Семейства с 3 деца - идеи за море

• 3 509
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
Лекси, много ти благодаря за информацията! Изключително изчерпателна и подробна!  Hug
Аз във Виктория Палас съм се хранила с подобнни неща, така че, никакъв кусур не виждам в това, което описваш като храна за тези пари. Само сиренето и киселото мляко не мога да ги преглътна такива, а доста ги ядеем в нашето семейство, но нищо, все пак ще го имам като вариант. Благодаря ти още веднъж!

# 16
В апартаментите в хотел Амфора на Слънчев бряг може да се настани семейство с три деца. По принцип се води за 4 човека, но когато едното дете е малко до 4 години настаняват  и 4 + 1. Ние 2011 година отсядахме по този начин и беше най-изгодната оферта която ни предлажиха след много запитвания в други хотели. Обикновенно предлагат 2 двоини стай и е доста по-скъпо. Хотела въпреки, че е в Слънчев бряг е на много спокойно място близо до плажа. Пред хотела тръгват влакчетата за центъра на Слънчев бряг и Несебър. Хотела е с огромен двор и ограден. Идеален е за деца т. като на външния бар има пици, палачинки, гофрети,  сладолед. Това е вариант за изгодна почивка. В последните години хотела се пълни и незнам дали има места. Ние февруари месец не успяхме да запазим - за нашия период вече беше пълен.

# 17
Някой за инфо - хотел до аква парк? И ние сме с три деца...търся и аз варианти....

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 07:49 от tedi@az

# 18
Интересна тема... аз от как съм с 2 деца гледам да се настаняваме в апартаменти с 2 отделни спални, а от как сме с 3 пък задължително 2 спални и холче ... на хотелите цената е винаги на база 4 възрастни... ако щеш.

# 19
Понеже аз пуснах темата и виждам, че е отваряна наскоро, та да кажа какво открих. 2+3 за началото на септември 1280 лева в Серенити бей - Царево. Промениха ни се датите, но и в най-високия сезон да бях взела пак влизахме в бюджета, който сме си дали първоначално. Апартамента е от 2 помещения.

Интересна тема... аз от как съм с 2 деца гледам да се настаняваме в апартаменти с 2 отделни спални, а от как сме с 3 пък задължително 2 спални и холче ... на хотелите цената е винаги на база 4 възрастни... ако щеш.
Вени, чак пък холче  Joy. Аз на почивка отивам, няма да седя в апартамента  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт