Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 240
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
newsm78забравих си датата тоя месец 22 или 28 тест отрицателен а днес ръждиво и леко розово течение кажете ми какво е това???? newsm78

Най-вероятно, начало на цикъл. Ако утре не се засили, а отшуми, има шанс да е цветна бременност (но може да е и хормонален проблем).

# 121
Претеснявам се не боли кръст,гърди лошото е че  немога да разбера какво ми е имам едно дете  но съм  нямала такива проблеми newsm78 сега имам кафяво течение не много силно и корема ми е подут сякаш съм в 2 месец без да съм яла нищо днес много интерестно Joy

# 122
Начало на цикъл или хормонални проблеми евентуално. Ще стане яно утре. Ако спре повтори теста след няколко дни да си сигурна в отрицателния резултат и отивай на доки

# 123
  • Silistra
Здравейте, момичета. Записвам се и аз при вас. Втори ден от закъснението ми е, последният ми цикъл беше на 1ви май и продължи до 6ти, бебеправихме към 18-19 май и след това. По принцип цикълът ми е редовен и по мои изчисления овулацията ми трябва да е била преди 19, но все пак продължавам да се надявам. На 26 ми се появи съвсем леко бледо кървене, което продължи 2-3 часа и оттогава нищо. Гърдите ми са много напрегнати и ме болят, но не искам да си внушавам нищо, тъй като ми се струва, че вероятността да има две чертички е много малка. По-скоро най-вероятно това са симптомите преди да ми дойде. Затова и не съм си направила тест де (не искам да се разочаровам още) Simple Smile Успех на всички бъдещи и настоящи мами.  Hug Hug Hug

# 124
Колко дълъг ти е цикълът по принцип? Защо овулация на 19-ти ден?

# 125
  • Silistra
Не, не имам предвид, че овулацията ми трябва да е била преди 19ти май като дата, а не 19 ден от цикъла.

# 126
  • Варна
Здравейте,един въпрос и от мен.Онзи ден имах зацапване и леки болки в яйчниците,реших да направя тест и беше EFP но втората черта по бледа.Вчера отново съвсем леко ми зацапа и това беше,но яйчниците пак ме наболяваха.Не искам да се радвам предварително,знам че имплантирането е около 7-ми 10-ти ден(точно така ми се пада и на мен) но тези болки в яйчниците нормални ли са ....  newsm78

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 11:03 от Sani4ka_

# 127
Саничка, по принцип са нормални болки като при МЦ, но все пак се консултирай с лекар, който може да ти предпише нещо за тях, за да не се проблем, а щом имаш и зацапване може да ти предпише нещо и за него.. Но все пак е доста рано да се види нещо на ехограф. Моят съвет е - направи кръвен тест и след това след 48 часа пак, за да видиш дали се покачва правилно, и отиди на гинеколог, за да прецени за болките дали са сериозно нещо или са нормални, както и за зацапването.Пожелавам ти всичко да е наред и след 9 месеца да се гушкаш със своето малко съкровище.

# 128
  • Варна
Саничка, по принцип са нормални болки като при МЦ, но все пак се консултирай с лекар, който може да ти предпише нещо за тях, за да не се проблем, а щом имаш и зацапване може да ти предпише нещо и за него.. Но все пак е доста рано да се види нещо на ехограф. Моят съвет е - направи кръвен тест и след това след 48 часа пак, за да видиш дали се покачва правилно, и отиди на гинеколог, за да прецени за болките дали са сериозно нещо или са нормални, както и за зацапването.Пожелавам ти всичко да е наред и след 9 месеца да се гушкаш със своето малко съкровище.

Благодаря ти,така ще направя  Wink

# 129
Ъъ, момичета, аз имам въпрос.   Embarassed   Не знам дали е за тази тема, ама искам да питам   Blush   Колко време живеят сперматозоидите, докато се опитват да се доберат до яйцеклетката?  newsm78    Blush

# 130
Ами различно, но попринцип около 3 дни, може и до 5 в някой случаи, но прочети в темата най-отпред има достатъчно информация.

# 131
Зависи колко умеят да плуват  Whistling  Около 3- 5 дни, но много зависи и от качеството на материала. Ако беше въпрос само да се срещнат и хоп - готово, ехеееее, щяхме да забременяваме всеки месец, но уви

# 132
Зависи колко умеят да плуват  Whistling  Около 3- 5 дни, но много зависи и от качеството на материала. Ако беше въпрос само да се срещнат и хоп - готово, ехеееее, щяхме да забременяваме всеки месец, но уви

хи хи хи  smile3508    Сега ще попрочета темичката, амааа да плуват по-бързо, че чакам  с нетърпение да се видя така    preggo ... и хубавите последици след това  newsm07 

# 133
Момичета, цял ден имам менструалните болки в корема, но съм далеч от цикъл. от 8дни правим опити... Има ли вариант да е човече в мен?  Praynig ... Взех си тест и утре ще пробвам ... Дано да са  EFP ...

# 134
Strum, ти прочете ли нещо от първа страница, или просто се бъзикаш с нас?

Общи условия

Активация на акаунт