Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 247
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Тъкмо мислех да се изфукам и три теста ми изчетоха своята  EFNприсъда, както и бледо кафяв МЦ едваааам напомнящ за себе си. Никакви болки никакви симптоми освен гъдел в гърдите и чувствителни зърна днес преди да ми дойде.... тъкмо стигнах напредък със закъснение и се израдвах уфффф....  Crossing Arms

# 136
Strum, ти прочете ли нещо от първа страница, или просто се бъзикаш с нас?

Да, прочетох, но исках да споделя с живи хора в реално време    Whistling  bouquet   Не ми се сърдете  Praynig

# 137
Момичета,

Мисля си, че наистина полудяваме. Колко силно искаме нещо, де да ставаше и толкова лесно. Ух...
От все сърце желая на всички да се зардаваме до край и ние Simple Smile

newsm07 newsm07

# 138
  • гр.София
Момичета, цял ден имам менструалните болки в корема, но съм далеч от цикъл. от 8дни правим опити... Има ли вариант да е човече в мен?  Praynig ... Взех си тест и утре ще пробвам ... Дано да са  EFP ...
Виж сега,почтииии няма как да ти отчете теста на този етап(има минимални такива случаи),пък камо ли да има човече в теб?Вие може и да си правите опити,няма лошо-напротив,ама е важно да хванеш О,да се оплоди яйцеклетката и след 7-10дни става загнездяването в матката,и чаааак тогава започва отделянето на хормона на бременността и т.н. и т.н.Пожелавам ти  EFP  ,ама е рано да питаш такива неща  Peace

# 139
Не ѝ се сърдете, и аз от ентуиазъм вярвах, че ме боли 8-9 след евентуалното оплождане, чак реална си беше болката. Но нищо. Simple Smile Както казах вече - лудница с топли легла, много храна и масажи. Странно ми е как мъжете не могат да разберат защо изкукваме. Аз преди да почнем опити отидох на два прегледа при гинеколог да се уверя, че съм наред, те чакат месеци преди да се прегледат или преди да спрат цигарите. Може би това наше вталясване ни пречи. Колко от успешните случаи са ставали когато се откажат и спрат да го мислят? По лична статистика - много. Аз съм на тои свят, защото майка ми е решила, че няма как да стане. Хей ме на, късно чудо на мама.

# 140
здравейте моми4ета,има ли зна4ение каква фолиева киселина се пие,на коя марка,разбрах 4е има за преди забременяване за първите месеци и друга за по напредала бременност..или някакъв комплекс от вит и фол.киселина намерих Femibol w dm

# 141
Ogestan също е много добър комплексен препарат - съдържа фолиева киселина, вит. Е, рибено масло , омега 3 мастни киселини , йод  и др., но е малко по- скъп над 20лв. за 1 м.

# 142
Ох аз още си чакам лелката, трябваше на 23ти да дойде, но ето още я няма. На 29-ти си направих тест, въпреки че си казах че няма да правя, но не можах да издържа и разбира се беше си -. Преди си ми беше толкова редовен МЦ, на 31 дни, последните 2 месеца много се обърка незнам и аз защо. Чакам да дойде и отивам на преглед, след почти 2 години опити мисля е време вече..  Tired

# 143
Мисля, че не е нужно да чакаш да ти дойде, може да е задържан фоликул и тогава няма да дойде (от опит), случва се и в най-добрите семейства. А освен опити засичала ли си овулация, в смисъл, колко на сляпо сте правили опити тези две години?

# 144
Първата година беше "насляпо", няколко месеца засичах напоследък с тестове овулация, но не супер стриктно.

# 145
Момичета,Здравейте!Много чета по темата тук и реших да ви кажа накратко и моята история!Първият ден от последната ми менструация беше на 03.05 правихме опит на 18.05..няколко дни след това си направих тест беше -...Трябваше да ми дойде на 30.05,но уви и до днес още го няма,а цикъла ми е много редовен на 28 дена!Правих тест и днес,но пак беше отрицателен!Имам някакви странни болки ниско долу,за други симптоми не искам да говоря,защото не знам дали си внушам или наистина са на лице!Това е от мен,не знам какво да правя сега освен да чакам!Но все пак имам позната с 3 теста surecheck отрицателни и вече бебче на 3 годинки!

# 146
Момичета,Здравейте!Много чета по темата тук и реших да ви кажа накратко и моята история!Първият ден от последната ми менструация беше на 03.05 правихме опит на 18.05..няколко дни след това си направих тест беше -...Трябваше да ми дойде на 30.05,но уви и до днес още го няма,а цикъла ми е много редовен на 28 дена!Правих тест и днес,но пак беше отрицателен!Имам някакви странни болки ниско долу,за други симптоми не искам да говоря,защото не знам дали си внушам или наистина са на лице!Това е от мен,не знам какво да правя сега освен да чакам!Но все пак имам позната с 3 теста surecheck отрицателни и вече бебче на 3 годинки!

Ако имаш търпение изчакай още 2-3 дни пак за тест! Ако ли не пусни кръвен, резултата ще е ясен! А как следиш О? Може да е била по-късно?

# 147
Извинете,но ми е малко трудно още в сайта.Току що се регистрирах и не знам дали тук трябва да пиша!Ами до сега не съм си следила Ову.Това ни беше първия опит за бебе!Забравих да допълня,че имам странно жълтеникаво течение.

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 12:35 от tanichka_0161

# 148
Точно тук трябва да пишеш! Mr. Green Щом не си я следяла не се знае кога е била! Аз да те успоя, че като започнахме ние с опитите първите месеци цикъла ми се удължи, после всичко си беше както преди! Не при всички е така обаче! Но това жълтеникаво течение не ми харесва обаче? newsm78 Да не е кафеникаво? Сигурна ли си в цвета? Стискам палци да се зарадваш положително!  bouquet

# 149
Точно тук трябва да пишеш! Mr. Green Щом не си я следяла не се знае кога е била! Аз да те успоя, че като започнахме ние с опитите първите месеци цикъла ми се удължи, после всичко си беше както преди! Не при всички е така обаче! Но това жълтеникаво течение не ми харесва обаче? newsm78 Да не е кафеникаво? Сигурна ли си в цвета? Стискам палци да се зарадваш положително!  bouquet

Ами да,сигурна съм.Не е кафеникаво.Просто се учудвам,защото цикъла ми е много редовен,винаги е бил!А сега ето,че 3-ти ден го няма!Гърдите са ми не чак толкова болезнени,но много набъбнали!И пишкам през половин час!Благодаря ви много!Желая го на всички,това е най-прекрасното нещо на света! Hug

Общи условия

Активация на акаунт