Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява обработката на пъпчето на новородено бебе?
Какво е подходящото облекло за новородено бебе при изписване и у дома?
Какво е подходящото облекло за новородено бебе при горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява обработката на пъпчето на новородено бебе?
-
Какво е подходящото облекло за новородено бебе при изписване и у дома?
За изписваното на новородено бебе се препоръчва да облечете едно боди с дълъг ръкав и гащеризон, както и много тънка пелена за завиване. За първите няколко разходки можете да изберете по-топли дрехи с дълги ръкави и крачоли, след което можете постепенно да преминете към по-леки в зависимост от времето. В домашни условия новородените могат да бъдат облечени с по-леки дрехи като бодита с къс ръкав и чорапи, като се гарантира комфорт и наблюдение на телесната температура.
-
Какво е подходящото облекло за новородено бебе при горещо време?
-
Какво е подходящото облекло за новородено бебе през студените месеци?
-
Какво е подходящото облекло за новородено бебе при разходки?
... Викат ми стягай си багажчето и към 1-2 се гответе за бебок.. Стигали до това заключение като им кажа къде и как ме боли ( таза - не е мой! Болки в междукрачието сякаш от едноседмичен секс маратон! От тези болки в таза и кръста не мога да вървя - трудно ми е вдигането на краката, особенно на десния. Боли ме и корема, но не ниско долу, а навсякъде хах..) , но аз не им се вързвам - според мен му е още рано на бебко да излиза. Нека изчака поне до 10ти и после да си се ражда когато поиска, а и във вторник сме на преглед и доки ще каже какво ще става..
хайде лека вечер ии утре очакваме поредния бебок
!
как всички те питат дали си родила.
Кажи и, че си имат имена. Тия да нарича комшийските деца, баси! 
Това дете не знам, кога ще ги носи всички тези дрехи! Яко съм прекалила, ама здраве да е! 
Поне според мен е така, защото ти очакваш някаква помощ( примерно да се направи мляко за ревящото бебе) а тя бие отбой, което е подвеждащо.Моят съвет е или да си поговорите за това, което ти очакваш от нея като помощ и ако тя не може да се справя- довиждане, какво само да се мотае из краката ти. Ама ти си знаеш де, аз съм малко крайна в тези си реакции винаги...
На 90% казвам не, приемам и облози. 
В месеца се обажда 1 път по тел и то на сина и - как сте ? -добре сме ... и това е