Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 21

• 38 634
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • На брега на морето
Случвало ми се е и то накрая. Аз лично побутвах корема няколко пъти, за да се раздвижи девойката и да се успокоя. Мъжът ми все ми се караше, че съм притеснявала детето.  Grinning

# 421
  • София !
здравейте момичета,
уф тъп въпрос ще задам ама ми  е притеснено- случвало ли ви се е цял ден да не усещате бебо- аз от сутринта нещо не забелязвам да ме подритва- вярно е че съм вече в голяма седмица и по малко шават ама какво се психясах днес   newsm78

Ох , аз бях такъв маняк  Mr. Green че си нямаш идея просто ... Малко да не шване и беш при док. ... не се притеснявай , гледам по лентичката вече си към края , сега вече мисля им по тясно на бебенцата и за това . Аз съм пробвала различни неща кой какво ми кажеше правех  Laughing , като не мърда бебето : лягах по гръб , потупвах си леко корема , хапвах нещо сладко  Joy . Ако пък много се притесняваш и няма движения , отиди на лекар утре за успокоение . Е все пак хич ли няма движения ??

# 422
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Вчера бях на преглед при лекарката, която ще ме изражда и тя ми препоръча, ако активността на бебето намалее най-малкото да й се обадя

# 423
здравейте момичета,
уф тъп въпрос ще задам ама ми  е притеснено- случвало ли ви се е цял ден да не усещате бебо- аз от сутринта нещо не забелязвам да ме подритва- вярно е че съм вече в голяма седмица и по малко шават ама какво се психясах днес   newsm78
Случвало ми се е по-цял ден да я няма никаква, но пък вечерта след поредната порция ледено студена вода и лягане по 1-2 вяли движения. През нощта обърни внимание, предполагам ходиш често до тоалетната, дали пак е така. Щото при мен понякога е по-активна нощно време.  Не е като хич да не я усещам, но вече е като преди, няма място, ама пък не иска и да излиза  Laughing

# 424
  • София
В такава голяма седмица, бъди нащрек. Аз лягах по гръб, и винаги се размърдваше човека Simple Smile

Обади се на лекаря си. По-добре един излишен преглед, отколкото да се изпусне проблем.

# 425
  • Шоколандия
И аз съм имала такива моменти към края, макар че като цяло моето бебе беше (и е) от по кротките, тя наистина мърдаше по- рядко. Ядях шоколад, пиех кафе/ кола ръчках си корема, пусках си малко по- силна музика, все неща, които ще я раздразнят и ще протестира.

# 426
В 3ти месец съм и знам, че е нормално гърдите да пораснат и да болят, но нормално ли е да са ми на болезнени бучки целите?

# 427
  • Шоколандия
Според мен не, по- добре  консулт със следящия те АГ.

# 428
Aз нямам още такъв, за това често питам вас Simple Smile докторката от първия ми преглед ми каза , след като направя 3 месеца - тогава.

# 429
  • София
Aз нямам още такъв, за това често питам вас Simple Smile докторката от първия ми преглед ми каза , след като направя 3 месеца - тогава.
Ами почвай да си търсиш доктор, защото ако отидеш точно в 12-та седмица, може и да не успееш да се запишеш при АГ, който си избрала. Говоря за ЖК по ЗК.

# 430
  • София
Намерете си лекар. За гърдите - консултация с мамолог.

# 431
Момичета възможно ли е при самите контракции да ме боли само от едната страна. Термина ми е на 20-ти, но според 4-д-то можело и на 14-ти, който пък мина. Днес от сутринта ме боли само от лявата страна и то така все едно съм тичала или ходила бързо и след това те боли хълбока. Иначе си следя бебо и днес си ритка. До преди десетина минути беше активен доста, та се чудя това контракции ли са и дали да мина през доктора.......? newsm78 Малко се притеснявам, пък и вече искам да излиза.

# 432
Панева абсурд, иска ти се и на теб, като на мен  Laughing Около 5 пъти ме е болял левият яйчник, или поне там където се намираше, но си знам, че това не са контракции, така че няма страшно  Laughing ООоо и понеже се беше притеснила за тапата, спокойно моята падна още в нощта, на миналата неделя срещу понеделник, това не е гаранция за започващо раждане.
Аз съм в друга чуденка, възможно ли е да са сбъркали пола на бебето  newsm78 Всичко вече е взето в розово и чакаме, ама на 2 пъти вече ми се случват едни странни неща, хора които не ме познават и не знаят нищо, да ми честитят малчугана  #Crazy

# 433
  • София !
Консултацията с лекар и то в толкова напреднала седмица , никога не е излишна  Peace . А иначе повярвайте като ви почнат истинските контракции няма как да не разберете  Joy  Hug !

# 434
Откъде си толкова сигурна? Верно е, че много ви се иска -пък и всеки втори като ми вика айде, айде. Ама нали не е опасно нещо за бебчо?

Общи условия

Активация на акаунт