ЮНКИ стягат си багажа, но за болницата, не за плажа!-

• 25 850
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Тали, при всички е така Party моите сега спят и за първи път се изкъпах,ядох,оправих си документите и сядам на компютър като бял човек!
ама замалко...че гледам пак отварят очи.

Та да ви съобщя и аз: Шмокси се сдоби с момченце на 25.05. през нощта. Бебчо се казва Самуил, голям е 3150 и е голям сладур! Тя е изморена и почива повечко,та ще я чакаме да разкаже подробности! Да и е честит! Hug

# 646
Честито на Шмокси!!!!

# 647
Честито на Шмоксииии! Да и е жив и здрав бебе Самуил! Страхотно име!  bouquet

Иванжделин, тази вашата педиатърка е ... ooooh! Азади не преглежда ли по ЗК?
Браво за килата! Само така! Peace

Tali_smile , стискам палци всичко да е ок с кърменето! Hug

# 648
  • София
Честитооо на мама Шмокси...да и е жив и здрав прекрасния Самуил и много да ги радва с татито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 649
Честито и от мен на мама Шмокси да и е живо и здраво бебчето и само да ги радва за напред  newsm51

# 650
Честито на всички новообебили се мами! 

Тали, Канарче, постепенно всичко ще влезе в релси. Знам че ви е много трудно с по две бебета, но в такива моменти човек се мобилизира. Вярвам, че ще се справите!   bouquet

Иве, твоята педиатърка дори не искам да я коментирам...  ooooh! Лошото е, че всички искаме най-доброто за децата си, но нямаме гаранция на какъв док ще попаднем. Явно опитът учи!

# 651
Ехеее излезнах за едно кафенце и ново бебе се е появило Heart Eyes

Честито малко бебче Шмокси да ти е здравичко и послушничко Hug Hug Hug

Иве,аз ти бях казала,че съм си избрала Азари за педиатър,тя каза да и се обадя да дойде вкъщи като се роди бебка,но не знам дали ще можем да се запишем при нея дано стане,че и на мен ми се стори свястна докторка. Ти всъщност някъде в Младост ли живееш?

# 652
Честито на Шмокси!   bouquet  bouquet
Алекс вчера излезе на по питие и да на не се е отбила после през родилното  Laughing още не се е появила.

# 653
  • Бургас
Честит бебок на мама Шмокси, да и е жив и здрав юнак, много да радва мама и тате!  Hug Hug

# 654
Ами д-р Азади каза, че има консултативен кабинет и води консултациите, но не е джи пи, а бебчо трябва  да има джи пи по здравна каса и предполагам отиваш после при Азади с направлението от джи пи. Като излезе актът за раждане на бебо, да отидем при Азади и тя ще ни насочи какво да правим.
Иначе не съм в Младост, но Младостките ДКЦ-та са ми най-близо. В Кокаляне съм, на Панчаревското езеро. Точно тази, дето ми я препоръчаха, е там и има доста пациенти, но препоръките са отлични за преди 15 години, сега това детенце е голямо, а тази педи явно се е променила.

# 655
Ами на мен една мама пред нейния кабинет ми каза,че по ЗК е записана при някаква нейна колежка,но Азади ги преглежда,не разбрах каква е точно схемата newsm78 дано да стане иначе ми казаха и за Д-р Иванов,той е в един нов блок зад 25 ДКЦ.

# 656
Очаквах с нетърпение новината за мама Шмокси!Да са много здравички с бебо, много да я радва, цункам ги и чакам да се включи.Миналата седмица я видях на консултацията, ходим при един и същ доктор и нямам търпение  да разказва!Дано се възстанови бързо и да се радва пълноценно на Самуил!!!

# 657
  • София
Хайде честит Самуил!
Ivvangeline, това с обривите - най-вероятно ще го кръстят атопичен дерматит (което значи, обрив с неясна причина) и ще ти предпишат с нещо да го мажеш. Има едно добро мазило на Нахтхерцен. Може и наистина да е от претопляне, но моето ноемврийско бебе, което стоеше на макс 20 градуса имаше обривчета около 30 дена. Много бебоци имат и едни от най-смислените обяснения са, че се чистят или че просто свикват със средата (нали са стерилни в утробата). Така че нищо страшно не са тези обриви, минават, белези не остават.

Сетих се един смешен спомен от сина ми - на около месец му пожелавах никога повече през живота си да не изглежда така - целия в пъпки от обривче и оплешивяващ като чичко - голо теме и острани коса. Само след няколко седмици стана най-сладкото бебе на земята, русо с бебешки нежна кожа.

# 658
Честито бебенце на Шмокси. Да й е живо и здраво Simple Smile

# 659
Ivvangeline, може и да си права.  Hug Моето понеже правеше голямо мазало наведнъж, никога не е пускала по малко, ми беше лесно да я сменя, измия и дохраня. Но ако е пръцнато, мацнато и т.н наистина не си заслужава. Даже педи ми беше казала да не сменям памперса през нощта, да не я разбуждам. Но тя не траеше наакана и минута (за разлика от сега, когато ака нарочно в гащите ама това е друга тема)

bflm, на мен с предната бременност ми беше излязъл един обрив по стъпалата. И аз не пиех никакви лекарства, но съвпадна по време с док, която беше в чужбина и аз така и не попитах никой. Страшно сърбеше, ставах по 2-3 пъти на нощ да си кисна краката в студена вода... и после изчезна.
Аз си мисля, че бебетата вече имат някакъв ритъм (въпреки че са в коремите ни), та е нормално твоето да си иска нощния сън. Даже някои казват, че продължават да живеят със същия ритъм и след като се родят. Ако ставаш всяка нощ в 2, после и бебето се буди 2. Не знам доколко е вярно

Честити бебенца на Шмокси и другата мама, Деметра ли беше или пиша глупости  newsm78 Да са живи и здрави и много да ги радват    bouquet

Kölsches Mädel, и аз си седя и чакам да ме хване гнезденето, но май си оставам само с чакането  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт