Семейства с 3 деца - идеи за море

• 3 508
  • 19
  •   1
Отговори
Темата ми е провокирана от това, че каквито и оферти да гледам е описано 2 деца как се настаняват. Съответно за всеки хотел трябва да се звъни, пита, разпитва... Ми писна ми. Сигурно семействата с 3 деца все някъде ходят на море и все някой някъде ги настанява. затова моля за помощ.
Искам да пратя бабата и дядото с трите внучена (9, 7 и 3 г) в началото на юли за седмица на море. Някой може ли да ми препоръча плажен хотел (до 100 от плажа) на Ол инклузив по възможност с цена до 1500-1800 лв тотал. Не съм ходила на бг черноморие от години и дори идея нямам кои курорт искам. Предпочитам да не е особено шумно и да не се изкачват стръмни стълбища от/до плажа, както и храната да е прилична.
Ако някой има идея къде мога да приютя тази банда ще съм благодарна за съвети.

# 1
  • с/у ОколоМръсТното
O, в БГ и семейства с 2 деца трудно се настаняват по хотелите...

Не знам защо е така. Сякаш само сем. с 1 дете са желани гости.
Иначе вариант са ви 2 двойни стаи. Или фамилни някакви си...
Но за БГ и аз съм безсилна.
Не съм била скоро, а и системата ОИ вече е нежелана от нас.
Късмет  Grinning

# 2
  • Пловдив
Чак пък ...
В Албена има чужденци с по 4-5 деца.
Разгледай хотели, които предлагат апартаменти или фамилни стаи. Очевидно 5 човека в 1 стая не става.
http://www.visit.bg/?vip=304 - ето примерна оферта. А можеш да се свържеш със сайта за оферти по твоите критерии.

# 3
  • Велико Търново
И аз тук.
И на мен ми писна! Не че не настаняват, но сам не можеш да си разцъкваш оферти, и да си правиш сметката,  защото или за третото дете трябва допълнителна договорка с управителя на хотела, или може само в помещение, където цената ти излиза все едно си в Бурш ал араб  Shocked

Като изпробван вариант от нас давам Албена - хотелите с двете двойни стаи със свързваща врата между тях -  Лагуните, Боряна, Магнолия, Сенди и други.

# 4
Чак пък ...
Разгледай хотели, които предлагат апартаменти или фамилни стаи. Очевидно 5 човека в 1 стая не става.
http://www.visit.bg/?vip=304 - ето примерна оферта. А можеш да се свържеш със сайта за оферти по твоите критерии.
E ясно, че няма как да набутам 5 човека в двойна стая, но примерно в офиртата, която си ми пратила виждаш ли някъде не виждам изобщо да се настанява трето дете. Аз за това говоря... Едновременно с това пише, че минимална заетост е двама възрастни. Т.е. не мога да взема 2 студия за по 1 възрастен +1 дете и 1 възрастен +2 деца, защото няма тази опция. Изобщо не намирам оферти за 3 деца.
Шани, всички хотели искат в двойната стая или 1 възрастен +2 деца или 2 възрастни като минимална заетост. Демек трябва да платя за още един възрастен или още едно дете  Joy.
Тонита, за началото на юли изобщо не ми дава оферти за албена  newsm78. Аз ли нещо не знам как да търся или като да не повярва човек са свършили местата.

# 5
  • с/у ОколоМръсТното

Шани, всички хотели искат в двойната стая или 1 възрастен +2 деца или 2 възрастни като минимална заетост. Демек трябва да платя за още един възрастен или още едно дете  Joy.

ми нали за това си говорим...
Аз също едвам уцелвам оферта за сем. с 2 деца. И как точно биха ги настанили, защото ми омръзна да са на някакви разтегателни и супер неудобни дивани.
И вече сме минали на вариант 2 двойни.
Тук-там има апартаменти със спалня и отделно 2 единични легла.

А в Гърция (не знам по х-лите как е) е пълно с предложения за настаняване на семейства с повече деца. При това на редовни легла, без да се свиват по неудобни дивани и походни легла.

# 6
  • Велико Търново
Богиня:))), звъни на кол центъра им. Точно за началото на юли миналата седмица обсъждахме поне 2-3 възможности. Казваш си точно изискванията, възрастта на децата, и ще ти предложат. Много са любезни и подробни по телефона.„
И тази година натам вървим, макар че много ми се иска да опитаме някъде другаде. Затова ще следя темата.

# 7
  • Пловдив
Чак пък ...
E ясно, че няма как да набутам 5 човека в двойна стая, но примерно в офиртата, която си ми пратила виждаш ли някъде не виждам изобщо да се настанява трето дете. Аз за това говоря... Едновременно с това пише, че минимална заетост е двама възрастни. Т.е. не мога да взема 2 студия за по 1 възрастен +1 дете и 1 възрастен +2 деца, защото няма тази опция. Изобщо не намирам оферти за 3 деца.
Тонита, за началото на юли изобщо не ми дава оферти за албена  newsm78. Аз ли нещо не знам как да търся или като да не повярва човек са свършили местата.

Хм, аз го разбирам, че вашето малкото не го броят за човек, така че имаш цена за първо и за второ дете в апартамент. Така пише, все пак, и бих настоявала за резервация в този вид, ако ме устройва офертата  Wink

За Албена ползвай офис/кол център.

# 8
  • В.Търново
И аз тук.
И на мен ми писна! Не че не настаняват, но сам не можеш да си разцъкваш оферти, и да си правиш сметката,  защото или за третото дете трябва допълнителна договорка с управителя на хотела, или може само в помещение, където цената ти излиза все едно си в Бурш ал араб  Shocked

Като изпробван вариант от нас давам Албена - хотелите с двете двойни стаи със свързваща врата между тях -  Лагуните, Боряна, Магнолия, Сенди и други.

За две двойни стаи в Албена няма да им стигне бюджета от 1500-1800лв. за хотел на плажа.

# 9
  • София
Сещам се за мезонетите на ММЦ Приморско. Не са съвсем близо до плажа, но комплекса е затворен, спокоен и е подходящ за деца (последните 2 години има добри аниматори, които целодневно организират забавления за децата и няма сергии  Mr. Green)
http://pochivka.bg/o-8136-бунгало_ропотамо_мезонет

# 10
  • Велико Търново
Лекси, би ли разказала повече за тези мезонети, ако имаш впечатления от там - как са условията вътре в тях, могат ли да ползват басейна на Магнолиите, или само този малкия, който е между тях? Храната добра ли е? Колко е разстоянието до плажа и лесно ли се стига с две малки деца?

За две двойни стаи в Албена няма да им стигне бюджета от 1500-1800лв. за хотел на плажа.

Ти не прочете ли следващия ми пост, че бързаш да опонираш? Изискванията ми са почти идентични с тези на Богиня, и след като съм дала Албена като вариант значи ЗНАМ, че има какво да й предложат.

# 11
Много благодаря за всички, които писахте в темата. Ще чакам още отговори, но се обаждам сега, защото следващите дни няма да имам достъп до нет и да не се превърне темата "Абе една пита нещо и не се появи повече" бързам да се отчета  Mr. Green. Все още не съм намерила идеалното място, но ще го намеря. Бюджета не е фиксиран, но ми се струва разумен за хотел тук. Т.е. и по-високобюджетни хотели също не са изключени
Тонита, специално ще те "наблюдавам", че да копирам ако изкочи нещо от твоите проверки

# 12
Богиня:))) , хотел на плажа от който съм доволна е Серенити бей, при необходимост предлагат детска кошарка за най-малкото.Много са отзивчиви.Писах им на имейла и им казах изискванията,а след това ми изготвиха много изгодна оферта.

# 13
Темата ми е провокирана от това, че каквито и оферти да гледам е описано 2 деца как се настаняват. Съответно за всеки хотел трябва да се звъни, пита, разпитва... Ми писна ми. Сигурно семействата с 3 деца все някъде ходят на море и все някой някъде ги настанява. затова моля за помощ.
Искам да пратя бабата и дядото с трите внучена (9, 7 и 3 г) в началото на юли за седмица на море. Някой може ли да ми препоръча плажен хотел (до 100 от плажа) на Ол инклузив по възможност с цена до 1500-1800 лв тотал. Не съм ходила на бг черноморие от години и дори идея нямам кои курорт искам. Предпочитам да не е особено шумно и да не се изкачват стръмни стълбища от/до плажа, както и храната да е прилична.
Ако някой има идея къде мога да приютя тази банда ще съм благодарна за съвети.

# 14
  • София
Тонита, нямам впечатления от мезонетите, а от другите бунгала, но то е почти същото. Мен ме устройват идеално, но са далече от лукса, случвало ми се е преди 3 г. едното бунгало да има мухал. Недостатък е, че може да е шумно - някои са доста нагъсто и са обърнати лице срещу лице (а не лице срещу гръб както е по-удобно), но шумоизолацията е добра. Магнолиите не са близо (10 мин. пеша) и са извън този комплекс, доста по-луксозни са. Храната... ами не е много добре, някак като на стол, излавяла съм ги, че понякога ползват остатъците на следващия ден, за да приготвят уж ново ядене (например печената риба на следващия ден отива в супа и/или салата..). На закуска има мекици, панирани филии, баница.. неща които аз обичам, но определено са далеч от здравословната храна. Един вид сирене тип Дунавия, салам тип Камчия, кисело и рядко мляко... Иначе има салати, плод (диня и/или портокал, ябълка), обикновен сладолед на корем, едни много хубави шоколадови топчета... Готвеното е вкусно, но с нискокачествени продукти. За мен е поносимо за 10-тина дни, за някои може да е проблем, а за други - много добре. Масово се изнася храна и се яде на корем, явно се харесва от повечето  Mr. Green Има и две ресторантчета в комплекса със сносни цени.
Иначе ресторанта (стола) е на около 150-200 м. от морето и от него нагоре са бунгалата (мезонетите са сравнително в началото). Струва ми се, че ходенето е макс. 10 мин от най-отдалечените бунгала, почти все по сянка, но неприятното е, че има наклон. Аниматорите организират през деня боча, водна аеробика, дартс, гимнастика, плажен волейбол, а вечер има детска дискотека и някаква програма за възрастни (скечове, бинго). Децата ни много харесват аниматорите и почти не пропускат, така че повечето време не са с нас. за мързелива, непретенциозна и сравнително евтина почивка с деца е добър вариант.

Общи условия

Активация на акаунт