Какво носите в жегите?

• 20 285
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол
Трещи, прическата е много важна Wink

# 151
  • Kопенхаген
Цитат
Какво носите в жегите?

Прашки...  Grinning Виж, тези които са почитатели на натюра под поли и панталони така и не ги разбрах...

# 152
...тооо зависи и от стринга , ако ме питаш мен... Laughing

# 153
  • Kопенхаген
... ами за летните жеги ще да е нещо по оскъдно: триъгълниче с малко ластик е достатъчно   Laughing

# 154
Според мен най-практично би било да са без дъно. Хем проветриво, хем еротично и доста практично в тази насока. Нали?

# 155
  • Ямбол
Според мен най-практично би било да са без дъно. Хем проветриво, хем еротично и доста практично в тази насока. Нали?
И  ако е с поличка ала Катрала, ще трябва да се носи и дезинфектант за местата, на които ще се сяда и става.

# 156
Е, ти го превърна в хорър...няма да си го представям. Crossing Arms

# 157
a , тя щото темата Голо на голямо е нещо по-различно, айде молИм те... Crazy
Предварително се извинявам, че направо питам, без да чета , но да разбирам ли, че девойката е пуснала снимка, в резултат на което някой е пуснал потресена тема със заглавие ''голо на голямо''?

# 158
  • Варна
a , тя щото темата Голо на голямо е нещо по-различно, айде молИм те... Crazy
Предварително се извинявам, че направо питам, без да чета , но да разбирам ли, че девойката е пуснала снимка, в резултат на което някой е пуснал потресена тема със заглавие ''голо на голямо''?

Обратно е, Би. Първо бе "Голото ..", после се появи потничето блестящо и поличката къса. Peace

# 159
Ох, добре. Викам си какво пък, ако е дебело и голо момичето, може ли чак тема да пуснат.
Направо ми олекна. Laughing

# 160
Все пак си заслужаваше да видиш снимката на девойката, която обвиняваше живеещите в БГ, че се обличат като чалгаджийки и к....и  и нямат престава от модата по света ooooh!

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 02:03 от XXX_

# 161
Ох, добре. Викам си какво пък, ако е дебело и голо момичето, може ли чак тема да пуснат.
Направо ми олекна. Laughing

Joy
Изтрила е снимката?!

# 162
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Първо, отговарям по темата- рокли и поли основно, или панталони от леки материи, основно лен и памук. Къси поли и къси панталонки слагам след поне три дни на плажа, понеже най-много мразя бели кълки в ултракъсо.

Сега- къде е снимката Crazy?

# 163
  • London
Май си нямате друга работа и ще злословите по мой адрес още месец. Щом това ви прави щастливи се радвам за вас.

# 164
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не бесней де, дай да видя снимката, че няма да мога да спя Blush. Много моля Flutter

Общи условия

Активация на акаунт