ЮНКИ стягат си багажа, но за болницата, не за плажа!-

• 25 840
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здраейте и от мен момичета- аз набързо че днес ми е ужасен ден  Confused заведохме Лелко при нашите и какви сълзи и какви сополи пролях... ужас все едно го оставихме на заколение, ама и той милия се скъса от мяукане в тая пуста клетка... толкова ми е тъжно... ама да не ви натоварвам и вас...

Честито бебче на мама Шмокси, да ви е живичко и здравичко малкото мъжле и много, много да ви радва и слушка Hug

`Bobby` още не съм се отбила в родилното, цяла нощ имах ужасно болки обаче не ниско долу, ама много странно по средата на корема, около пъпа  newsm78 и днес отново съм пушка, няма и помен от болки и т.н.
Ама аз съм се разбрала с Петроханчето да си поделим една стая в МД, той затова бебо стои още на толпо, сигурно иска да си е с приятелче в стаята  Heart Eyes

Айде аз ви цункам и мисля да си пусня някой филм да се развлека малко,че ми е много криво заради котио.... знам че ще си го вземем по някое време ама все едн оса ми откъснали нещо от сърцето, толкова ми е гадно....

Да се пазите мили  Hug

# 661
Честито Шмокси! Да сте живи и здрави!

# 662
Честито на мама Шмокси, голям и силен да порасне Самиул! Надявам се сте добре и скоро чакаме разкази и от теб. Много прегръдки ви изпращам и дано скоро се приберете.

Дейзи, Kölsches Mädel не сте сами, и мен не ме е хванало гнезденто а и няма време, ама много ме мързиииии

# 663
Честито бебче на Shmoksi да е жив и здрав и много , много щастлив !!!  Hug Hug Hug

# 664
  • София
Честито на Шмокси, да е жив и здрав малкия Сами и да расте много весело и послушно дете.

Ох аз от няколко часа имам като мускулна треска на корема, сякаш часове наред съм правила коремни преси. ОТделно от това бебо не спира цял ден да ме рита в ребрата от дясната страна и вече освен че ми секва дъха имам усещането че са ми натъртени ребрата. Баси гадното.
Обадих се на доки за болката дето е като мускулна, каза че ще мине да ме види след малко да видим какво ще каже.

# 665
Мен пък от три дни ме боли между краката.Все едно шпагати правя по цала вечер  Crazy
Оххх,да идва 04.06.,че да се свършва това ритане,въртене,болки и да се почват безсъниците Party

# 666
  • София
`Bobby` аз съм същата - яко болки в таза и в междукрачието, все едно съм редувала, колоездене, шпагати и яко секс  hahaha
И ти си за 4-ти ли  Heart Eyes и аз понеже  Heart Eyes

adelina_bg нека ритка бебко, моя пък от 2-3 дни явно вече няма място и само се дупи от време на време, чак е плашещо, защото до преди няколко дни рипаше по цял ден и сега някакво затишие пред буря все едно  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 18:53 от alex__n

# 667
Шмокси, честито!!!
demetra, честито и на теб! За малко да се засечем в болницата, а Simple Smile

# 668
  • София
Ако е вярно това за ритъма,за мен няма надежда,аз не съм спала от 6 мес кажи речи...

# 669
  • София
Честит син, Шмокси! Да ви е жив и здрав малкият юнак и да сте много щастливи всички smile3525
Ох, аз в този дъжд съм като пребита, кръвното ми пада, а като прибавим и болките в таза, както казва Боби, все едно съм се скъсала от шпагати... и нямам никаква муза - ни да мърдам, ни да пиша.

# 670
Честита радост Shmoksi! Да расте здрав и щастлив!
Дейзи за акото и любовтта на детето към него - минава този период. Тео като бебе не ми се е подсичал, но около 2 годинки какво беше това чудо. Ака и не дава да ги мием. Но мина, търпение му е майката.
Алекс спокойно, нали за добро сте го оставили. Пък и предполагам скоро пак ще си е при вас

# 671
  • София
mgamisheva да така е, а и единственото ми успокоение е , че и друг път е оставал при тях и му е позната обстановката, а и нашите ще се грижат добре за него

# 672
  • Варна
Честито бебче Самуил на мама Шмокси - да е жив и здрав и много да радва мама и тате  Simple Smile

При срещата с педиатърката, която ние избрахме, ни каза да й се обадим веднага като влезем в болницата, тя щяла до дойде да ни види, както и след изписването. И каза таткото да си приготви едно заявление за избор на лл за бебчето, което да попълнят заедно - тя работела с някаква определена лична лекарка, която ще се води лл на бебчо, но всички прегледи, консултации, ваксини и т.н. ще си ги прави тази, която ние избрахме - а явно с направления и други такива те си се оправят помежду си. Така че явно е необходимо бебо да има л.л. който да даде направление за педиатър.

И да ви се оплача - от около три седмици имам болки в стъпалата, сякаш всички костички и ставички са ми разглобени. Мислех си, че може да е нещо от тежестта, от подуването или и аз не знам какво. Но от вчера имам същия проблем и с ръцете - като си свивам ръката в юмрук и ме болят всички стави на пръстите  Sad Има ли някоя мама със сходни болежки. Утре съм на преглед и ще питам доки на какво може да се дължи, ама вече взех да се притеснявам - като някоя баба с артрит съм  Sad

# 673
  • София
Честито бебче на Шмокси  Hug Да са живи и здрави и много, много щастливи   bouquet

Аз днес му ударих 3-часов следобеден сън след разходка до градинката на Канари  Mr. Green Хайде излизате ли вече да пием по кафе другия път?  Peace

# 674
  • София
Оле боже какво говориш Shocked в близките 2 седмици - месец,докато не разредим храненията-сме само на балкона Laughing едната яде на час,после на половин,другата яде на 3...и то пак време за първата...

Общи условия

Активация на акаунт