Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 5

• 32 196
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
На кой ден от цикъла си си правила тест, не стана ясно?

От самовнушение могат много странни неща да ти се случват.

# 61
Амииии, малко е неудобно, но на 23 ми приключи изцяло, на 23 и 24 имаше опити, на 25 и 26 ми се случиха всички тези неща и теста направих на 26. Т.е. мисля, че се пада 3ти ден  newsm78

# 62
Струм, толкова рано няма как да имаш симптоми, попринцип, но нищо не се знае, щом правите опити винаги е възможно да е станало. Изчакай си датата на МЦ и тогава прави тест, тогава е най-сигурно, както и след вече закъснение.

# 63
Мерси много за съвета и за коментарите, но нали като бъдеща мама нетърпението е огромно  Shocked

# 64
Напълно те разбирам, но това е положението. Аз също знам какво е да чакаш всеки месец, но няма начин Simple Smile Важното е крайната цел и все ще я достигнем някога, спокойно. Вие си се обичайте, пък то все ще стане!!! И друг съвет, колкото повече бързаш с тестовете, толкова повече ще се разочароваш и ще се притесняваш. Личен опит Mr. Green

# 65
Напълно те разбирам, но това е положението. Аз също знам какво е да чакаш всеки месец, но няма начин Simple Smile Важното е крайната цел и все ще я достигнем някога, спокойно. Вие си се обичайте, пък то все ще стане!!! И друг съвет, колкото повече бързаш с тестовете, толкова повече ще се разочароваш и ще се притесняваш. Личен опит Mr. Green
newsm10

# 66
 Hug Да, права си! Бързане + разочарование + притеснения = усложнения .... Трябва да се науча да го карам по-софт  Flutter Накрая остава само чакането и надеждата  Praynig Успех ти желая и дано скоро да видиш двете чертички Simple Smile   EFP

# 67
Амииии, малко е неудобно, но на 23 ми приключи изцяло, на 23 и 24 имаше опити, на 25 и 26 ми се случиха всички тези неща и теста направих на 26. Т.е. мисля, че се пада 3ти ден  newsm78

Тест се прави най-най-рано 7 дни след предполагаемата овулация, а най-добре 1 ден след закъснение на менструацията. Прочети информацията на първа страница на темата.

# 68
Благодаря, да ти се връща Simple Smile

# 69

Благодаря

Тест се прави най-най-рано 7 дни след предполагаемата овулация, а най-добре 1 ден след закъснение на менструацията. Прочети информацията на първа страница на темата.

# 70
Благодаря, да ти се връща Simple Smile

Тъпкано нали  Grinning

# 71
здравейте  тъй като съм много объркана реших да пиша...
трябваше да ми дойде на 12 май но до сега нищо.. закъснява ми 13 дни, правих си тестове но все - отрицателни.. и реших да отида на генеколог.. но там още повече се обърках и уплаших. докторката ми каза че вижда плоден сак и ме прати за още един тест който пак беше -... много странно нали имам болки в яйчниците когато се натоварвам или пък съм на крак, кръста също ме поболва. в вторник ще ходя да си видя изследването и дано не е нещо притеснително ...въпросът  ми е някой има ли такива симптоми болки в яйчниците краста но тестовете да показват -
По вероятно е теста,да отчита грешно,отколкото лекаря да се обърка,че в матката ти има плоден сак  Peace .Въпреки ,че 13 дни закъснение  Shocked е доста,и незнам как теста не хваща нарастването на хормона ти,НО историята познава и такива случаи.При положение,че си имала отрицателни тестове,се чудя защо АГ не ти е казал да направиш кръвен????? Сега кога си на лекар,какво ти каза да правиш АГ?Колко е дълъг М,овулация следиш ли?Аз имам такива болки,но са в обалста на матката и кръста,те са нормални.Също така при мен на 13 дневно закъснение се видя и ембрионче,та за това те питам кога ти е била О,защото за да се види само плоден сак или си имала късна О или др.неприятни неща,за които ти сега не трябва да мислиш  Peace

незнам какво се случва Ц мие  през 32-34 дни за О незнам не я следя ....
но днес се случи нещо което не ми хареса изобщо..,като отидох до вц сутринтта имах леко кафяво и ми стана много гадно защото искам бебче а....  но утре съм на доктор не че имам вече голями надежди .... но все пак тя умира последна.. като до сега толкова време неми е закъснявал Ц. 15-16 дни.... утре ще пиша какво е станало при доктора... стискаите палци да не е нещо сериозно

# 72
 #Cussing outи моя тест сега показа една чертичка Confused Embarassedа се чувствам странно явно защото много го искам и несе получава

# 73
Здравейте. Имам една дъщеричка на почти 3 г. Сега правим опити за второ бебче. От 1 месец. Не съм си изчислявала О 1ви ден от цикъла ми беше на 3ти Май. Бебеправене  на 10,12,17,19,21...
Имам симптоми гади ми се , усещам миризми по чувствително, вие ми се свят , напрежение в гърдите и др. Точно като при първата ми бременност. Вчера направих тест в къщи и е отрицателен. На 30 трябва да ми дойде МЦ. Може ли уринния тест още да не отчита? Стискайте палци за  EFP

# 74
Възможно е, ако нивото на хормона при теб се покачва по-бавно, има случаи дори и при закъснение от 2 дни да не отчете тест. Моят съвет е - изчакай да ти закъснее и тогава направи тест, за да не измъчваш! Желая ти късмет!
Има и друг вариант - направи кръвен тест, там вече ще покаже със сигурност, а и за него не е рано.

Общи условия

Активация на акаунт