Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 442
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 310
Във Варна са си открили нов офис БЮТИ ЕНД ШАЙН ЕООД  това е новото име на компанията на бул .Мария Луиза до колкото видях по обявите за работа явно имат и нов офис в Добрич... Няма да се откажат никога  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 2 311
Приказката продължава, явно са доста хитри, за София са Дийпкозметикс, намират се в младост 2 така пише в обявата им Новооткрит презентационен център Дийпкозметикс,занимаващ се с представянето и продажбата на висок клас козметика,търси да назначи за офиса си в "Младост" 2 енергични и комуникативни хора за позиция оператор в Call Centre.

Изисквания към кандидатите:

-комуникативни,с ясна дикция
-силно мотивирани с желание за развитие
-желание за работа в екип

Компанията предлага:

-работа в приятна и динамична обстановка
-вътрешмо-фирмено обучение
-възможност за развитие
-работа на смени
-твърдо възнаграждение + %
-работа на трудов договор + осигоровки

Договорър се сключва с Дийпкозметикс ЕОО

# 2 312
Друго си е да осигОряват...

# 2 313
Цвети 26 като гледам ника ти сигурно си по малка от мен.НА 33 години ,но пиша бързо и запетайки не са ми приоритет.Плюс това работя и пиша успоредно с това и куп други неща върша.Самия тест се прави в присъствието на доктор-козметик.Относно подигравките не ви коства нищо да кажете" НЕ ме търсете повече" и те ще спрат.Като ви чета отговаряте на женички седящи по цял ден в къщи и се чудят ,с кого и за какво да се заядете.Домашна работа нямате ли си

Каква наглост! Толкова жени са пострадали материално и емоционално от тази фирма, а ти да ни обясняваш какво изпускаме като не й се доверяваме, че чак и 150 страници постове с предупреждения сме изписали! Свери си часовника с действителността, да не говорим, че е меко казано срамно толкова неграмотно писане да се оправдава с бързане. И един въпрос към теб - щастлива и горда от себе си ли беше, когато шефката те е хвалила колко успешно си измамила поредната рибка и как 2 години клетата женица ще връща кредит за някаква си кремчета? Втори въпрос, този път обективен - няколко жени се оплакаха от сериозни алергични реакции в резултат употребата на тези продукти. За какъв професионален тест говорим и то в присъствието на доктор-козметик в тези случаи? То и на мен да са ми промили мозъка и да ми плащат, сигурно и аз ще казвам на черното - бяло. Аман от неадекватни хорица  hahaha

# 2 314
Това ,че е в бяла престилка не означава,че е докторка....това са диагностици които могат да ви намажат с алергозан ако ви пламне лицето....до колкото алергии страшно много има,и когато кажете на някое момиче,че леко ви сърби от някоя от маските ,отговорът ще е този-"Да нормално е,все пак това е козмецефтика и работи на дерма ниво" Всеки нормален човек би се досетил,че няма как маска която се слага за 60сек. на лицето няма как да стигне до дерма ниво било то и с уредът...Другото което е в момента в който спрете да ги ползвате лицето рухва....да безплатно се ползва но заслужава ли си да ходите да ви мажат с някакви никакви -уж сертифицирани продукти и да ви обринат лицето? Според мен трябва и момичетата които работят с хората,да имат някаква практика  и обучение от специалисти...все едно да ходите на зъболекар да ви махне кариесите,а самият той вчера да е нает а онзи ден да ви е сервирал в някое заведение кафе.... Вие си знаете,но от личен опит като работещ в тази компания преди година,мога да кажа,че всичко е измама и блъф с цел да ви вземат парите и да ви казват колко сте грозна и какво ужасно лице имате,и същевременно ако не ви го кажат когато се отчитат високопоставените 'управители" и скъпият руснак "шеф" ще им се карат!!!! Не се доверявайте толкова лесно ,защото лицето е най-важното и всеки би искал да не си го съсипе!!!

# 2 315
# 2 316
 Здравейте, искам да Ви споделя моя опит от тези измамници с най-различни имена! Студентка съм, видях обява за работа за Дийп Козметикс, намиращи се в Младост 2 и пуснах CV. Поканиха ме на интервю, разказаха ми за компанията и се съгласих, защото имах нужда от работа и работното време беше много удобно. Първо започнаха да ни "обучават", като общо взето ни разясняваха как трябва да се държим с клиентките, как НЕ трябва да ги притискаме и да сме агресивни с тях. Всичко ми се стори нормално, не съм си и помисляла къде точно съм попаднала. Бяхме 6 момичета първоначално. Още по време на така нареченото обучение постепенно се отказаха 3 момичета и останахме 3. След това още едно момиче се отказа и останахме 2. Започнахме да правим съответните процедури (по 1 на ден), всичко беше нормално. След като свикнахме с работата (на 3-4 ден) започнахме с новото момиче да усещаме агресията във фирмата-главно от този Максим, говореха ни как да не сме толкова предпазливи в общуването с клиентките, че не били дошли само да си ги мажем, трябвало и продажби да има.. В този момент осъзнах как това са поредните шарлатани, които са готови на всичко, само и само да пробутат тази уж висок клас козметика на жени, които дали имат или нямат възможност не ги интересува. По-голямата част от жените, на които съм правила процедура още с влизането ми казваха, че нямат финансова възможност и не могат да си ги позволят. Аз естествено си вършех работата и не досаждах на жените (просто съм такава, не мога да бъда агресивна), и след като приключвах с процедурата всички т.нар. шефове и шефки ме гледаха лошо и надменно, дори не говореха с мен.. Изкарах така около 5 дни и се махнах. След това с другите колежки се разровихме из интернет и разбрахме за какво всъщност става въпрос. Споделям Ви всичко това, защото искам колкото се може повече хора да разберат за тези измамници!!  bash

# 2 317
Мнението ми за тази фирма от споделените преживявания досега е много ниско, опитват да лансират продуктите си като чудодейни и да ги пробутат на наивни жени на безумни цени. Но това също не го разбирам:

че не били дошли само да си ги мажем, трябвало и продажби да има..

Ами, наели са те да продаваш продуктите, какво очакваш? Дори и обучение е имало и ти е било обяснявано, че работата ти ще е да продаваш продуктите, не просто да демонстрираш. Да беше казала, че са искали от теб да се държиш нагло, а то - искали все пак да пробваш да продадеш, о, ужас! Естествено, че ще искат продажби, ако няма как ще ти плащат заплата на теб?

# 2 318
Мнението ми за тази фирма от споделените преживявания досега е много ниско, опитват да лансират продуктите си като чудодейни и да ги пробутат на наивни жени на безумни цени. Но това също не го разбирам:

че не били дошли само да си ги мажем, трябвало и продажби да има..

Ами, наели са те да продаваш продуктите, какво очакваш? Дори и обучение е имало и ти е било обяснявано, че работата ти ще е да продаваш продуктите, не просто да демонстрираш. Да беше казала, че са искали от теб да се държиш нагло, а то - искали все пак да пробваш да продадеш, о, ужас! Естествено, че ще искат продажби, ако няма как ще ти плащат заплата на теб?
Ами като искат да пробутваш крем за лице на четирицифрена цена на всяка цена това не е ли наглост? Ако продуктът беше толкова чудодеен и "козмецевтичен" щеше сам да се продава, тоест след демонстрацията всички щяха да се втурнат да го купуват, нямаше да има нужда от агресивност при продажбите.

# 2 319
Когато научих за новооткритият център на Deep Cosmetics, реших, че като човек облагодетелстван с достъп до интернет, трябва да ги „проверя“. И след въпросната справка в български и руски сайтове разбрах, че това е любимото старо DeSheli но с чисто ново име и местонахождение. Настръхнах от ужас и отвращение, когато видях какво се е случило с руските жени – алергични реакции, отказ от адекватен отговор на „специалистите“ във фирмата, и разбира се отказ от възвръщане на парите или прекратяване на договора. Наистина ли една „висококачествена“ козметична фирма би си позволила подобно просташко и низко поведение към своите клиенти?
След като руските медии ги захапват, находчивите шефове се местят не къде да е, а в Студентски град – какво по-добро място за център за висококачествена израелска козметика! И „незнайно“ защо, след появата на екипа на „Господари на ефира“, същите онези находчиви се местят в  Младост 2, но с ново име – Deep Cosmetics (че защо им е да сменят старото?).
Центъра е лъскав, приятно обзаведен, както се казва – още мирише на ново. Служителките са предимно млади момичета, може би все още студентки, неопитни, но пък готови за интензивно обучение в манипулация и измама. Първо реших, че целта на този център е наистина презентиране на продуктите  с цел популяризирането на името. Междувременно милата консултантка те уверява че е тук просто за да те запознае с чудодейния ефект на продуктите, и в никакъв случай не те ангажира с покупка. Разбира се който реши да закупи е добре дошъл! За клиентките има дори дерматолози, които ще следят за състоянието на кожата... макар че в центъра няма и едничко медицинско лице.
Нещата се променят деликатно, когато консултантката те запознава с цените на продуктите и започне да те увещава да ги купиш още днес – още сега, или на изплащане. Естествено ако закупиш днес би получил невероятна отстъпка – стар колкото света трик – защото ако почакаш до утре и недай си боже провериш фирмата в интернет ще попаднеш на тази тема... и се откажеш!
Всъщност ако наистина тази козметика е толкова качествена, ако наистина тази фирма е толкова добра и реномирана ЗАЩО и е да сменя името си, че и държавите в които се продава? Защо и е да доверява името си в ръцете на млади и неопитни момичета с промити мозъци и амбиции за „развитие“. Така ли се гради име на световно известна фирма? Или всъщност целта е бързите и скрити под масата продажби? Би ми било любопитно да отида в Младост 2, на ул. Киприян след няколко месеца за да проверя колко дълго се е задържала невероятната фирма на българският пазар.

Към WildBee – ясно е, че продажби трябва да има, но не и когато, както казва ang_ela, е очевидно, че повечето жени нямат възможност. Или независимо от това трябва да овъртите с едно кредитче вашата поредна щастлива клиентка?

# 2 320
И мене ме запознаха с тази фирма наречена Дийп козметикс. Дрън дрън та пляс! Използват млади студенти да работят в "кол центъра" , защото виждат, че имат нужда от пари. Кол център е в кавички, защото е псевдо цялата работа. Нито слушалки с микрофон им дават, ами въртят от едни джисиеми по цял ден. Представете си само какво е облъчването.  Минаваш през едно двучасово обучение как да баламосваш по телефона, да говориш някакви глупости колко приятна била тази процедура (разбрах, че въобще има процедури от господарите и четейки от тук) и ги каниш. Използват си база данните явно от предишната фирма, тъй че е невъзможно да спрат да ви досаждат. Всичко това ми го разказва мой приятел, който изкарал само краткото обучение (по- скоро въвеждане във фирмата), защото видял шефа си и се сетил, че е герой от господарите, сметнал 2 + 2 и не се появил повече. Аз му казвах да провери тая фирма, че ми се струва много нередно в някакво блокче на майната си в младост 2 кол център да има, той каза, че нищо не видял като инфо в интернет. Моята препоръка - дори не се занимавайте да ходите на тези процедури. Една фирма, ако иска да се рекламира, ще използва вестници, списания, интернет и телевизия, а не по този нереден начин, чрез изнудване по телефона и агресивна продажба. АМИН!  Laughing
ЕДИТ: Аз пък се бях натресъл при фирмата за прахосмукачки, които са на стойност GOLF 4 след основен ремонт. Изкарах 2/3 дена обучение и на втория ден отворих интернет, видях колко хора са пропищяли и не се появих на този така ценен курс как да набутваш невинни хора с кредити за 4 бона... Предупредил съм всичките си роднини по телефон да не приемат - анкети, подаръци и безплатни процедури. Още нещо важно, на козметичната фирмичка таргетите са им жени над 28 годишна възраст, а на онея прахосмукачки по- възрастни хора. Казвайте си на близките и бъдете бдителни! В България всяко безплатно може да излезе много скъпо.  newsm10

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 16:56 от xperiment

# 2 321
Миналата седмица бях на процедура в Младост и преди това потърсих информация в интернет- в руските сайтове не намерих нищо, единствените отзиви бяха в техния форум.  Процедурата беше приятна без никакъв натиск. Не си закупих нищо, но оставих телефоните на мой приятелки да опитат и те.

# 2 322
Питайте ги тези приятелки преди да им раздавате телефоните наляво и надясно  ooooh!

# 2 323
Питайте ги тези приятелки преди да им раздавате телефоните наляво и надясно  ooooh!

Е то е елементарно. Никога не бих дала номера на някой без да го питам иска или не. Ако го направя този човек едва ли ще ми е приятел вече.  Laughing

Личи си, че zmariq си е от фирмата.  Mr. Green

# 2 324
Личи си, че zmariq си е от фирмата.  Mr. Green
Мда, регистриран(а) днес, с единствено мнение точно по тази тема.  Mr. Green И доволна!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт