Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 21

• 38 565
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, искам да ви питам нормално ли е в началото на бременността да ме боли корема. Не е точно болка, а нещо като стягане, като натиск. Все едно съм се ударила.

# 136
Еми, всякакви болки могат да се окажат нормални - след консултация с АГ обаче. Наизуст никой не може да каже каква е причината.

# 137
Също така корема ми е подут

# 138
Emiliya90   Честито! Корема ми беше подут първите 3 месеца, чувствах се като бременна в 6-ти месец, но тогава проучих и казаха всичко това е нормално. А може и от подуването да те боли корема, но трябва да питаш лекар за тези болки.

# 139
Здравейте мами , сещате ли се в кои месеци се правеха изследвания на кръвта и урината (след 3 месец ):
На мен са ми правили всеки месец изследвания на кръв и урина, но намерих инфо тук http://www.svatbata.org/forum/index.php?topic=7154.0 за кръвна картина в 5-ти, 7-ми, 9-ти и 10-ти лунарен месец. Пожелавам ти едно малко, сладко и здраво момиченце.

Благодаря ти мила Simple Smile, взеха ми кръв и урина днес , утре ще се обадя за изследванията да видя дали са ок и.... засега видеозона показа  МОМЧЕ!!! Ще съм си мъжка майка явно това е  Mr. Green  Crazy а бе да е живо и здраво   Grinning , процентите са 65 , и доктора каза , че може и да има шанс да  е женско , но малко се съмнявам , предният път ми позна , че е момче и момченце си имам!

Колкото до болките и подутият корем , мили мамчета е нормално в 1 месец  имам бирено шкембенце и се чувствах , като балон! Притесняваха ме остри болки в яйчниците и менструални болки в кръста и корема почти трите месеца, с първата ми бременност от 1 до 9 беше  ад и болки лежах в болницата през месец и в последните имах и кръвно високо и албумини (в последствие прекламсия)  и куп др, проблеми , но после родих здраво макар и по-дребно детенце и сега е голямо момче,  с което много се гордея! А щом съм бременна с второ и съм се наела на истина си заслужават болките и  неприятните моменти Simple Smile, наслаждавайте се на всеки момент и леко бременеене на всички от мен!

# 140
  • София
За болките в корема първия месец ми бяха изписали Но-шпа.

# 141
Здравейте мами , сещате ли се в кои месеци се правеха изследвания на кръвта и урината (след 3 месец ):
На мен са ми правили всеки месец изследвания на кръв и урина, но намерих инфо тук http://www.svatbata.org/forum/index.php?topic=7154.0 за кръвна картина в 5-ти, 7-ми, 9-ти и 10-ти лунарен месец. Пожелавам ти едно малко, сладко и здраво момиченце.

Благодаря ти мила Simple Smile

За нищо. Аз пък исках момченце, ама се оказа момиченце. Laughing
 Да ти е живо и здраво бебенцето и лека бременност!

# 142

Благодаря ти мила Simple Smile

За нищо. Аз пък исках момченце, ама се оказа момиченце. Laughing
 Да ти е живо и здраво бебенцето и лека бременност!

Дай боже! Благодаря ти  Hug

# 143
Здравейте Дами !! искам да се допитам до вам .. последния ми МЦ. беше на 9 май , Ц. ми е нередовен и винаги ми идва с 4 или 5 дни преди датата на предишния Ц. Чаках да ми дойде Ц. на 5 или 6 юни закъснява ми, страшно много ме болят гърдите и от време на време имам болки в стомаха като на МЦ. Три вечери подред ми става гадно и киселини , днес си направих тест и показа две чертички, която една е по бледа и не знам как да го тълкувам?  newsm78  Ако може да ми дадете съвет какво може да е !! Благодаря ви за уделеното време   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 144
Бременна си, честито.

# 145
Благодаря  Simple Smile Дано да е така  baby_neutral baby_neutral baby_neutral Simple Smile

# 146
 Grinningчестито схте си имасх бебе Хубаво е да се консултирш с лекар

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 14:02 от Botten Mary

# 147
Хубаво е да се консултирш с лекар

Еми за сега няма как да ида на лекар понеже с приятеля ми сме в Чехия, малко е сложно аз не работя само той работи, август кат се приберем в България, ще ида на лекар, през това време ще се разпита как стоят нещата  с майчинството ..  Sad

# 148
  • София
Щом има 2ра черта тестът е положителен!

# 149
Мисля края на седмицата да направя още един за всеки случай  newsm78

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 16:47 от Botten Mary

Общи условия

Активация на акаунт