Какво носите в жегите?

• 20 320
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
С ролони или стикове против изпотяване,  би трябвало да избегнеш проблема.
Трудна работа. най-добре ми действа стика на Дав и Рексона, но ми те ме предават в най-голямата жега.
Гарние най-новия, който рекламират за всеки цвят дрехи ме изпотява дори и в не толкова топло време.

Пробвала ли си Одорекс?Мои приятелки са много доволни.

# 61
Клинове с туники най-често, понякога рокля, понякога панталон с блуза/потник/туника. Сандали.

# 62
  Оф, голям проблем са ми жегите, защото трябва да съм в прилично облекло, някой път и протоколно, което значи - чорапи и дълъг, айде, три-четвърти ръкав. За щастие, не всеки ден, но пък за жалост са неподходящи потници и къси поли. Те май за всяка работа са неподходящи, де.
  Та общо взето - рокли, поли, ефирни блузи, леки панталони, и сака, такива работи. Наблягам на разхлаждащите материи.
    Сандалите така и не можах да ги разбера подходящи ли са за работа, но чехлите са изключени.

В почивните дни - може всякак.

# 63
Летният ми гардероб се състои в огромната си степен от разнообразие от рокли, рокли, рокли. Допълват го пола, панталон и риза от лен, риза от памук, удобно памучно сако за по-хладните вечери, няколко летни шала от различни материи и няколко семпли блузи.
Нямам фигура, която да ми позволи да нося всичко, но каквото съм подбрала ми стои достатъчно добре, за да си разхождам прелестите със самочувствие и да ми е комфортно.  Simple Smile

# 64
Зависи от потниците и зависи от дрес-кода за съответната работа.
Аз си позволявам потници понякога, но не са с тънки презрамки. Случвало се е и да са с по-тънки, но тогава имам някакво сако отгоре.
Трудни са жегите за офис облекло. А ако трябва да е и по-формално за затворена изцяло обувка и ръкав, е много неприятно...

# 65
това сигурно ще ви бъде интересно http://www.youtube.com/watch?v=TmEhFqpG4wM

Аз имам такъв шал и е супер удобно, а и може да се върже по най-различни начини

Много ми допадна този шал. Бих си го купила и носила с удоволствие.

# 66
  • София
Най-често нося вода... Mr. Green

Иначе памучни и ленени материи....

# 67
Най-често нося вода... Mr. Green

...еее много постно... Laughing
Я онагледи. Hug Grinning

# 68
Нося потници, блузки с къс ръкав, дънки от тънък деним, летни гащеризони - обичам и имам няколко.
Поли не нося, дълги рокли нося, но рядко.

# 69
  • София
Нося потници, блузки с къс ръкав, дънки от тънък деним, летни гащеризони - обичам и имам няколко.
Поли не нося, дълги рокли нося, но рядко.

Скука. Очаквах поне да кажеш, че сутиени не носиш лятото, или поне че и прашките ги махаш под роклите...  Party

# 70
Понякога не нося сутиени  Wink. А на плажа изобщо.  Simple Smile

# 71
Понякога не нося сутиени  Wink. А на плажа изобщо.  Simple Smile
Аз също през повечето време не нося сутиен.А за горнище на бански и дума да не става въпреки,че всеки път се изкушавам от красивите цветове и си взимам комплекти вместо само монокини.За дългите непрозрачни рокли пък не ползвам никакво бельо както и в къщи.

# 72
Хехех какво значи прилично ?  Mr. GreenВ жегите ходя така , а дали е прилично не знам Joy , просто не търпя дънки , тесни панталони или дори сутиени. После като дойде есента отново много трудно се нагаждам към опаковането.

Скрит текст:

Каква изящност, какъв вкус, човек да онемее.  #Crazy #Crazy

За магистралките тооочно това е облеклото. Може би шофьорите си падат по него.....

# 73
Такъв кич се шири в България , че просто не е истина !  ooooh!Чудя се тия девойки не гледат ли модни списания , фешън канали , как хората по света се носят ??? Не те гледат чалга диви и предпочитат да реализират визия ''к...а'' !

На фона на това изказване , доста се учудих. Може би е решила да изнесе малко от нашия кич.

# 74
  • out of space
Хехех какво значи прилично ?  Mr. GreenВ жегите ходя така , а дали е прилично не знам Joy , просто не търпя дънки , тесни панталони или дори сутиени. После като дойде есента отново много трудно се нагаждам към опаковането.

Скрит текст:

Каква изящност, какъв вкус, човек да онемее.  #Crazy #Crazy

За магистралките тооочно това е облеклото. Може би шофьорите си падат по него.....

С глас се смях като видях снимката!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт