Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 779
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 370
  • София
..... и стига сте ми сравнявали орифлейм и ейвън,кауфланд и лидъл....
Ти пък! Така са обучени от великия специалист по телемаркетинг  Joy Joy Joy
Виждаме всички, че си карат по сценариите, декламират си думичките, старателни са поне...  Mr. Green

# 2 371
  • София
..... и стига сте ми сравнявали орифлейм и ейвън,кауфланд и лидъл....

Те са част от едно цяло.

# 2 372
Аз не разбирам....от суета ли се връзват жените ? Не успява ли да светне сигналната лампичка, когато ти поискат 2 бона за крем?

# 2 373
Мен друго ме гложди - как не се намери някой да ги осъди и вкара по затворите.

# 2 374
Chesriss виждам, че си много заблудена!!! В екипа ни няма такава Илиева, каквато ти твърдиш. Ако искаш да си кажеш името, кажи си го, на мен лично не ми трябва. Аз сигурно и не ви познавам. Аз също не съм г-ца Илиева, само да поясня. Ако искаш добре си дошла да дойдеш в офиса със свидетели както и други хора ако искат да дойдат и да ни покажат, коя е тази Илиева, където работи при нас и аз не съм наясно! Аз твърдя, че от както аз съм застъпила на работа, такава Илиева не е имало тук и аз лично не я познавам, а в момента познавам целия персонал!!! Ако искате кажете имената и на другите, които работят във фирмата, това не ни притеснява ни най-малко. Но сте много в грешка, че сме наели целия персонал на Дешели! До колкото мен са ме информирали там са минали много хора и няколко човека, които наистина са си вършили съвестно и добре работата сме ги наели при нас.

Относно миенето на косите на клиентките с веро, никой от персонала тук не е наясно с такава практика, което значи, че или вие ни клеветите или вие сте го правили зад гърба ни без наше знание, за което браво на вас, ако сте горда с постъпката си ви поздравявам!! Сега разбирам и защо са те изгонили от тука!! Аз ги познавам хората тука, всеки един от тях гледа да си свърши възможно най-съвестно работата си и да остави клиентите доволни и всеки един от нас е щастлив, когато види клиентката да излиза от нашия офис с усмивка. Ние се борим за тази усмивка, това е нещо, което ни вдъхновява да си вършим работата. Аз лично съм се заела да пиша във форума без никой да ми плаща затова, само защото съм доволна от отношението към мен, заплащането и като цяло съм щастлива с работата си. Собствениците на фирмата това целят.

Така, съфорумка поиска инфо за фабриката. Нашата фабрика от която зареждаме е B4U LTD. Аз лично не съм на ясно, коя е фабриката от която Дешели са зареждали продуктите си. Също така не знам съставките на продуктите на Дешели, но знам, че нашите продукти са различни и нямат нищо общо с техните. Ако не е така, моля ви, да ми предоставите факти. Също така, можете да посетите сайта ни и там да намерите страница към фабриката, от която зареждаме с телефони, адрес и всичко. Тези данни са официално публикувани на сайта ни и няма нищо скрито покрито. Моля ви, сравнете ги и сравнете продуктите на двете фирми да видим дали фабриките са едни и същи и дали продуктите са едни и същи.

Така, сега от този списък:

1.       Собствениците на фирма Бюти Индъстри не са Банини, мога да кажа кои са и да докажа!

2.       Фабриката производител на козметиката няма нищо общо с фабриката на Дешели. Мога да кажа коя е и да докажа!

3.       Продуктите, които купуваме от тази фабрика нямат нищо общо с продуктите на Дешели. Също мога да докажа!

4.       Част от персонала на Дешели като специалисти са назначени при нас защото са вече обучени хора и професионалисти. Също мога да докажа!

5.       Методите на работа с козметиката също са сходни, това са методи, които нашите шефове смятат, че повишават качеството на обслужване спрямо другите фирми.Също мога да докажа!

Тука излиза че точка 2 и 3 са истина и всеки, които посети сайта ни и сравни фабриките и продуктите ще каже, че е така.

Сега всеки може да види и в търговския регистър, че собственици на фирмата не са Банини, нито пък са управлявали някого, ако правилно се изразявам. Сега Банин е служител във фирмата и неговата отговорност е телемаркитинга, но имайте предвид, че това, не е единственото звено, което имаме и неговата работа там е да обучава и тренира хората. До колкото прочетох във форума, от хора, на които им е звъняно, няма нагло и арогантно отношение, което значи, че човека добре си върши работата. Също така, аз смея да твърдя и това е мое лично мнение, че между собствениците и Банини няма роднинска връзка, виждам ги как се държат и отношенията им и виждам, че има страх в Максим Банин да не си загуби работата. Даже имаше момент където трябваше да бъде успокояван и да не се притеснява за това. Ако това не е цирк игран за мене, бих казала, че се съмнявам да имат роднинска връзка или приятелска.

Относно точка 4, вече направих коментар, малка част от екипа на Дешели е нает при нас, ако не е така моля ви да ме оборите и ви моля да се държите като хора, без да ни клеветите, обиждате и т.н. Дръжте се прилично да обсъдим нещата като нормални хора!!!

Ако имате някакви други въпроси аз съм на ваше разположение.

П.С. Забравих да кажа, Ати, никой от нас не е купувам Бази данни с телефони, което ти сама каза, че е незаконно. Доволни клиентки оставят телефоните на техни приятелки. Това е начина по, който си набавяме телефоните. Не знам защо ти заключи, че сме купували бази данни и те моля ако това е истина да я докажеш. Ако моите думи и доказателства за твърденията ми смятате, че не са достатъчни, кажете ми и аз ще изкарам още доказателства.

# 2 375
  • София
Аз не разбирам....от суета ли се връзват жените ? Не успява ли да светне сигналната лампичка, когато ти поискат 2 бона за крем?
Всъщност са 7-8 продукта, но все тая. Суетата е огромна движеща сила, малко са несуетните хора.
Мъжът ми, който уж е здравомислещ и не страда от излишни илюзии, след презентация на LR преди 4-5 години взе да ме убеждава колко били по-по-най- и как не поддържали магазини, защото това много оскъпявало. Обаче аз го просветих набързо за МЛМ и техните прийоми, та думата ми е, че непатил човек може да се върже на такива майстори на късия разказ.

# 2 376
От много писане авторката май се обърка.

Как се връзва това:

3.       Продуктите, които купуваме от тази фабрика нямат нищо общо с продуктите на Дешели. Също мога да докажа!

с това:
Също така не знам съставките на продуктите на Дешели, но знам, че нашите продукти са различни и нямат нищо общо с техните.
?

# 2 377
Уф, тя все казва, че ще докажела, ама що не доказва  Joy

# 2 378
  • София
Е, друго си е да крещиш с по три удивителни на всяко изречение, може пък и да се стреснем и да не поискаме доказателства  Mr. Green

# 2 379
хахахха по голяма простотия  нямаше как да прочета днес....Максим Бил успокояван да не си изгуби работата.... ясно ми е вече....лъжата за нищо я нямате...и Ти косито босито хахах като служителка която е искала разрешение на Управителите да пише в сайта явно си много наясно с дешели .... хаххаха оле хора сами си вадете изводител...а колкото до мен-ако ме бяха уволнили дешели ,защо ми звъняха да ме канят да работя във Вашата фирма- странно от къде ли ми имате телефона?!?! дааа още един интересен факт.... но нали нямате нищо общо с дешели -как ли сте разбрали , че съм работила там за да ми предложите във вашата дирма  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing и не можете да извъртите нещата , че съм подавала CV  или съм кандидатствала , защото си имам супер работа .... но не Вие нямате нищо общо с Дешели ... Да собственикът на Дешели го успокоявайте ,че няма да си загуби работата ... оле оле колко сте жалки ,чак смешни ... само да кажа форумът го чете и един мой близък приятел с който сте се сблъсквали в Дешели и сте се гледали по НТВ - скоро пак ще се прочуете г-жо Илиева или Тасева ...Може би Бабалиева там сте много УпраВителки  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 2 380

П.С. Забравих да кажа, Ати, никой от нас не е купувам Бази данни с телефони, което ти сама каза, че е незаконно. Доволни клиентки оставят телефоните на техни приятелки. Това е начина по, който си набавяме телефоните. Не знам защо ти заключи, че сме купували бази данни и те моля ако това е истина да я докажеш. Ако моите думи и доказателства за твърденията ми смятате, че не са достатъчни, кажете ми и аз ще изкарам още доказателства.
Май по-добре да беше забравила, че стана същото като с Дешели.
Доволните клиентки сами могат да предложат на приятелките си да ви посетят.
Отначало следя темата и се ядосвам на тези методи.

# 2 381
Така, сега гледам нещо почнахте да сменяте темата и да се заяждате. Въпроса по-рано повдигнат е дали сме Дешели. Отговора от наша страна е, че не сме и че това са две различни фирми. Ето и фактите, които излагаме:
1.       Собствениците на фирма Бюти Индъстри са различни от тези на Дешели. Това всеки може да го види в търговския регистър. Това е факт.

2.       Фабриката производител B4U няма нищо общо с фабриката на Дешели в следствие на което и продуктите, които ползваме нямат нищо общо с тези на Дешели. Ако някои твърди обратното моля да изкара факти!

3.       Фирмата в момента е с +- 46 човека персонал, 5 от които са бивши служители на Дешели.

4.       Методи на работата между двата бранда на Дешели и Бюти спрямо козметиката има прилики, но също така има и доста разлики.

5.       Максим Банин не е управител, нито е собственик на фирмата, а е служител, който обучава младите ни специалисти в телемаркетинг.

Тези неща са доказани! Това са фактите, с които аз смея да твърдя, че Дешели и Бюти са две много различни фирми. Всеки един може да ги провери и в нашите сайтове, и на етикетите на нашите продукти, и в търговския регистър и т.н. Бихте ли доказали, че тези факти не са истина ? Бихте ли ми описали причините и фактите базирано, на което вие твърдите, че те не са две различни фирми, ами било една фирма ?? Надявам се да имам един сериозен разговор с вас, без да се обиждаме и подиграваме, можем ли да се държим като зрели хора и да общуваме нормално ?

Така, виждам и коментари като:
„3.       Продуктите, които купуваме от тази фабрика нямат нищо общо с продуктите на Дешели. Също мога да докажа!”
Както и:
„Също така не знам съставките на продуктите на Дешели, но знам, че нашите продукти са различни и нямат нищо общо с техните.”

Едното не отрича другото. Както знаем вече факта, че фабриките на двете фирми са различни, знаем, че продуктите и съставките са различни. Метода на работа с козметиката е сходен, но и има разлики също така. Ако не казвам истината, моля ви да ми изкарате факти, които ме опровергават ?

# 2 382
  • София
А как ще оправдаете това, че клиенти на Дешели идват при вас на консултациите си по договор?
Айде стига глупости.... Взехте българите за зелен хайвер. В

# 2 383
Скрит текст:
Така, сега гледам нещо почнахте да сменяте темата и да се заяждате. Въпроса по-рано повдигнат е дали сме Дешели. Отговора от наша страна е, че не сме и че това са две различни фирми. Ето и фактите, които излагаме:
1.       Собствениците на фирма Бюти Индъстри са различни от тези на Дешели. Това всеки може да го види в търговския регистър. Това е факт.

2.       Фабриката производител B4U няма нищо общо с фабриката на Дешели в следствие на което и продуктите, които ползваме нямат нищо общо с тези на Дешели. Ако някои твърди обратното моля да изкара факти!

3.       Фирмата в момента е с +- 46 човека персонал, 5 от които са бивши служители на Дешели.

4.       Методи на работата между двата бранда на Дешели и Бюти спрямо козметиката има прилики, но също така има и доста разлики.

5.       Максим Банин не е управител, нито е собственик на фирмата, а е служител, който обучава младите ни специалисти в телемаркетинг.

Тези неща са доказани! Това са фактите, с които аз смея да твърдя, че Дешели и Бюти са две много различни фирми. Всеки един може да ги провери и в нашите сайтове, и на етикетите на нашите продукти, и в търговския регистър и т.н. Бихте ли доказали, че тези факти не са истина ? Бихте ли ми описали причините и фактите базирано, на което вие твърдите, че те не са две различни фирми, ами било една фирма ?? Надявам се да имам един сериозен разговор с вас, без да се обиждаме и подиграваме, можем ли да се държим като зрели хора и да общуваме нормално ?

Така, виждам и коментари като:
„3.       Продуктите, които купуваме от тази фабрика нямат нищо общо с продуктите на Дешели. Също мога да докажа!”
Както и:
„Също така не знам съставките на продуктите на Дешели, но знам, че нашите продукти са различни и нямат нищо общо с техните.”

Едното не отрича другото. Както знаем вече факта, че фабриките на двете фирми са различни, знаем, че продуктите и съставките са различни. Метода на работа с козметиката е сходен, но и има разлики също така. Ако не казвам истината, моля ви да ми изкарате факти, които ме опровергават ?

Ех, очаквах доказателства  Mr. Green

1. Не знам дали е факт. Да кажеш нещо, че е факт не го прави факт. Докажи го.
2. Отново голи твърдения. Ти си тази, която трябва да дава факти.
3. Докажи!!!
4. Аха, сменихте имената и етикетите ли  Joy
5. Жалка си, ама много. Факта, че Банин е там, говори много, ама много. Не го ли осъзнаваш?
Аз ако разбера, че един мошеник от една фирма е отишъл в друга - и втората фирма ми пада в очите и става автоматично Дешели номер две. Капиш?

# 2 384
Уважаема, не обръщай плочата. Ти каза, че можеш да докажеш твърденията си, а сега искаш ние да ти изкараме факти. На нас не ни пука. Вие сте едни и същи с другата фирма. Заинтересованите да се разграничите от нея сте вие. Не форумците сме се били в гърдите
И, не, думите ти нямат силата на доказателство.
1.       Собствениците на фирма Бюти Индъстри са различни от тези на Дешели. Това всеки може да го види в търговския регистър. Това е факт.

2.       Фабриката производител B4U няма нищо общо с фабриката на Дешели в следствие на което и продуктите, които ползваме нямат нищо общо с тези на Дешели. Ако някои твърди обратното моля да изкара факти!

3.       Фирмата в момента е с +- 46 човека персонал, 5 от които са бивши служители на Дешели.

4.       Методи на работата между двата бранда на Дешели и Бюти спрямо козметиката има прилики, но също така има и доста разлики.

5.       Максим Банин не е управител, нито е собственик на фирмата, а е служител, който обучава младите ни специалисти в телемаркетинг.

Тези неща са доказани!
С кое, с празните ти приказки ли? Очаквах по-сериозно отношение след всички удивителни. Заслужи си хонорара, поне изкарай данните от Търговския регистър, де.

„3.       Продуктите, които купуваме от тази фабрика нямат нищо общо с продуктите на Дешели. Също мога да докажа!”
Както и:

Пишеш едно и на следващия ред го отричаш. И кои сме тия, дето знаем? Щото аз не знам, определено.
Не знаеш състава на продуктите на ДеШели, но знаеш, че са различни. Имах една позната, която спореше със следния довод: "Не съм го чела и не го знам, но не е така, както казваш".

Общи условия

Активация на акаунт