ЮНКИ стягат си багажа, но за болницата, не за плажа!-

• 26 160
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Юхуу много бебоци  Heart Eyes

Tali_smile
честити бебки мила, да са живи и здрави и много да ви радват мила

Аз така се развълнувах вчера че вече съвсем няма търпение да раждам и да гуша и моя бебо, само където такива изгледи няма за сега.... ама живи и здави когато тогава, само ме плаши идеята за преносване...

Цунки от мен и да се пазите. и успех на всички мами, които се готвят за среща с маките бебчета  Heart Eyes

# 76
Здравейте днес се чувствам прекрасно до преди малко бяхме при докито мойте момчета са пораснали 2500 и 2300 единия пак се е обърнал с главичка нагоре къде намират място не знам определихме и дата за секцио та така ще му покротувам до събота и влизам в действие с разходките, градинките и кафенцата.
За сушилнята немисля да я пускам напърво време да не ми ги умали че свеки само най- малките номера е взимала. А тази програма която е за гладене на мен ми е свивала не веднъж дрехи и я пускам само за чаршафи.

# 77
  • София
Честито на всички мами с бебоци!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз вчера бях през деня на един детски рожден ден с каката и колко много бебенца съм пропуснала-да са живи и здрави и да радват мама и татко.
Малката нещо почна да го преживява това с предстоящото раждане-хем се мъча да и обяснявам,ама снощи баба чете приказка и тя поискала пепеляшка и там нали в началото майка и умряла и това дете като ревне и ме гуши и не ме пуска,ходи и обяснявай , че аз на другия ден съм само на преглед в болницата и всичко е наред. Какво ли му минава през главицата? Cry
Иначе днес бях на тонове и там в родилното една мама родила нормално и се хвалеше по телефона на познати,че я приели сутринта в 5 и в 8 само с три напъна и готово-толкова мило ми стана като я гледах колко е щастлива.
Докторката се надява да устискаме до 3-4 юни за секцио за да е узряло добре бебето.
Пожелавам само хубави новини в новата темичка!!!

# 78
запис и от мен и честито на новите мами отново Simple Smile още ме държи положителната емоция от вчера Simple Smile

# 79
Здравейте! Мечо Пух Прекрасна тема Simple Smile
Честито на родилите мами! Да са ви живи и здрави милите мъници!
Vilito Според мен задължително чуй второ, та и трето мнение, това изобщо не ми звучи, като шега работа. Стискам ти палци!
Стискайте палци пък вие да приключим с ремонта преди почвата на бебока  Praynig

# 80
Росица Петрова за хигиената на пъпчето - ако е с щипка, казаха че може да се къпе без проблем. Въпроса е ако е вързан с конец, т.к. той колкото и да се попива със спирт си осътава влажен.
С клечка за уши и спирт 90% се отопява цялото пъпче и щипката, след това антибактериален прах. Когато падне може да има кръв и тогава с 70% спирт и клечка за уши се чисти, без прахчето, докато спре да има кръвчица. Но тя е по-скоро като зацапане, не тече от него или понене би трябвало да тече.  Peace

Vilito86 ти нали с 3 доктори щеше да се виждаш. и тримата ли нямат конкретно мнение по въпроса? Това е някакъв абсурд доктора през седмица да говори коренно различни неща.

Сега се сетих за чая също така на лекцията за кърменето Елена каза за 3 ч.л. сминдух в 600 мл вода ... ама запарка ли се прави какво ли що ли, в сряда ще питам и ще пиша.

Ади разпиши се, че се притеснявам за теб. Като гледам жегата и си представям какво е с пъпки.  Heart Eyes

krasi_kh много неприятно с малката така. Аз затова се опитвам от поне месец да му обяснявам на Тео, че ще ме оперират, че няма да мога да го гуша и така. Отделно решихме да му дадем хубав повод да чака бебето, а именно като се роди София, той и баща му да ходят в Хепи да ядат кюфтаци (както казва Тео) и да играе в детския кът. Ще го преживеят, но ми се иска и да го очаква с нетърпение. Освен това съм му взела малки подаръчета уж от София за батко си, който като се приберем ще му ги "подари тя". И така се надявам по-леко да мине прехода. Но са големи той ще стане на 4, като гледам и вие сте същата възраст, вече си разсъждават децата лошото е че в повечето случай хич не като нас. И ако не говорим с тях не ми се мисли какво биха си представили.

# 81
  • София
mgamisheva това е запарка да- за кърмата

# 82
Veniva, mgamisheva, bflm, , благодаря ви много Simple Smile

# 83
  • София
мили тумбачета и мами, намерих една интересна статийка и реших да я споделя с вас   Heart Eyes

# 84
Честито, мамчета!!!  Hug  Нека бебоците бъдат много, много здрави!!!! А на вас пожелавам по-малко безсънни нощи и повече усмивки!!! Simple Smile   ura newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 85
Eva_beva, ivvangeline, tali_smile, kanari, честити рожби! Да са здрави, щастливи и послушни бебоци и да радват много мама и тате!

Росица Петрова, като кажеш в аптеката спирт за пъпчета, те знаят какво да ти дадат.

Аз вече не издържам. С разкритие съм от 10 дни почти и болки не помня откога. Не издържам и 100 метра на разходки, едва си сядам на Д-то. Само пъшкам по цял ден. Е, в името на бебо ще търпя, после ще забравя.

# 86
всички ще сте с тънки пелени на изписването, а моята я погледнах сега че си е бая плътна , не много дебела де, чудя се сега да я сменям ли  Rolling Eyes

# 87
Eva_beva, ivvangeline, tali_smile, kanari, честити рожби и от мен!Да се възстановявате бързо.ЕВА_БЕВА, ще чакаме с нетърпение разказа ти "извращението наречена спинална упойка", както го наричаш.

# 88
Само да поздравя мамите , които са родили - много здраве и щастие на семействата и само радостни моменти с бебоците!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз нямам интернет на вилата и влизам набързо само като идвам за ЖК и изпускам доста неща ,ама ...

Да се похваля - моят маймунчо е 2,350. Ритка доста хулиганинът  Simple Smile
Изписаха ми малко желязо и днес ми връчиха направлението за раждане...остава да чакаме Simple Smile

# 89
Привет мами!
Честито на всички  с нови попълнения в семейството! Нека бъдат много здрави и послушни дечица!  bouquet
Алекс, напомняш ми за мен с първата бременност- голямо желание имах да родя и бях супер нетърпелива( като повечето мами които чакат първо детенце), а то какво стана- 4 дена след термин и то предизвикано раждане, иначе май си и беше добре на топличко.Дано тръгне бебчо както го очааваш.
Много ми се иска и при мен да си тъгнат нещата нормално този път.
Моята дъщеря е на 3 и половина и чака с голямо нетърпение сестричката.Ние постоянно говорим за това и се надявам педиода на адаптация да е кратък.Тя едва ли осъзнава какво точно ще и се "изтресе" но няма начин.Аз най-накрая вече съм си у дома но имам куп други задачи и почти нямам свободно време.Мебелите за новата стая са готови и сме на финалната права с ремонта.
Хубав ден на всички и ще чакаме още попълнения Grinning

Общи условия

Активация на акаунт