Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 43 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
maikinatati бравоо Simple Smile
Сьомгата аз на грил тигана я правя, за по няколко минутки от двете страни, много бързо става и е много вкусна. Имай предвид, че е доста мазничка риба (полезни мазнини) и засища доста. Аз си я ям така запечена без сос, не е суха. Иначе и аз мислех да пробвам на Смайлсчето рецептата със соса. На мен повече ми харесва котлет или рагуто от сьомга, костите си пускат и вкуса е по-различен от на чистото филе. Махай кожата, ако има такава Simple Smile

# 256
Здравейте ! Да се представя, казвам се Стайко, на 50 години , от В.Търново. От 5г.  живея със семейството си в Лондон. От 4 месеца ви чета, преди 2 месеца се регистрирах, но не смеех да пиша, т.к. сайта е женски.  Embarassed Сега се престраших. На кратко: след казармата преди 30 г. винаги съм бил над 100 кг. при ръст 165 см. Калкулаторът на Дюкан казва , че трябва да съм 92 кг. Моята цел да падна под 100 кг - примерно 97 кг .
започнах преди 3 месеца от 130 кг. Сега съм 115.6 кг. Карам 4 П/ 3 ПЗ.
Имам следният въпрос:  дали е много да приемам 6 табл. Стевия на ден - две рано сутрин със зелен чай с пр. мляко, две към 9 ч. с триците с к. мляко и по някога още две с втория чай. Бях чел някъде, че смъква Стевията кръвното, а аз съм хипертоник. Това е за сега.

# 257
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Стайко, добре дошъл при нас, т.е. - добре обадил се! Браво за резултатите и волята! Незнам дали трябва да се  ограничава употребата на стевия!?! Нали все пак е единственият натурален подсладител. Не съм чела и за такова нещо - да смъква кръвното...Знам за подобно действие на канелата. Продължавай в същия дух да сваляш, пък постепенно си ограничи и подсладителя от две, на една таблетка в чая... Както ти си прецениш с това нещо - то да ти е кусура! Иначе тук преминаха няколко дюканци - не е "женски сайт" и не е табу за мъжете!
Анеди, мила, пропуснала съм ти снимковия мат`риал!!! Как да се моля, какво да направя, че и аз да те видя - незнам!?! Що така бързо си го дръпнала - днес чак сега сколасах да влезна тук и ...пуу да му се невиди! Ама си им събрала погледите като си казала, т`ва девойче е "онази"жена, а!?! Наистина е кеф да чуеш такова нещо!!! Супер!
Така, така, Майки - в рибата е истината! Каквато и да е - все е приятел на отслабващия!
Кеа, да ти кажа - колкото пъти съм си позволявала телешки суджук, толкова после съм в плюс! Затова телешко - само задушено в тенджерата под налягане или да ми смелят пред погледа на кайма, от която си правя кюфтета на фурна. атова преди седмица такава кайма ми излезе 12,80 килото...Но пък беше наистина от телешко крехко месце.
Пипи, внимавай сега - намисли си точна схема - било 5/5, 3/3 или 1/1, но си я карай втората по нея, докато падне това килце и половина... Така е в ПЗ, знаеш го и ти отпреди - първоначално наистина пада само водата... Дерзай!

Приятна събота и неделя на всички! Да се разведрите, поразходите и отпуснете! Само режима не изпускайте!

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 14:09 от ArhMih

# 258
Уффф девойки отново съм в затруднение утре ще ходим на басейн с мъжо и ми е много притеснено ще закуся в къщи а после...Какво хапвате като сте навън не ми се иска да ям нищо приготвено от който и да е ...Моля Ви за предложния ...ПОмощ  Praynig

# 259
Измислих го момичета протеиново хлебче на сандвич с пълнеж варено яйце с шунка дано да ме засити за 6,7 часа....

# 260
Аз си бях взела пилешко филе, варени яйца, и си бях нарязала домати и краставички в кутийка.Вземи си повече храна, че на плаж се огладнява доста. Да не пресегнеш към нещо нережимно. В кутийка всичко може да си вземеш. Приятно прекарване!

# 261
  • ...на безопасно
Моята спешна манджа е кисело мляко. Навсякъде го има. Peace
И варени яйца стават.

# 262
Благодаря момичета ....Утре ще се разпиша и аз как върви с килцата въпреки че днес какво му стана на този моя стомах не знам така да съм се подула ужас...Не съм пред менструален цикъл не знам и не съм яла нещо особено ма ще се оправя до утре ....Лека вечер на всички ...

# 263
  • София по рождение
Здравейте момичета,
да се отчета:66,4 /-1.600/ за 1 седмица. Аз съм решила да се меря само в съботите.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 264
Здравейте.

Има една много честа грешка, която ние жените допускаме с тази диета и това е яденето на повече отколкото трябва.
Аз разработих модел който работи за мен и мисля да го споделя.

Сутрин : Чай от роза с шипка (без подсладители)
Обед:    Парче скумрия на скара (скумрията е тежка и засища) Второ предимство - продава се в супермаркетите готова и опечена, като две парченца излизат 3 лв и можете да ги разделите за деня или за два дни)
Вечеря: Омлет от две (домашни) яйца с малко домашно козе сирене, предварително обезсолено във вода

---
Този тип режим позволява да свикнете първите 5 дни с протеините, без да сте гладни, като не преяждате.
Също така, нивото на кръвната захар е в нормата и желанието да похапнете сладко няма да ви надвие.
Съветвам ви да не ползвате подсладители (те винаги ни карат да се пристрастяваме)
Направете 5 дена така - резултата е удивителен - водата от тялото се изцежда направо.

Водата е задължителна - 3 литра.

# 265
Здравейте.

Има една много честа грешка, която ние жените допускаме с тази диета и това е яденето на повече отколкото трябва.
Аз разработих модел който работи за мен и мисля да го споделя.

Сутрин : Чай от роза с шипка (без подсладители)
Обед:    Парче скумрия на скара (скумрията е тежка и засища) Второ предимство - продава се в супермаркетите готова и опечена, като две парченца излизат 3 лв и можете да ги разделите за деня или за два дни)
Вечеря: Омлет от две (домашни) яйца с малко домашно козе сирене, предварително обезсолено във вода

А това диетата на Дюкан ли е newsm78 newsm78 newsm78

5 години съм на този режим и за първи път чувам,че козето сирене е режимно и то за 1 етап.Да не говорим за парченцата риба и то за два дни.А къде ти са триците за закуска newsm78
В книгата на Дюкан ясно е написано,че се отслабва с ядене.Всичко останало са интерпретации на режима

Забравих да ви се представя.Някои от по старите дюканки предполагам,че ме помнят.Но пишех с ник чочосан.Завръщам се в редиците ви с доста килограми за сваляне качени по здравослвони причини/нямащи нищо общо с дюканстването/След едногодишно прекъсване на режима ,ядене на каквото ми падне и шепи хапчета открих,че всъщност начина на хранене лекува.И така пак съм при вас.

---

# 266
Звучи доста добре ,като изключим козето сирене .Сутрин не е зле да се хапне малко млеко например и три лъжици от триците newsm10!

# 267
Хей,здравейте ,като се заговорихме за режим на хранене за деня ,при мен например е така : сутрин в 10 00 си ям половината кофичка кисело мляко с трици,към 12 00 си обядвам (вече предварително си приготвям в нас и си  нося на работа ) към 14-15 часа лека следобедна закуска от другата половина кисело мляко ,и към 18  вечеря ..пия много вода към 3 3,5 литра на ден ,и да Ви кажа ,не се чувствам гладна ,добре ми е ,ако пък почувствам глад си хапвам от к мляко ,...единственото правило ,което спазвам стриктно е да не ям след 19 00 часа .....и  като се заговорихме за хапване ..аз отивам че млекцето ме чака ..приятен ден Ви желая   bouquet Simple Smile

# 268
Абе, хора, стига сте обърквали тези, които искат да спазват точно този режим! Ако искате си изготвяйте режим и си го правете. За дългото време лутане, преди Дюкан, а и до сега се убедих за кой ли път, че закуската, обяда и вечерята са задължителни  Naughty Гладуването не е начин да се справиш с излишното тегло. Deni_vla това, което си дала за мен лично е малко, не че не мога да изкарам и с толкова, но в един момент ще ми се прииска да наваксам количеството. По-скоро когато почти се стигне до желаните кг. да започне да се намалява количеството. Купената печена риба, а и всичко купено готово приготвено има добавени мазнини и куп изкуствени подобрители("подправки"). Не казвам, че това примерно меню няма да има ефект, напротив, но хора с много кг. едва ли ще издържат...
Всъщност всеки има глава на раменете си и сам си решава как да си помогне или навреди  Whistling Четете, мислете и сами решете, но моля не обърквайте, тези, които са избрали режима на Дюкан!
Приятен ден на всички   bouquet

# 269
Няма да упреквам никой ,но и на мен ми стана интересно как с толкова малко храна ще вирееш та то не само че отслабваш,но и мускулите отиват по дяволите  newsm78....Този режим е невероятен и има толкова храна за консумиране (позволена )че много му се кефя ...А да кажа аз какво мисля за подсладителите защо Д-р Дюкан . Разрешава мое мнение отново казвам ,е че да не присягаме към не режимна храна ,а да си направим нещо домашно и вкусно.Аз например един път в седмицата си разрешавам пудинг много обичам  и съм много щастлива че мога да си го приготвя ...¡gracias Смайлс...

Общи условия

Активация на акаунт