Какво носите в жегите?

• 20 245
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Много късо нося само по плажовете, където нося туники и леки плажни рокли.
Много ми е трудно да ходя с панталони/дънки през лятото, предпочитам дългата рокля.

# 181
Е то е ясно, че никой не ходи по голо Д, освен на плажа Wink.

Прекалено ми е кратко лятото на мен, че да ходя и тогава с дълги панталони. А дълги поли и рокли не ми отиват по принцип. Но пола или рокля един пръст над коляното не виждам да е прекалено къса за където и да е.  Peace

# 182
Тази тема е започнала обещаващо, но някаква ненавременна снимка е развалила добрия замисъл. Жалко!
П.П. Поздравления за Трещи, която се е сетила да я пусне  bouquet

# 183
Няма нищо по хубаво от ленените рокли и панталони Simple Smile

# 184

Много са грозни, а дали са удобни не зная.

# 185
Обожавам сатенени рокли- денем къси, вечер ако е по-официално събитието- дълги  Crazy
Ако съм на кеф и ми се носят токчета. Ако не съм- каквото хвана от гардероба....

# 186
Фен съм на роклите,полите и деколтетата.За лятото имам само два чифта дънки до коляното,но тях нося сега, докато не е станало 40 градуса.После само широки поли и рокли.Не знам,но с панталони не се чувствам женствена и елегантна.Имам 10-тина широки,меки поли и 5-6 рокли,няколко потника и блузи без ръкави.Сандали имам на платформа(за някъде)и други ниски и равни за всеки ден.Джапанки и чехли слагам само на море или басейн.

# 187

Много са грозни, а дали са удобни не зная.

Е недей сега да съдиш по гардероба на жена си Simple Smile
Това, което казваш е все едно да кажеш всички рокли и всички панталони са грозни  Laughing
Също така не пропускай и фактора фигура  Mr. Green

# 188
Искам да си купя и аз широка, дълга пола за лятото, но по магазините има само някакви парцали. Не искам да се занимавам с шиене и шивачки. Close

# 189
Запомнила съм, че Владко не понася дънки, ама пък на лена какво му е? И не виждам на каква фигура може да не върви.

# 190
И не виждам на каква фигура може да не върви.
На голямо тресящо се дупе хич няма да отива ленен панталон  Thinking
Ако е бял съвсем ще е зле положението ...

Лятото в най-големите жеги нося основно потници и поли.
Когато съм на работа обаче трябва да съм официално и прилично облечена, което си е сложно, когато настанат жеги над 40 градуса .. обикновено са поли до коляното и ризи с къс ръкав (в най-добрия случай без ръкав, но в никакъв случай потници)
В най-големите жеги ходя в офиса и с отворени обувки, въпреки че по принцип трябва да са затворени  Rolling Eyes

# 191
И не виждам на каква фигура може да не върви.
На голямо тресящо се дупе хич няма да отива ленен панталон  Thinking
Ако е бял съвсем ще е зле положението ...

Кажи ми какво ще отива на голямо тресящо се дупе? Но един п анталон, дори и бял, покрит с по-длъжка блузка , би бил съвсем добре.

# 192
Широка, ефирна пола - в нея може да се тресе на воля

# 193
Но един панталон, дори и бял, покрит с по-длъжка блузка , би бил съвсем добре.

Тук със съгласна. Широките и ефирни поли са за хубавите и високи фигури, защото полата сама по себе си добавя обем. ЗА по-едрата жена панталон с туника е по-добрата идея.

# 194
А, лен също не нося- много грозно се глади!  Crossing Arms

Че защо го гладиш? Ленените /любими са ми/ напръсквам с вода /с помпичка с пулверизатор/ и застават много приятно, небрежно, кежуъл, непретенциозно. Разбира се, изпъвам по ръбовете. Не харесвам лен, изгладен като покривка за маса. После като се намачка, стои по-кофти, отколкото неизгладения. Така процедирам и с памучните, които позволяват. А тези пък, които изискват гладене, че и колосване, не харесвам, а и не нося, освен ако не се налага някакво такова протоколно облекло.
И всичко това изписах, за да споделя нетрадиционния си начин на гладене  Sunglasses Пробвайте, спестява време, дерхите изглеждат по-добре и ленът се запазва като материал за целия сезон. Иначе, както пера след всяко обличане, ако ще и за час да е било, съсипвам за около месец-два. Изтънява, деформира се, цветовете се прменят и пр. Пак казвам, ако сте фенове на кежуъла.
А, още нещо, от мама знам, че скъпите и истински платове се мачкат. Коприна, лен, вълна /фина/, памук... И се носят с небрежна елегантност. А ако искате да сте като от кутийка- ми купете си полиестерчета, напоследък спекулират с екосъзнанието ни, за да ни накарат да ги харесваме. Вижте последната колекция на Ейч Ем с каква идейна обосновка е Wink.

Общи условия

Активация на акаунт