ЮНКИ стягат си багажа, но за болницата, не за плажа!-

• 25 836
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Честито га всички новородили мами! Да са живи и хдрави малките мишлета! Чак не ми се вярва че са 20 ;д. .
Ох аз да ви се оплача - тук от 3-4 дни всички мои познати които са раждали ме плашат, че до края на тази се седмица съм щяла да родя Sad ... Викат ми стягай си багажчето и към 1-2 се гответе за бебок.. Стигали до това заключение като им кажа къде и как ме боли ( таза - не е мой! Болки в междукрачието сякаш от едноседмичен секс маратон! От тези болки в таза и кръста не мога да вървя - трудно ми е вдигането на краката, особенно на десния. Боли ме и корема, но не ниско долу, а навсякъде хах..) , но аз не им се вързвам - според мен му е още рано на бебко да излиза. Нека изчака поне до 10ти и после да си се ражда когато поиска, а и във вторник сме на преглед и доки ще каже какво ще става..
Да ви се похваля - онзи ден си вземахме още една кушетка, понеже имахме една ама преносима, а тази е дървена. Е, нямаше такава оферта - вземахме я за 80лв + матраче + обиколници. Взехме я от рфъка но в нея бебе е спало 2 пъти. Жената на мъжа влиза да ражда по спешност и той отива и взема първата която вижда. Да ама жена му предварително харесала друга и не искала тази ии сега я продават за 80лв с всичките си джунджуриики, а кушетката са я вземали за 350, матрака за 80, а обиколниците за 40... е неща за ьлизо 500лв ги взехме за 100.. Много съм доволна...
И мен още не ме е хванало гнезденето.. Знам че трябва да се ориентирам вече, че нямам даже едно чорапче изпрано, ама пусти мързел... ;д

Охх много се поотпуснах с писането - съжалявам Simple Smile хайде лека вечер ии утре очакваме поредния бебок Heart!

# 691
Алекс още като го писах се сетих за теб Grinning как всички те питат дали си родила.

цвети891- стискам палци, но знам че всичко ще е наред.

Росица честити покупки мн добра оферта сте уцелили.

Драма Куин - аз унищожавам черешите само докато ги видя. Това е любимият ми плод и цяла година чакам да дойде сезона на черешите.  А после и на дините Simple Smile .

# 692
Здравейте момичета, аз пак по никое време моя дребния хапна стабилно и сега спи.
Алекс вие още ли сте 2в1  Mr. Green да те подхвана и аз че белким родиш вече, майтапя се когато -тогава то бебо си е решил кога повече търпение не е останало скоро ще се гушкате.
Канари един огромен поклон пред теб, не мога и да си представя как се управяш с 2 бебчета аз със 1 изкуквам, не че не ми е най -голямата радост и мечта в живота, но умората си казва своето.
Ние за сега си правим разходка до терасата за няколко минути и моя така се мръщи на светлината, а не го изкарвам на слънце, след 20тия ден мисля вече да го мятам в количката и навън, че ще се побъркам вече.
Честито и от мен на мама Шмокси и успех на Цвети!
Към родилите мами: Бебетата които са на ам по колко ви изяждат? Моя мушморок хапва по 50мл най-много по 60 и после като стисне устата няма шанс да му вкарам пак бибата, явно детето се се наяло ама на мен все ми се струва че трябва да си хапва по повече.

# 693
  • София
Моите седми ден тр да ядат  по 80 мл. Утре 90 и такадо 100.но педи казаме пеи такива малки бебета е абсурд, та аз не я насилвам-гледам да изпие повече и това е.цокащата изпива мн малио но я храня на час,такомпенсира.

# 694
Росица хич не им се връзвай на приятелите ти. Аз съм така от няколки месеца. Пък си чакам секцито.
Драма, честито запокупката

Хубав ден момичета   bouquet

# 695
  • София
Да ви споделя и свеки ме ядосва:(мила жена е,опитва се,но гледа да отбие номера,и постоянно отваря вс прозорци и прави зверски течение-откачам!нощем уж става да прави ам,но чакам чакам гледам заспала-а в стята отворени 3 прозореца и балконска врата-аз потна ( мн се потя откАк родих,не знам защо), тая нощ така се изнервих че я събудих и и казах,че аз мляко на тоя клинч няма да правя.а нощем като реве някое (а аз кърмя другото примерно),идва след половин час пльосла го на повивалника,почв да му дърпА ръцете и като не млъкне го връща обратно и ми вика:ми аз си отивам...и си заспива като пич. Спи и до 10...мамаставяв 7 Sad(( хаха ха тъпо звучи ама цената кари дойде ме отненя да си почина винаги-вярно имаме различия,но сега мн се старае и е внимателна с бебетата.а на свеки все забележки тр да прая-вика на гери и петя "тия" това е някъв техен пазарджишки жаргон (алекс може също да го е забелязала от нейната свеки),щото често го използва и мн ме дразни.и само нещо се налага да я поправям та ми става неудобно.ето пример-сега кърмя от 8 без 10,другата порева малко,чула е по бебефона-още нямам ни мляко ни нищо,а не мога и с бебето на цица да ида,понеже в оня клинчарник не ми се влиза...
Простете,ама ви се пооплаках ,че докато кърмя ми е скучно Laughing

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 08:52 от Kanari

# 696
Ежедневно против подсичане какъв продукт ползвате? Судокрем само при проблем ли се нанася? Bella съдържа парабени, беше споменат по-нагоре. Вече тотално се обърках.  Rolling Eyes

# 697
  • София
АЗ съм на судокрем-и педи тъй рече,и други съм чувала,а и имам огромни количества,че си бях поръчала от асда един буркан

# 698
Канари ... стискай зъби. То със свекървите оправия няма. Моята пък изобщо не звъни да се интересува кога ще раждам ... нали няма да е кръстено детето на тях ... няма значение кога ще се роди. То не знам вече да се ядосвам, че не проявява интерес или да се радвам, че поне няма да ми виси на главата.

# 699
Мерси, Канари

# 700
Ох, Канари, не ти е лесно! Много ще ми е тъпо, близък човек (уж) да ми нарича децата тия! Crossing Arms Кажи и, че си имат имена. Тия да нарича комшийските деца, баси! Rolling Eyes

val 86 , по-добре без дразнители! Peace

Поточе, Судокремът е много хубав продукт. Аз лично няма да ползвам всекидневно. Само ако има зачервявания.

Вчера се счупих да пера и да гладя. ( Не че пералнята не е гладила де! Да не си помислите, че на ръка съм извършвала тази дейност! Mr. Green ) И избрах естествено най-дъждовния ден да изпера и многократните. Whistling Това дете не знам, кога ще ги носи всички тези дрехи! Яко съм прекалила, ама здраве да е! Party

# 701
Добро утро!

Канари- тя май повече пречи таз жена, вместо да помага.  Crazy Поне според мен е така, защото ти очакваш някаква помощ( примерно да се направи мляко за ревящото бебе) а тя бие отбой, което е подвеждащо.Моят съвет е или да си поговорите за това, което ти очакваш от нея като помощ и ако тя не може да се справя- довиждане, какво само да се мотае из краката ти. Ама ти си знаеш де, аз съм малко крайна в тези си реакции винаги...

Отивам за направление номер 7. Дали ще ми дадат ред пред кабинета?  Thinking hahaha На 90% казвам не, приемам и облози. Mr. Green

# 702
Здравейтееее!
Честити нови бебчета и бързо възановяване на мамите  bouquet
Аз също съм още 2 в 1 въпреки, че доки на последния ехограф каза, че сигурно ще е по-рано, миналата седмица на тоноете като ме пита за каката кога съм я родила и аз- ".....ами 4 дена след термини и то предизвкано раждане", той ми вика ,сигурно и това ще го преносиш.Аз не че бързам да раждам , че като знам какво ме чака ........
За крема за подсичане- ползвах Судокрем при всяка смяна и сега ще е така и проблем не съм имала.
За храненето с АМ към новите мами- не се притеснявайте, че децата не изяждат това количество което пише на кутията за възрастта им.Моята никога не успяваше да го изяде (или само в редки случай ) и си наддаваше нормално.Ако са спокойни бебчетата и си спят нормано няма повод за питеснение.
Хубав ден!

# 703
хоп - троп !  Hug

Алексче може пък бебчо да иска да дойде юни месец, ти бързаш през май ... Може пък да дойде на 1 на деня на детето,  Party

за свекитата моята я няма, ама и да е тука и да я няма все тая, то такава безотговорност пък не съм видяла, баба ще става 1 внуче- бабеци...Тя е украйнка, и от 2 г е в Украйна , понеже на ММ на брат му не му се стои тук и са там  #Crazy В месеца се обажда 1 път по тел и то на сина и - как сте ? -добре сме ... и това е  Simple Smile Един път вика- ами аз ще си дойда или като се роди детето или 1-2 месеца след това вие кажете  #Crazy Егати безотговорноста, не може ли сега да си дойде от хорски срам, аз да съм кажела , мен ако пита хич не ми трябва ... Съжалявам ММ че всичко чака него у тях... баща му и той седи и се тъпани , квото е живот и здраве да има, тя темата няма изчерпване , само си вдигам нервите като се сетя

# 704
shmoksi Честито бебе, да ви е жив и здрав Самуил Simple Smile
Kanari Не се ядосвай мила, представям си какво ти е, ама наистина кажи и две приказки на тази жена, или кажи да мъжа ти да поговори с нея. Няма оправия с тези жени Wink
Cveti Стискам палци за утре
mgamisheva Не знам кога си, но и на теб стискам палци Wink
alex теб нали те прецених за утре, готви се Wink
Някой знае ли нещо за fashionmama?
dramaqueen честито за покупките Simple Smile
МечоПух успех с талона, дано не чакаш много Simple Smile
Ади, радвам се, че звучиш по-добре вече Simple Smile
За болките между краката, мускулната треска и тн, няма как без тях, още малко Wink Аз само се чудя защо само аз имам тези парещи пронизващи болки по кожата на корема под гърдите вдясно, сякаш нещо вътре се разкъсва...понякога е ад, особено нощно време.. И като на никоя (слава Богу) не и се е случвало , се чудя какво ми има ... Дано се оправи като родя Wink

Общи условия

Активация на акаунт