Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 43 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
 Laughing
 700 гр. или 0.700 кг. Flutter

# 226

Така и аз се зарадвах  Joy

# 227
  • Някъде там край морето
Привет от мен:) Не съм се включвала отдавна, но нямам какво съществено да споделя.
От 1-ви съм официално третофазничка. Имам още 2-3 кила, ама волята ми нещо ме изостави последните седмици. По-добре да спася резултатите, пък дано за 3 месеца в трета да сваля още малко. Истината е, че се чувствам и изглеждам много добре. Иска ми се да се захваха и с малко спорт, но синът ми сега вади зъби в несвяст и няма сън в нашата къща, та не ми остава нито време нито сили  Simple Smile Не че е оправдание де, но дано премине по-бързо тоз период.
Добре дошли на новите момичета. Гледам споровете са позатихнали, но мимоходом ми се иска да кажа, че не виждам нищо лошо и за 4-5кила да се прави режима. В крайна сметка не мога да се сетя за по-полезен начин на хранене - трета фаза предлага много балансиран режим дори за цял живот. По-добре ми се вижда от колкото да я карат на плодове и чайове за неизвестен период от време.

# 228
  • Плевен
Sarah Lou , много разумно решение и хубав пост! Подкрепят с две ръце!!! Браво!
anet4e1 , Добре дошла!
Браво, Пипи! Това вече е резултат!

# 229
Така....Идвам за съвет( ама наистина)...По принцип тръгнах да правя 5 дни ударна, ама май, май...не е много подходящо  Rolling Eyes Вие какво мислите?!? И нали, ще си се води ПЗ,ако довечера си направя една салата, в смисъл, че на обяд си хапвах само П?!?  Thinking
Оффф, хем толкова време бях на режима, хем тъпи въпроси задавам  doh

# 230
Защо да не е подходящо 5/5? Малко или много кг имаш за сваляне?
Иначе ако си направиш салата е ПЗ, в това съмнение няма Simple Smile
Щом си започнала 5/5, така и продължавай.

# 231
Ами малко са ми кг. за сваляне  Thinking Thinking Thinking

# 232
pipi66 5/5 карай, като ти гледам линийката на следващите протеини ще си стигнала желаното Simple Smile По-добре да минеш бързо през 2ра при толкова малко кг. за смъкване. Лично мнение де, решението си е твое Simple Smile

# 233
Момичета имам две въпросчета.1-во може ли да консумираме кашкавал 10 % масленост във втори етап и другото телешка кайма как да намеря с масленост 10 %..Не става ли прясна телешка кайма (нормална)?Благодаря Ви предварително ....Лека и спокойна вечер!!!

# 234
Кашкавал в първа и втора - не, и 10% си е масленост. А относно каймата е най-добре да си избереш месо и да го смелят пред теб. Това вече на много места го правят. В големите супермаркети със сигурност.

# 235
Благодаря  anedi няма да употребявам кашкавал .....Мерси

# 236
Привеееет!!!
Днес още -0.300 кг., и вече се мушкам във втора фаза за още 1.5 кг.  Grinning
За днес съм си приготвила печено пил. бутче с един домат и 1 "плодово"желирано мляко....А за вечеря незнам още.... newsm78

# 237
  • ...на безопасно
Във втора фаза, ако ще отиваш, сега в коя си? В първа? Хапваш домати??? Flutter

# 238
Във втора фаза, ако ще отиваш, сега в коя си? В първа? Хапваш домати??? Flutter

Предполагам , че ще се мушне в трета  Laughing Пипи е умопомрачена от резултатите и явно затова леко и приятно разсеяна  Joy
Но е добре да се уточняват нещата, за да не объркваме останалите.

# 239
 rotfImbo
Малко уточнение...Изкарах 4 дни първа фаза, т.е. до вчера и от днес съм във втора Simple Smile, та затова съм си приготвила доматки Whistling

Общи условия

Активация на акаунт