ЮНКИ стягат си багажа, но за болницата, не за плажа!-

• 26 168
  • 757
  •   1
Отговори
# 120

Ами всъщност не, на тази не ѝ се сваля преградата, а и се люлее на принципа на люлеещия стол, тоест нагоре-надолу, а онези се люлеят напред назад

# 121
mgamisheva Хриси_D y_a_n_a peperudka1 Благодаря ви много момичета,идея си нямах за това кое как става....
Vilito86    ето това изглежда добре http://www.dizainbaby.com/bg/tedi.php
adelina_bg  стискаме палци всичко да е наред... Hug Hug Hug
Тази е много хубава, но не виждам как се люлее  newsm78
Освен да е като предната, която коментирах

# 122
adelina_bg  стискам палци да се свършва скоро и да не се побъркаш до тогава

MalenaTak и на теб бързо възстановяване и търпеливо бебе Simple Smile

Нямам търпение да свършваме с тоя ремонт, че ще се гръмна вече. В момента баща ми освежава кухнята, та всичко от кухнята е в бъдещата детска стая, където се и храним. Навсякъде кашони и чували, а на всичкото отгоре туко що проходилата ми дъщеричка се научи да вади разклонителите от контакта за да види какво има там в дупчиците. #Crazy

# 123
Здравейте, бъдещи и настоящи майчици! Преди 8 години и аз тръпнех така по отчетните...

А сега влизам, за да ви кажа че смелата ми сестричка Аничкаа роди вчера - 19.05. малко, здраво момченце. Малкият герой се казва Никола, мерки и теглилки не знам за сега. Секциото е минало успешно, Ани се възстановява сега

# 124
Честито и на мама Аничкаа ,направо рекорд за бебета на 19.05  newsm44

# 125
  • Бургас
Айде честито и на Ани, да и е жив и здрав малкия мъж, много да радва мама, тате и всички около тях! Hug Hug

# 126
Аничкаа, честито!!! Много здраве и късмет!!!

# 127
  • София
Айдеее честито и на Акничкааа.
Ади,да се оправяш бързо и да не се налага да имаш повече притеснения.

А относно дрешките като гледам как са облечени сега,май ще си иставя поларените одеалца за иЗписването-имат боди,ромпърче с дълги ръкави и крачоли,и итгоре доста плътно одеало

# 128
Честито бебенце и на Аничкаа   bouquet

# 129
честито и от мен!!!

да попитам за плановото секцио- как избирате датата? консултирате ли се с някой, изчислявате от някой сайт ли или просто си избирате дата?

# 130
Здравейте,тумбачета ,мамчета Simple Smile Честито на всички мами,пожелавам ви бързо възстановяване,здрави бебоци,да ви радват Simple Smile adelina_bg ужасно е това през което минаваш,оправяй се бързо заради бебо Simple Smile

# 131
честито и от мен!!!

# 132
  • София
Аничкаа честито бебче, да ви е живо и здраво и много да ви слуша  Hug

adelina_bg ще устиска бебче не се притеснявай, много ми е мъчно че така ти се стовари тая гадост, ама и това ще мине, само не мисли лоши неша мила, целувки  Heart Eyes

# 133
  • Бургас
Алекс, при теб няма ли признаци за раждане Simple Smile

# 134
Честито и на мама Аничкаа,да се здраво бебчето и много да ги радва newsm44

Иначе как сте момичета,като гледам от юнски ще минем на майски мами Laughing

Аделина пожелавам ти бързо да се оправяш и всичко ще е наред накрая Hug

За пеленките,нашата е бяла плетена от памук нито дебела нито тънка с една идея по дебела от бархетна,бебето ще е с боди с дълъг ръкав с ританки и горна дрешка и това май ще ни е обличането и чорапчета.

Алекс ще ме чака да си вземем вип стая в МД на другата седмица Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт