този начин и няма как да очакват да им отварям желязна врата, при положение, че искам да я заключа с още пет резета.

# 2 262
Цитат
Споменах и факта, че Ин витрото е свързано с много разходи, което пък е допълнителната причина да съм категорична, че няма шанс да си купя в момента и много по-евтина козметика. Нямаше разубеждаване, нямаше тръшкане.

Явно си попаднала на разбрана или не добре обучена служителка.
Преди време след демонстрация на прахосмукачка "Рейнбоу" вкъщи обяснихме колко много ни харесва, но в момента не можем да отделим 5 бона за това, защото приоритет са ни процедурите. Тогава презентаторката ни посъветва да помислим отново, защото според не знам си какви изследвания акарите били един от причинителите на безплодие!  ooooh! Тук можеха да бъдат и по-изобретателни и да обяснят как умните им кристали помагат на сперматозоида да намери път към яйцеклетката  newsm78 .

# 2 263
Едни такива ме тормозиха доста време по телефона - за демонстрация вкъщи на някаква чудодейна техника за чистене без препарати. И не приемаха не за отказ.
Първо почнаха - спечелила съм награда от някаква анкета. Като разбрах за какво става въпрос, им отказах. Те пък се обидиха..... Laughing

# 2 264
  • София
Кали ти сериозно ли не намираш нищо нередно в това да искаш да откажеш възможността да се възползваш от някаква си процедура, презентирана ти по телефона? Не само да не можеш просто да кажеш "Не, няма да се възползвам, не ми звънете", ами и да трябва да обясняваш, че сега ще правиш Инвитро процедури, колко струват те и какъв в бюджетът ти в момента  Shocked Чак пък да отделиш и 10 минути.
Еми за мен не е нормално. Нямам намерение да обсъждам личния си живот с никой. Още по-малко мисля, че трябва да се оправдавам или обяснявам на някаква девойка защо не желая да предприема някакво действие. Отговорът "не, не звънете повече" би следвало да е достатъчен. Всичко останало приемам като навлизане в личното ми пространство и НЕ толерирам в каквато и да е форма.
И всъщност така и не ми стана ясно коя е "благата дума", която си използвала?

Общи условия

Активация на акаунт