Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
-
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
-
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
-
Какви са причините за загуба на тегло по време на бременност?
-
Какви са причините за стомашните неразположения и смъкването на корема по време на бременност?

Има пространство, нататък - и гъделичкане задължително! 

Много се ядосах, когато стана оназ работа с пълната забрана
Че то си е право на всеки да си реши къде - повечето майки са пълнолетни и си носят отговорността и последствията пък. Какво пречи, ако решиш, да си платиш на акушерка, да я извикаш вкъщи и да ... се развихрите в кървища. А пък ако се получат усложнения, тя ще може да вземе решение и да ти помогне придвижването до болница, да събере лекарски екип... А сега - какво става? Тези жени (не са всичките луди де, макар и да има крайно побъркани), които искат да родят вкъщи, са с безкрайно застрашен живот, пък и бебетата им. Нека да има възможност за избор, защо да няма...
абсолютно съм съгласна, въпреки че ти си по рязка в изказванията си, и сега всички майки студентки моля не напускайте форума, вие сте само пример. Аз лично се сещам и за една българка - моя роднина от Перник, която също като ромките, един ден няма трудов стаж и не сключи брак цитирам "за да се водя самотна майка" и само от помощи живее, понеже я познавам лично и й знам далаверите, ще ви кажа, че от помощи и детски взема колкото една учителка, която току-що започва кариерата си, та вие ще ми казвате как разчитали на мизерни помощи, да ама не са чак толкова мизерни, но добре че нямате поглед отвътре да видите за какви пари става на въпрос, не твърдя че всички са толкова хитри, но не би ме учудило ако 50% са такива. Ако някоя работи в банка и има достъп до сметките на такива може да види за какво иде реч. Да не ви казвам пък какво се случи с парите уж за пострадалите от Перник мин. година, имаше и пострадали, но да раздават на калпак суми, е това беше най-голямата глупост която можаха да измъдрят.
, "концептуално" ако се роди юни, какво ще правиш?
.
Май такова понятие няма никъде, съвсем мое изобретение си е
И явно не знам какво е станало, обаче целият глезен е подут, а като го пипна, боли от всички страни нагоре по връзките. МАГАРЕ!!!! (Да беше от някоя лудория, да си мълча виновно, ма то... ето, виждате ли, като не правя лудости какво ми се случва
Направо не знам вече, дано поне е добре вкъщи, само този стрес ми липсва сега.