Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 21

• 38 127
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Момичета от известно време (на приливи и отливи) имам много жестоки киселини - усещам един метален вкус в устата, все едно съм изпушила една кутия с цигари. Питах личния лекар нищо не каза, питах акушерката, каза да питам гинеколожката (имам час след около 3 седмици),.... мисълта ми е, знам какво са киселини,но това металното нз до колко е нормално. Установих че ако пийна газирано не се получават. Но не мога да ги хвана какво ги задейства  Crazy Та.... на някой случвало ли му се е така ? Да не е липса на нещо  Rolling Eyes

# 121
* Сиренце * това е нормално по време на бременност, ето и къде съм го видяла http://medpedia.framar.bg/%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%82%D0%BE%D … D0%BA%D1%83%D1%81 така че спокойно

# 122
mysteriousHug благодаря! И аз четох из интернет, ама нещо нищо не намерих  Crazy

# 123
Моля, моля и не заповядай пак, няма да се притесняваш вече за такива неща  Naughty Laughing

# 124
  • София
 Hug Какво ли не изчетох за тези болки като при менструация в началото на бременността, но вече не издържам, много е неприятно това напрежение в яйчниците, понякога даже е доста остра болката... гинеколожката ми каза, че било напълно нормално и да не се притеснявам, но как да не се притеснявам като цял ден ме болят и не мога да се успокоя... чудих се дали да не пия но-шпа.. вие какво ще ме посъветвате ?  Hug

# 125
Hug Какво ли не изчетох за тези болки като при менструация в началото на бременността, но вече не издържам, много е неприятно това напрежение в яйчниците, понякога даже е доста остра болката... гинеколожката ми каза, че било напълно нормално и да не се притеснявам, но как да не се притеснявам като цял ден ме болят и не мога да се успокоя... чудих се дали да не пия но-шпа.. вие какво ще ме посъветвате ?  Hug
Ще те посъветвам да си слушаш гинеколога. Не пий зорлем химия, щом не ти е предписана от лекар.

# 126
  • София
antoniyafire, посъветвай се отново с гинеколога си  Peace
Едит: Фея, писали сме едновременно  Peace

# 127
  • гр.София
Аз мисля ,че съвсем спокойно може да пие но шпа..то успокоява мускулатурата на матката,и така предотвратява контракциите ,които тя прави заради плода.Дори има случаи когато го изписват на бременни 3*2 на ден  Peace Ама ако е сигурна,че са яйчници,няма смисъл да го пие,а да настоява да я прегледат по-обстойно

# 128
На кой ден след закъснението може да покаже теста  Simple Smile

# 129
Още на първия.

# 130
Благодаря  Simple Smile

# 131
Здравейте,
имам въпрос с това, кой издава болничния, ако майката е здравно не осигурена? на някои места прочетох че този болничен се издава от наблюдаващият бременноста гинеколог, но при посещение на частни прегледи, той има ли право да издаде даденият болничен или той се издава от личния лекар???

# 132
Не е задължително бременността да е следена по ЗК, така че гинекологът, който е преглеждал, би трябвало да ти издаде болничния.

# 133
Здравейте мами , сещате ли се в кои месеци се правеха изследвания на кръвта и урината (след 3 месец ), направо съм забравила днес съм на консултация, дано ми кажат дали е момиченце, толкова много искам  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 134
Здравейте мами , сещате ли се в кои месеци се правеха изследвания на кръвта и урината (след 3 месец ):
На мен са ми правили всеки месец изследвания на кръв и урина, но намерих инфо тук http://www.svatbata.org/forum/index.php?topic=7154.0 за кръвна картина в 5-ти, 7-ми, 9-ти и 10-ти лунарен месец. Пожелавам ти едно малко, сладко и здраво момиченце.

Общи условия

Активация на акаунт