ЮНКИ стягат си багажа, но за болницата, не за плажа!-

• 25 835
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте Hug

Честити ни нови попълнения. Дора, Шмокси, деметра, Зори- да са живи и здрави бебоците  bouquet

Не съм ви чела, ще се опитам да наваксам. Утре трябва да ходя до личната за направление номер 7 и ако остане време и до болницата после, ако не- във Вторник.

# 676
Честито на мама Шмокси да и е живо и здраво бебчето и само да ги радва!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 677
  • София
Дора, Зори, Шмокси, Деметра честити ви бебчовци. Да са ви живи и здрави.

Ади - хубаво е, че вече по-честичко се включваш - дано скоро свършват вашите мъки с точковата болест.

Аз в четвъртък след срещата, още доста се поразходих - бях в библиотеката да взема книги за малчо, после обикаляхме градинките с другите мами и през нощта като ме заболя яко гърба, едни контракции, едно чудо и си викам: Ето днес си избрах доктор при който ще раждам (Киров от Тина Киркова) и бебето веднага реши да излиза. И на всичкото отгоре най-голямото ми притеснение е, че още не съм си събрала багажа за болницата - не съм си купила нощници и пампи малки размери. Да ама не. В петък вече бях болна, доста сериозно вирусче ме сгази, с болки в мускулите, температура 38,5. Да ми е жив и здрав хомеопата - за 1 ден ме оправи и още през нощта свалих температурата и вчера само релаксирах - спах от 10 предишната вечер до 3 следобед на другия ден с почивки само за тоалетна и хапване. Направо супер изморена се чувствах. Мислех си, че ако трябва и да раждам в това състояние - въобще няма да се справя. Вчера вечерта ходихме на гости и там вече светнах и днес все едно нищо не е било.

Ох толкова много други неща бяхте коментирали тези дни, но малкия ми брои секундите на компютъра и ме чака да ходя да му чета приказка.

Така че ви оставям за тази вечер.

# 678
  • София
 serendipity_85, аз имах подобни болки с предишната бременост, но само след сън в комбинация с подуване. Лекарката ми твърдеше, че било нормално.
И аз днес си помислих, че ще раждам - по едно време както си седях като ме почнаха едни зверски прорязвания болки, имах чувството, че някоя ръчичка ще се покаже отдолу.  Mr. Green Ама ми се размина.
Честито на всички нове мами!   bouquet На мен хем ми се иска вече да се свършва тая мъка, хем днес се постреснах. Багажът не ми е съвсем готов, а и мъжа ми вика - стискай не сме готови. Е, то остана само креватчето да се сглоби и да се изчисти и подреди. Това сме го запланували за другата събота и неделя като оставим малката на баба и.  Crazy

# 679
Честито бебче на Шмокси! Да расте здрав, силен и много щастлив  Hug

# 680
Момичета- пускайте ми на ЛС идеи за заглавие на новата тема! Мерси!

# 681
  • София
Оле боже какво говориш Shocked в близките 2 седмици - месец,докато не разредим храненията-сме само на балкона Laughing едната яде на час,после на половин,другата яде на 3...и то пак време за първата...

Няма да се плашиш, навън само спят  Mr. Green

# 682
Zornica 88, demetra8004, Shmoksi -Честити рожбички! Пожелавам ви бързо възстановяване и много да ви радват малките сладурчета!
Аз вчера и днес бях на лекции и толкова много ме боли кръста от стоенето в една и съща поза на неудобните столове, че вече едвам издържам. 

# 683
Хей опасни сте ! 10 страници от петък насам - надявам се темите които сте обсъждали да не са вече демоде и да се включа и аз с това което знам, но преди всичко искам да се обърна към новоизлюпилите се мами и бебчета !
ЧЕСТИТО НА ДОРА, ЗОРИ, ДЕМЕТРА и ШМОКСИ (дано не пропусна някого) да са им живи и здрави слънцата - много да ги радват и слушат ! стискам палци на тези, които ще ги последват съвсем скоро.
За атопичния дерматит - похвалиха ми Бепантен на една лекция - имам и мостри.
За сменянето на памперса знам че става преди хранене.
За киното и шумовете - абе имам чусвството че съм станала мн чувствителна на шумове, малко да е усилен повечко телевизора и си напрягам слуха, сякаш не може да ми го побере в нервната система, а снощи на абитуриентската ми идеше да се заключа в кенефа, толкова да бяха силни вибрациите и шума. Днес в колата радиото пак ми взриви слуха, а не беше чак толкова високо според сестра ми.. незнам някой друг с толкова чувствителни уши ?    Blush
За ягодите и черешите и аз доста ги уважавам - и друго лято такъв апетит за плодове съм нямала ! Добре, че имам достъп до домашни ягоди !
За упойките обясниха ми, че всичко е до психическа нагласа - ако си готова да слушаш какво си дрънкат докторите в операционната докато оперират от рода на : "Кърви", "Срежи", "Подай бързо - губят ми се тонове", " Изпада в дистрес" (АБСОЛЮТНО ПРИМЕРНО) - спиналната не е за вас. Ако си мислиш, че ще препаткаш докато слушаш и усещаш всичко - по добре си поспи ! Макар, че по този начин, ще проспиш непосредствената среща с бебчо.

Бях на вилата уикенда и нямах нет - в събота бях на абитуриентска и в ресторанта имаше уай фай - започнах да ви чета, стигнах до 2- сантиметровото разкритие на Шмокси и вече бе станало 12 ч. музиката беше страшно силна, вътре се пушеше, беше мн задимено и изврънках ММ да си ме прибира вкъщи. Та преди малко ви прочетох най после.
Исках да се отчета, че срещата с втория док в четвъртък мина добре, много си го харесах и много ни предразположи   Вече съм спокойна, че има на кого да разчитам да ми води раждането  
Определихме дата за секциото - 13 юни, освен ако бамбинка не реши да изпълзи по рано. Определихме си още една среща да видим как се развиват нещата дотогава.

Не мога да повярвам колко малко време остава! Какво ли ще е да съм юнска мама?   #Crazy  Crazy Heart Eyes

# 684
serendipity, аз имам твоя проблем от много отдавна, който се засилва с всеки изминал ден. Мисля, че се дължи на това, че отделяме все повече и повече хормона релаксин, който разхлабва ставните връзки, за да подпомогне излизането на бебчо

shmoksi, честита рожба! Пожелавам ти само да те радва и да се гордееш с него!

# 685
Исках да споделя с вас ето тази книжка за видовете анестезии при секцио  ето линк http://www.oaa-anaes.ac.uk/assets/_managed/editor/File/Info%20fo … rian_withpics.pdf

Hug

# 686
Не съм влизала във форума от 2 дни и толкова много бебчета!

Нека са ви живи и здрави,много да ви радват,да са заобиколени от много обич!
  bouquet Hug  bouquet

# 687
Ех мами аз ви пиша за последно преди да родя  Hug утре сутрин ме приемат в болницата а във вторник ми е секциото. За съжаление няма да има как да ви пиша от болницата но обещавам като се приберем в къщи с малката и да пиша и снимки да покажа   ylinfant Успех и късмет на всички мами докато ме няма  newsm51

# 688
Дора, Зори и  Деметра честити бебенца. Пожелавам ви да ви радват много. Шмокси, като прочетох за теб и се просълзих, защото и ние сме решили нашият малък мъж да е Самуил и мн мило ми стана.

Аз да ви споделя вече всички ми звънят в очакване да съм родила. Не мога да звънна на никой... само като ми видели номера и си мислели, че се обаждам да се похваля.

Аз иначе тази седмица нали си изкарах една хубава настинка и вечерта така се закашлях и като ме хванаха едни болки и отгоре на всичко съм сама половинката на работа дежурен.  И така нали багажа ми е готов прегледах го добавих само едни чехли, взех си пари, влязох изкъпах и се облякох все едно на дискотека ще ходя   smile3508 4470 , а не до болницата, и седнах да чакам ... чаках ... чаках... така час и всичко се беше разминало ... никакви болки, а аз готова вече да засичам. Ама се учудих колко съм спокойна, като се има предвид, че като се замисля вече ме е хванало шубето. Тогава на момента си викам на никой няма да звъня ... то няма смисъл ... няма да ги пуснат в болницата, а пък щом половинката не може да излезе от работа... какво да му звъня през нощта... и така бях си решила сама да ходя да раждам Simple Smile .

# 689
  • София
cveti891 успех мила, едно леко и прекрасно раждане ти пожелавам  Hug

val 86 при мен е същото, даже по-зле че нали от утре съм в 39 седмица и само ме питат "да не роди"  Laughing е не съм, какво да се прави  hahaha

DramaQueen Какво ли ще е да съм юнска мама? звучи супер за загалвие на следващата ни тема Simple Smile

Сега видях че вече имаме 20 бебчета  Hug да са ни живи и здрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт