Какво носите в жегите?

• 21 451
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • София
a , тя щото темата Голо на голямо е нещо по-различно, айде молИм те... Crazy
Абе, махни, махни, онази и са я заключили, а таман се е появил наистина интересен и раздвижен коментар... Язък!

# 136
Нарича се етика и такт!  Flutter

Бих се учудила доста, ако безцеремонен, невъзпитан и крайно груб човек очаква спрямо него да се проявяват етика и такт  Rolling Eyes  Другарката ЛаКатрала нахълта във форума като гладен партизанин в мандра, обиди и разкритикува който и за каквото можа, държеше през цялото време провокативен и приповдигнат тон, пък накрая - фръц, и Адиос.
Ми много ти здраве, като не можеш да понесеш собствения си стил на поведение, когато се насочи към теб  bye

# 137
По темата днес/ленен панталон, бял потник, сандали.
Забравих си чадъра обаче. ooooh!

# 138
Г-жа Катрала не искам да коментирам, знаете френската поговорка "По дрехите посрещат,по ума изпращат". Понякога дрехите са ми достатъчни, за да преценя капацитета на човека.
За себе си в ежедневието предпочитам casual стила, харесва ми и се чувствам добре в него.

# 139
Г-жа Катрала не искам да коментирам, знаете френската поговорка "По дрехите посрещат,по ума изпращат". Понякога дрехите са ми достатъчни, за да преценя капацитета на човека.

Тази поговорка аз малко я осъвременявам. "По дрехите посрещат и понякога по тях бързо изпращат без да гледат ума."

# 140
a , тя щото темата Голо на голямо е нещо по-различно, айде молИм те... Crazy
Абе, махни, махни, онази и са я заключили, а таман се е появил наистина интересен и раздвижен коментар... Язък!
И на мен ми е мъка, точно заради това!  Joy

# 141
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://img.ekrana.info/gergan … ar%26tbs%3Disch:1

Това е една от нашите попфолк диви. Отишла да пее в Лондон и как се е пременила......Явно има кой да я съветва. 

# 142
Поп фолк дивите вече не се обличат както в зората на чалгата.
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0% … p;tx=59&ty=46

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 15:34 от XXX_

# 143
Нещо не са я "досъветвали" обаче. С тоя тъмен сутиен на бялата дреха на мило, родно лъха повече...  Mr. Green

# 144
  • Варна
По темата днес/ленен панталон, бял потник, сандали.
Забравих си чадъра обаче. ooooh!
Вали ли в София? При нас само вятър и слънце Grinning

# 145
Днес не, мааалко сутринта капна, ама малко. Дават го довечера иначе да завали уж. Термометърът ми показва 24 градуса, предполагам заради вятъра. Ту задуха, ту пекне. Като не духа си е жега. Онзи ден беше 31 градуса.

# 146
Нося тъмни очила и вода.
Бельо, обувки, и дрехи дори.  Sunglasses

# 147

Бельо, обувки, и дрехи дори.  Sunglasses

Горката. В тази жега и бельо.

# 148
# 149
Аз предпочитам така

Общи условия

Активация на акаунт