Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 237
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен, аз се включвам отново този месец с 5 дни закъснение и много надежди  Mr. Green
Трябваше на 23ти да дойде лелката, но още я няма. Миналия месец закъсня с 6 дни затова не смея да се надявам,че ще ме пропусне този месец, но все пак  Simple Smile
Този месец съм решила да не правя тестове, защото миналия направих поне 5 и много разочарование имаше.

Успех на всички бебеправещи  Praynig

# 106
Здравейте  и от мен . При мен нещата напоследък са малко странни преди 2 месеца и половина за последно имах полов контакт . Десетина дни по късно ми дойде (подрани с 4-5 дни ) и след като ми свърши ходих на генеколог , той ми каза че всичко си ми е наред . Но след около седмица започна да ми се гади сутрин ( това продължи около 8-10 дни, дори ми се виеше свят нчколко пъти  ) , изведнъж почна постоянно да ми се яде нещо , предимно вечер след 11-12  чеса . Започнаха леки  болки в гърба , кръста , бъбреците . Този месец ми дойде с 4 дни закъснение и не беше като друг път цвета бе по различен и бе оскъдно количество.Седмица преди цикъла започнаха болки ниско долу като при мпс , но мен до сега преди мпс не ме е боляло , попринцип не усещам нищо . Забелязвам , че напоследък съм напълняла , някой панталони са ми леко тесни и корема ми е като подут , станала съм избухлива и лесно се нервирам . Имам всякакви симптоми на бременност , но преди седмица си направих тест и бе отрицателен . След няколко дни отново ще отида на генеколког пък ще видим как стоят нещата . Ако някой е изпадал в подобна ситуация нека пише .

# 107
Възможно е да е хормонален дисбаланс, ако беше бременна, теста щеше да отчете  Peace

# 108
sled 5 dni zakasnenie ,dnes pri sledobednata razhodka mnogo nepriqtno se iznenadah  Cry,ne znam dali ot nerwi ili ot mnogo mislene dali ste stane dali e stanalo,dali tozi mesez nai nakraq ste widq dwete 4erti4ki ..no az zapo4wam da se iznerwqm i kliostaweq ,samo za towa si mislq,sawet kak da se poospokoq..shopping terapiite razhodkite i spa istoriite ne mi pomagat,nito shokolada koito pogalnah dnes ..reshih da potarsq knigata na baba vanga ,nqkoi 4uwal li e

Не разбрах, за какво си се изненадала по време на разходката?

Здравей devora1984,

Знам, че е гадно всеки да ти казва да се успокоиш и, че нещата ще си дойдат на мястото.... Е да, ама не. Аз също (предполагам и други в този форум) знам какво е да чакаш и да не става. И това чакане всеки месец те убива и после си казваш, с нови сили, ще опитам пак следващия месец..... Знам, че трябва да се мисли позитивно, да не се натоварваш излишно и т.н., но не мога и нямяма търпение. Всеки месец при най-млакото закъснение на менструацията ми направо започвам да полудявам. И този месец беше така (виж, писала съм по-горе).
След 10-тина дни закъснение и на мен ми дойде. А имах такива надежди. И какво, всъщност М е толкова оскъдна и различна този месец. И аз незнам от какво се получават всички тези аномалии, дали от това, че постих 49 дни, дали от смяната на сезоните и температурата....?
И така, имай търпение и следващия месец пак, с нови сили. Стискам палци скоро всички да се похвалим Simple Smile.

УСПЕХ!

# 109
sled 5 dni zakasnenie ,dnes pri sledobednata razhodka mnogo nepriqtno se iznenadah  Cry,ne znam dali ot nerwi ili ot mnogo mislene dali ste stane dali e stanalo,dali tozi mesez nai nakraq ste widq dwete 4erti4ki ..no az zapo4wam da se iznerwqm i kliostaweq ,samo za towa si mislq,sawet kak da se poospokoq..shopping terapiite razhodkite i spa istoriite ne mi pomagat,nito shokolada koito pogalnah dnes ..reshih da potarsq knigata na baba vanga ,nqkoi 4uwal li e

Не разбрах, за какво си се изненадала по време на разходката?

Вероятно й е дошла лелката?..  Thinking
Девора, моля те пиши на кирилица.  Wink
От колко време бебеправите?
Относно книгите на баба Ванга - не мога да помогна, аз лично си чета неща от типа на "Тайната"(за положителните мисли,енергия и т.н.)  Hug
здрабей,Аффродитта,
сега за пръв път обръщам внимание,4е вси4ки пи6ат на кирилица  Grinning мисля,4е е много сладурско  Crazy стискам ти палци този месец да е твоя
Здравей devora1984,

Знам, че е гадно всеки да ти казва да се успокоиш и, че нещата ще си дойдат на мястото.... Е да, ама не. Аз също (предполагам и други в този форум) знам какво е да чакаш и да не става. И това чакане всеки месец те убива и после си казваш, с нови сили, ще опитам пак следващия месец..... Знам, че трябва да се мисли позитивно, да не се натоварваш излишно и т.н., но не мога и нямяма търпение. Всеки месец при най-млакото закъснение на менструацията ми направо започвам да полудявам. И този месец беше така (виж, писала съм по-горе).
След 10-тина дни закъснение и на мен ми дойде. А имах такива надежди. И какво, всъщност М е толкова оскъдна и различна този месец. И аз незнам от какво се получават всички тези аномалии, дали от това, че постих 49 дни, дали от смяната на сезоните и температурата....?
И така, имай търпение и следващия месец пак, с нови сили. Стискам палци скоро всички да се похвалим Simple Smile.

УСПЕХ!

здравей,радвам се 4е ми писа,единствено може да сме благодарни за 4овека,който е до нас  Laughing предполагам ,4е те също изпитват нещо,но са прекалено заети с грижите за нас ,за да го покажат
успех този месец  Praynig

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 03:28 от AnMary

# 110
Strum, има поне 3 вида уринарни тестове - касетъчен, когато капеш с пипета в едно отворче, писалка, която поставяш под урината (и двата типа са пластмасови и твърди) и лентичка, която се потапя в легенче. Всички действат на един и същи принцип, предимството на лентичките е, че са по-евтини, а някои марки твърдят и че са по-чувствителни. Но това ги прави, поне по коментари и малко по-несигурни от касетъчните тип Surecheck, които отчитат по-късно, но не те подвеждат с резулатата. Така че съвет какви да ползваш не мога да ти дам. зависи и от бременност и от организъм дори на кой ден от закъснението ще ти отчете (или пък преди закъснението). Пожелавам ти какъвто и да си вземеш, да те зарадва с  EFP

П.С На запад имало даже дигитални, където нямаш две чертички, а ти се появява на екранче отговор след определеното време, а дотогава гледаш въртящо се часовниче. Тахнологиите напредват

Много благодаря за инфото. Преди време си взех от аптеката някакви евтини, бяха 2 бр на цената на 1 Surechek. Но тогава нямаше бебеправене. Аз лично ще залагам на Surechek, може да скъпи, но искам да ми е малко по-сигурно. Няма по-сигурно от ехографа, но все пак преди него ще се довея на Surechek-а. Благодаря за инфото!  Hug Успех на всички и скоро да видят двете чертички  EFP   bouquet

# 111
Ох, това чакане е безумно.  #2gunfire Справям се по най-елементарния възможен начин. Сутрин ставам с усмивка, изкарвам си го на котката, която е ту гушкана, ту тормозена, повтарям си, че ако е станало няма как да не разбера и няма смисъл да си правя тестове толкова рано, с тези мисли в лавата влизам в аптека (различна всеки път, разбира се) и си купувам тест, който дори не мога да изчакам да направя следващата сутрин, успокоявам се за няколко часа, като видя, че е отрицателен, и вечерта пак упоритите мисли се връщат, изкарвам си го на котката и мъжа и лягам. Добре че е работата, че тогава искам не искам няма как да не мисля, освен когато ме попитат "Ти кога ще ни зарадваш?" сякаш става от днес за утре. Отговарям Божа работа и го мисля и пак отивам до аптеката, за да се отърва от мислите. Че иначе една психосоматика, едно чудо, я сутиенът ще ми стяга, ч ще ме боли, ама не както обикновено, всяко нещо, което ми се прияде е симптом, и всяко виене на свят от половично ниското ми кръвно е сигурен знак, че е станало. Абе за лудницата сме. Аз предлагам след овулация да ни затварят в лудница, ама такава хубава с много масажи и огромни количества храна.

# 112
Ох, това чакане е безумно.  #2gunfire Справям се по най-елементарния възможен начин. Сутрин ставам с усмивка, изкарвам си го на котката, която е ту гушкана, ту тормозена, повтарям си, че ако е станало няма как да не разбера и няма смисъл да си правя тестове толкова рано, с тези мисли в лавата влизам в аптека (различна всеки път, разбира се) и си купувам тест, който дори не мога да изчакам да направя следващата сутрин, успокоявам се за няколко часа, като видя, че е отрицателен, и вечерта пак упоритите мисли се връщат, изкарвам си го на котката и мъжа и лягам. Добре че е работата, че тогава искам не искам няма как да не мисля, освен когато ме попитат "Ти кога ще ни зарадваш?" сякаш става от днес за утре. Отговарям Божа работа и го мисля и пак отивам до аптеката, за да се отърва от мислите. Че иначе една психосоматика, едно чудо, я сутиенът ще ми стяга, ч ще ме боли, ама не както обикновено, всяко нещо, което ми се прияде е симптом, и всяко виене на свят от половично ниското ми кръвно е сигурен знак, че е станало. Абе за лудницата сме. Аз предлагам след овулация да ни затварят в лудница, ама такава хубава с много масажи и огромни количества храна.

Хахахха, подкрепям. smile3515
И аз полудявам с това чакане.
Сега спрях прогесстерона, незнам дали е грешка или не, а чуденето е относно това дали закъснението ми не е именно заради него..... newsm78 newsm78 newsm78

# 113

Здравей! Да говорих за обикновени тестове тип лентичка. С първото ми дете имах такива и те отчетаха  2 поред веднага 2 черти. Наистина марката за която говориш са по  добри и според мен, но няма смисъл да даваш много парички понеже ако си като мен да правиш по 3-4 теста за месеца от нетърпение ще ти излезе доста солено. Аз си взимам от лентичките и си имам винаги и Шуарчек ако лентата покаже 2 черти правя  Шуърчека за по-сигурно и така. Успех да видиш скоро EFP

# 114
 Grinningздравейте на всички някой ще можели да ми отговори какво е ако ми тече розово и кафеникаво на цвят течение???

# 115
Малко повече информация дай! Ние няма как да знаем, най-добре се обърни към гинеколог!

# 116
момичета  искам да питам

каква е вероятността след прием на противозачатъчни .. плода .. бебето .. да се запази .. да не стане аборт и да продължи да се развива .. като хапчетата си ги пила .. без да знаеш ,че си бременна и след спирането всичко си протича нормално ..
има ли вероятност от цветна бременност

# 117
 newsm78забравих си датата тоя месец 22 или 28 тест отрицателен а днес ръждиво и леко розово течение кажете ми какво е това???? newsm78

# 118
Не може6 да си представи6 колко те разбираме,аз идвам такмо от аптеката хихихи с тестовете за овулация,стискам ти палци и на теб и на мен и на вси4ки  Praynig

# 119
katrina_n доколкото знам, нека по-опитните мами ме поправят, но докато си на прогестерон няма как да ти дойде, очаквай цикъл до 10 дни след спиранете му, ако няма - бременност. Аз честичко имам задържане на фоликули, та пия прогестерон (дуфастон), за да ми дойде и ми идва седмицата след като съм го спряла. Ако е настъпила бременност няма да ти дойде.
Колкото до бременност и противозачатъчни, ravner, задължително спираш приема и не продължаваш със следваща опаковка, ако имаш съмнения. Какви са рисковете може само гинеколог да ти каже, предполагам че ще следят евентуална бременност по-внимателно. Но ако си била напротивозачатъчни как точно е станало???? Тестовете за бременност не се влияят от прием на противозачатъчни, така че ще имаш достатъчно ясен отговор преди датата, на която трябва да продължиш хапчетата.

Общи условия

Активация на акаунт