ЮНКИ стягат си багажа, но за болницата, не за плажа!-

• 26 165
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив/Първомай
mgamisheva Хриси_D y_a_n_a peperudka1 Благодаря ви много момичета,идея си нямах за това кое как става....
Vilito86    ето това изглежда добре http://www.dizainbaby.com/bg/tedi.php
adelina_bg  стискаме палци всичко да е наред... Hug Hug Hug

# 106
adelina_bg  Hug Hug Hug
Стискам палци и се моля всичко да е наред  Praynig

# 107
Запис в темата да ви следя и честито на всички мами с бебешоци вече в ръцете   bouquet  bouquet  bouquet   Д  bouquet са ви живи и здрави дечицата много да ви радват и слушкат
  Hug

# 108
MalenaTak- е добре си се наредила и ти, няма що  ooooh! Rolling Eyes Бързо да се оправяш!

# 109
Ади ако си правила изследвания за варицела и за стара инфекция е било положително, това означава че бебето автоматично е получило антитела от теб. То и ти имаш  антитела, но имунитета спада, умора, стрес.... аз мисля , че бебето е напълно защитено и стискам палци гадориите да се махат по бързо, да си възстановиш силичките до раждането и да забравиш какво е било.

# 110
adelina_bg, дано по бързичко да се оправиш и да няма усложнения.

# 111
всички ще сте с тънки пелени на изписването, а моята я погледнах сега че си е бая плътна , не много дебела де, чудя се сега да я сменям ли  Rolling Eyes

И моята няма да е съвсем тънка- леко плюшена е, няма да я сменям Wink

# 112
всички ще сте с тънки пелени на изписването, а моята я погледнах сега че си е бая плътна , не много дебела де, чудя се сега да я сменям ли  Rolling Eyes

И моята няма да е съвсем тънка- леко плюшена е, няма да я сменям Wink

аз май вече издребнявам, хората сериозни проблеми обсъждат, аз с моята пелена.... имам чувството че от толкова подготовки списъци накрая има неща които забравям или не съм направила както трябва, като плюшената пелена, в която ще стои бебе без терморегулация  ooooh!

# 113
Adelina_bg, MalenaTak и всички с болежки, стискам палци бързо да се оправяте    Hug

# 114
Ауууу, не влизах няколко дни и колко много неща са се случили Mr. Green Eva_Beva, Ivvangeline, Kanari, Tali_ smile, честити ви рожбички, да са живи и здрави, много послушни, за да радват мама и тати !!! На мамите бързо и леко възстановяване, за да се наслаждават на хубавите мигове с бебчетата! Прегръдки от мен и успех на всички останали мамчета, които си чакат с нетърпение бебоците (като меееен   261uuHug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 115
adelina много ми стана мъчно...обаче избягвай тия мисли,моля те и как няма да издържи бебето още време...имаш дъъъъълго чакане още,ще мине варицелата,ще забравиш,че е си я имала..... и още няма да си родила,толкова бързичко ще мине.  Hug
И на другите с болежки стискам палци бързо да се оправяте.

# 116
adelina_bg много ти съчувствам, но всичко ще бъде наред, надявам се скоро да отшумят болките и сърбежите, да се почувстваш добре, а за бебчето не се притеснявай, всичко ще е наред Simple Smile
дива77 Да, те бебетата нямат терморегулация, така, че не е фатално и да не е съвсем тънка пеленката  Wink

# 117
Здравейте мами днес забелязах че бебо е слязъл с половин педя надолу имам леки болки дали така се е случило и на вече родилите мами:) преди да родят дали да чакам до ден два  Joy newsm78 иначе съм за 2 юни  Благодаря  и успех на всички

# 118
adelina_bg мила, стискам палци вече да започне да отшумява всичко  Hug

MalenaTak Дано и на теб болежките бързо минат, че с това изгорено. Хубавото е, че бебчо е ок, ама и ти да се мъчиш не си е работа.

Пелена, според мен не е чак толкова от значение каква е, при положение, че детето ще седи навън макс 15 мин, после в колата после в къщи.  Peace

ALISA_SUSAMKA на мен преди ми беше паднал много корема от април, родих юни, но може и да е предшественик на скорошно раждане, все пак нямаш много време до термин  Peace

Хубава вечер   bouquet

# 119
adelina_bg мила, стискам палци вече да започне да отшумява всичко  Hug

MalenaTak Дано и на теб болежките бързо минат, че с това изгорено. Хубавото е, че бебчо е ок, ама и ти да се мъчиш не си е работа.

Пелена, според мен не е чак толкова от значение каква е, при положение, че детето ще седи навън макс 15 мин, после в колата после в къщи.  Peace

ALISA_SUSAMKA на мен преди ми беше паднал много корема от април, родих юни, но може и да е предшественик на скорошно раждане, все пак нямаш много време до термин  Peace

Хубава вечер   bouquet
аз иначе го нося ниско долу през цялата бременност но сега не ми допира до ребрата малко по надолу е слязла беба  и се зачудих колко по надолу трябва да слезе  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт