Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 203
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
 newsm10 newsm10 newsm10 EFP EFP стискам ти палци наистина а на мен утре би трябвало да ми дойде Embarassedи аз имам дъщеричка на 4 години но искам още едно  Joy Joy

# 76
sweety_y  и Stefimqumqu
Благодаря Ви за инфото и пожеланията. Успех ан всички в опитите. Ще пиша ако има добра новина.

# 77
did842004 дори и да е извънматочна теста щеше да покаже ,че има бременност,а за мъртъв плод направо си го избий от главата  Peace ,друго ме навежда на мисъл-тъй като имаш по-дълъг цикъл може и О да ти е била по-късно и за това да не ти отчитат тестовете.Но след като имаш лош опит преди години,правилно е решението ти да отидеш на лекар.Надявам се,че не е нищо сериозно,а напротив,този път това да е вашето чудо.  Praynig
Пиши след прегледа,стискам палци всичко да е наред

Здравей,

Благодаря ти за вниманието и отзивчивостта.
Съжалявам, че нямах възможност да пиша по-рано. Ходих на лекар и нищо, било рано... Кое му е раното? Както и да е, вчера се изненадах НЕприятно още рано сутринта. Ами не било писано този месец. А имах толкова симптоми... или то вече от въобразяване (желание) нещата се размиват.
Стискам палци на всички, нека всеки получи, каквото желае!
Simple Smile

# 78
 #Cussing outи аз днес така явно и на мен не ми е писано тоя месец  но идва друг месец такаче ви пожелавам много червени чертички Joy Joy

# 79
 Peace
#Cussing outи аз днес така явно и на мен не ми е писано тоя месец  но идва друг месец такаче ви пожелавам много червени чертички Joy Joy

Peace

# 80
реших да се запиша в темата този месец.... за жалост 4 дена закъснение вече - на  24 май трябваше да ми дойде , а вместо това на 20 ме изненадаха досадните гъбички и сега нито симптоми за цикъл, нито за бременност абе абсолютно  нищо  newsm78   cry
гърдите ми си стоят едни мънички и меки, не като преди цикъл - пред пръсване  Embarassedкорема ме боля едва днес за малко колкото да ме изстреля в wc за оглед на щетите....и само едно коремче издайнически се подава изпод блузките, колкото да заблуди и младо и старо... И най-вероятно имам само закъснение заради гъбичките, които утихнаха в петък...  #2gunfire #2gunfire

# 81
Здравейте момичета, от около седмица вечер температурата ми е 37,2, знам, че за някои хора е нормална, но за мен, не е. Да, бях настинала, имах хрема и болки в гърлото, но сега тези симптоми ги няма, но пак имам 37,2 и не се чувствам добре. Знам, че това може да е симптом на бременност, но мисля, че е прекалено рано за това - днес ми е 21 ден от цикъла, а според графиката ми предполагаемата О.е била на 12-13 ден от цикъла. Възможно ли е да имам вече симптоми или си въобразявам и просто съм болна. Не съм ходила на лекар, защото ще ме натъпче с хапчета.

# 82
zdraweite momi4eta,s 2 dni sam otgore Wink)) ne znam kolko ste moge da 4akam za da naprawq testa Wink)
ПРи 2 дни закъснение и двата пъти ми е отчитал, sure check.
blagodarq ti,Lulu,ne iskam da se razo4arowam kakto njkolko pati dosega,ste iz4akam do petak,togawa ste bade to4no 1 sedmiza otgore ,mnogo sam razwalnuwana,dosega na nikoi dumi4ka ne sam i spomenala,strah me e dori da se zaradwam Wink))) stiskai mi palzi

# 83
Здравейте,

Много съм притеснена и затова се престраших да пиша. Честно казано не знам как да постъпя. Имам два спонтанни аборта през 2012г, в съвсем начален стадий, без кюртаж и все още продължаваме да се борим да детенце, искаме го много силно. Заради ранните спонтанни аборти ми изписаха утрогестан вагинално. Цикъла ми е 25 - 26 дни средно. Този месец ми дойде на 01.05.2013г и активно бебеправихме от 12,05 до 16,05 включително. Към днешна дата, цикъл няма, но от 19,05 ползвам по една таблетка утрогестан, вагинално вечер. Би трябвало да ми дойде вече, но се чудя дали закъснението не е от прогестероновия препарат. По принцип имам тежки ПМС, а сега нищо. Не ме болят гърдите, нямам болки в кръста, само понякога в яйчниците. Днес направих, тест - отрицателен.
Чудя се дали е рано за тест, и дали да продължавам с утрогестана.....Според вас дали е възможно да съм бременна??? Побърках се от сметки, М все още няма....., а резултата е безкрайно несигурен....
Помощ момичета..... Praynig

# 84
katrina_n, доколкото мога да пресметна, от 16 (последен ден, който посочваш, досега са минали 12 дни. Уринарните тестове би трябвало да са отрицателни, но може да се види нещо на кръвен, така че ако много се притесняваш си пусни един още днес и още един, ако не ти дошло след още няколко дни.

Аз сега се записвам, ама се записах със съвет Simple Smile При мен е голямата неизвестна, защото цикълът ми варира от 35 до 42 дни, вчера правих уринарен - естествено, отрицателен, но при последна дата на МЦ 20 април, май не съм изпуснала последния влак и продължавам да се надявам. Успех на всички и да си стискаме палци.

# 85
 Момичета няма да е този месец имам МЦ поне мисля че е МЦ от днес и остава да стискаме палци за другия месец EFP Успех на всички

# 86
Момичета няма да е този месец имам МЦ поне мисля че е МЦ от днес и остава да стискаме палци за другия месец EFP Успех на всички

Доколкото разбирам, и ти си в същотото положение и чакаш. Еееех, много е труден този период, да не знаеш какво става в тялото ти...при мен М още няма. Снощи си сложих последната таблетка прогестерон /опаковката ми свърши/. Сега незанам дали да взема нова или просто да чакам....Относно кръвния тест - в една от известните софийски лаборатории, питах дали могат да ми направят - проби се вземат само вторник и четвъртък, а резултатите излизат след два дни. Днес, вече го изпуснах, а докато стане готов резултата, ако има нещо уринарните вече ще трябва да отчетат....  newsm78 кофти тръпка...... Иначе симтоми на М все още нямам....

# 87
Пардон, исках да отговоря на Estlar.....

# 88
здравейте  тъй като съм много объркана реших да пиша...
трябваше да ми дойде на 12 май но до сега нищо.. закъснява ми 13 дни, правих си тестове но все - отрицателни.. и реших да отида на генеколог.. но там още повече се обърках и уплаших. докторката ми каза че вижда плоден сак и ме прати за още един тест който пак беше -... много странно нали имам болки в яйчниците когато се натоварвам или пък съм на крак, кръста също ме поболва. в вторник ще ходя да си видя изследването и дано не е нещо притеснително ...въпросът  ми е някой има ли такива симптоми болки в яйчниците краста но тестовете да показват -
По вероятно е теста,да отчита грешно,отколкото лекаря да се обърка,че в матката ти има плоден сак  Peace .Въпреки ,че 13 дни закъснение  Shocked е доста,и незнам как теста не хваща нарастването на хормона ти,НО историята познава и такива случаи.При положение,че си имала отрицателни тестове,се чудя защо АГ не ти е казал да направиш кръвен????? Сега кога си на лекар,какво ти каза да правиш АГ?Колко е дълъг М,овулация следиш ли?Аз имам такива болки,но са в обалста на матката и кръста,те са нормални.Също така при мен на 13 дневно закъснение се видя и ембрионче,та за това те питам кога ти е била О,защото за да се види само плоден сак или си имала късна О или др.неприятни неща,за които ти сега не трябва да мислиш  Peace

незнам какво се случва Ц мие  през 32-34 дни за О незнам не я следя ....
но днес се случи нещо което не ми хареса изобщо..,като отидох до вц сутринтта имах леко кафяво и ми стана много гадно защото искам бебче а....  но утре съм на доктор не че имам вече голями надежди .... но все пак тя умира последна.. като до сега толкова време неми е закъснявал Ц. 15-16 дни.... утре ще пиша какво е станало при доктора... стискаите палци да не е нещо сериозно

Явно не ми е писано този път ... цитона маска е чиста и няма нищо ..........даже ми и дойде Ц.. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
Ще ходя пак но при друг генеколого само да ми свърши Ц..
явно тази генеколожка дето ходих при нея не е много добра ... и ще я сменявам..

# 89
Здравейте! Аз много се претеснявам  newsm78 закаснява ми 7 дни отрицателен тест за бременност повтаряме вечерта прокървих сутринта ставам и ми се вие свят и много ми топло чувствам се напрегната    И нямам никаква менструация днес.объркана съм

Общи условия

Активация на акаунт