Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 223
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Аз много се претеснявам  newsm78 закаснява ми 7 дни отрицателен тест за бременност повтаряме вечерта прокървих сутринта ставам и ми се вие свят и много ми топло чувствам се напрегната    И нямам никаква менструация днес.объркана съм

Някъде съм чела че е възможно при самото захващане на яйцеклетката за матката да има леко  прокървявъне за няколко дни, но незнам колко е достоверна информацията... Успех

# 91
Определено  newsm78 днес съм много изнервена без нищо какво става с мен незнам  #2gunfire

# 92
Определено  newsm78 днес съм много изнервена без нищо какво става с мен незнам  #2gunfire

Прави тест не се чуди... Аз си взимам от обикновенните лентички от аптеката и като нещо се съмня правя веднага за да съм спокойна. Е то резултата не ми харесва де но все пак знам и не се надявам излишно. Не се чуди взимай тест още днес и пиши после какъв е резултата

# 93
Вчера си направих отрицателен е правех ме секс прокървих а днес няма и следа от менструация  #Cussing outизгубила съм надежда вече Cry

# 94
Вчера си направих отрицателен е правех ме секс прокървих а днес няма и следа от менструация  #Cussing outизгубила съм надежда вече Cry

Може да си прокървила от акта . Иди на гениколог. Виж има ли някаква причина не губи надежда...

# 95
Да от акта прокървих а тампона можели да спира цикъла?? Thinking

# 96
Да от акта прокървих а тампона можели да спира цикъла?? Thinking

Това вече незнам... Но мисля , че не ....

# 97
 Joyблагодаря ти много за вниманието!!

# 98
Цитат
Прави тест не се чуди... Аз си взимам от обикновенните лентички от аптеката и като нещо се съмня правя веднага за да съм спокойна. Е то резултата не ми харесва де но все пак знам и не се надявам излишно. Не се чуди взимай тест още днес и пиши после какъв е резултата

Какви са тези лентички обикновени, дето казваш?  newsm78

# 99
Обикновен тест мисля newsm78

# 100
Strum, има поне 3 вида уринарни тестове - касетъчен, когато капеш с пипета в едно отворче, писалка, която поставяш под урината (и двата типа са пластмасови и твърди) и лентичка, която се потапя в легенче. Всички действат на един и същи принцип, предимството на лентичките е, че са по-евтини, а някои марки твърдят и че са по-чувствителни. Но това ги прави, поне по коментари и малко по-несигурни от касетъчните тип Surecheck, които отчитат по-късно, но не те подвеждат с резулатата. Така че съвет какви да ползваш не мога да ти дам. зависи и от бременност и от организъм дори на кой ден от закъснението ще ти отчете (или пък преди закъснението). Пожелавам ти какъвто и да си вземеш, да те зарадва с  EFP

П.С На запад имало даже дигитални, където нямаш две чертички, а ти се появява на екранче отговор след определеното време, а дотогава гледаш въртящо се часовниче. Тахнологиите напредват

# 101
sled 5 dni zakasnenie ,dnes pri sledobednata razhodka mnogo nepriqtno se iznenadah  Cry,ne znam dali ot nerwi ili ot mnogo mislene dali ste stane dali e stanalo,dali tozi mesez nai nakraq ste widq dwete 4erti4ki ..no az zapo4wam da se iznerwqm i kliostaweq ,samo za towa si mislq,sawet kak da se poospokoq..shopping terapiite razhodkite i spa istoriite ne mi pomagat,nito shokolada koito pogalnah dnes ..reshih da potarsq knigata na baba vanga ,nqkoi 4uwal li e

# 102
sled 5 dni zakasnenie ,dnes pri sledobednata razhodka mnogo nepriqtno se iznenadah  Cry,ne znam dali ot nerwi ili ot mnogo mislene dali ste stane dali e stanalo,dali tozi mesez nai nakraq ste widq dwete 4erti4ki ..no az zapo4wam da se iznerwqm i kliostaweq ,samo za towa si mislq,sawet kak da se poospokoq..shopping terapiite razhodkite i spa istoriite ne mi pomagat,nito shokolada koito pogalnah dnes ..reshih da potarsq knigata na baba vanga ,nqkoi 4uwal li e

Не разбрах, за какво си се изненадала по време на разходката?

# 103
Вероятно й е дошла лелката?..  Thinking
Девора, моля те пиши на кирилица.  Wink
От колко време бебеправите?
Относно книгите на баба Ванга - не мога да помогна, аз лично си чета неща от типа на "Тайната"(за положителните мисли,енергия и т.н.)  Hug

# 104
Мен ако питаш, спри да мислиш за това. Помисли за това как би подредила живота си в следващите месеци, без да включваш евентуално бебе в него. Успокой се, намери добър път за развитие, който не е зависим от случването на бебето.
Позитивното мислене също е вариант, за който вярва в него.  Peace
Направи си една диета, яж здравословни храни и си мисли как всичко това помага на организма ти да се отърве от вредните токсини, от вредните мисли, от дребни здравословни проблеми, които може би възпрепятстват появата на бебето.
И най-вече, откопчи се от идеята за това, че бебето трябва непременно да се случи. Приеми живота си и  без него в момента. Пък те бебетата си знаят работата - после ще си викаш, да го бях мислила, толкова добре нямаше да го измисля  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт