Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 43 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания
Мимсче, добре дошла!  Hug Друго си е, като си тук. Как изкара в Русе?

... Нали, не е много лошо , че май прекаляваме с тях  newsm78 ? Хубава и режимна, дюканки!

Не е добре да се прекалява с нищо, с яйцата - също.  Peace

В: Мога ли да консумирам неограничено количество яйца от първа фаза?
О: Белтъкът е изключителен заради своето протеиново съдържание, за разлика от жълтъка, който благоприятства повишението на холестерола. Съветвам жълтъците да са максимум 1 или 2, а белтъците – неограничено количество.

От тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20298321#msg20298321

# 91
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               deni_vesi, когато се сетя, т.е.веднъж на високосна, си вземам Doppel herz - я за очи, я за коса и нокти, я каквито дойде... Но общо - взето разчитам на това, което си набавям с храната.
               mirka75  Heart Eyes Ще те чакам на един зеленчуков шашлик  Wink
               тюри, някои свалят, други качват - както дойде.
               EVIQ, ти пък хептен не си критерий  ooooh!
               ColdEyes, има време за всичко  Peace Сега за сега се храни разумно, а когато му дойде времето, демек след около десетина месеца до година, ще те приемем с отворени обятия обратно в редиците.
               brilqntina, бременна е жената, полага и се да хапва от всичко, но... с мярка и разум.
          Иначе, опитва се доктора да ни научи на разни полезни неща, но научаването си зависи само от нас  Blush
          Като го прочетох това за мъжа ти и се сетих за любимия виц на половиният:
          - Докторе, 117 кг съм. Колко трябва да съм висок при това тегло?
          - Къмммм... 2,10.
          - Е`ми, ето - като й разправям на моята, че не съм дебел - нисък съм!
          А бе... аз бих си хапвала пастърва и сьомга всеки ден, ама пусти финанси... - задоволявам се със скумрия и пангасиус.
               Ми хайде де, Nadyk, доказано е, че вторник е най-добрия ден за начало на нов хранителен режим  Wink
               Добре заварила, smileysHug
          Хич и не ми припомняй, че толкова нерви похабих  #2gunfire, Нямах време да свирна даже, че съм жива, дано е имало за какво  fingerscrossed
          А в Пловдив на 24-ти сума ти време се озъртах да зърна Вещи, ама то такава тарапана беше...
          Доста протеворичиви неща чета за яйцата, така че не се насилвам умишлено да ги ограничавам - когато ми се хапват си ги хапвам, когато нямам желание, мога и със седмици да не хапна, освен около 1/2 яйце в дозата тричаво хлебче и евентуално по около 1/10 в някое кюфте, но всеки си преценява сам  Peace
               Софиянкиии, нищо не казвате за среща...
                    Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 92
Здравейте,преди 3 години бях на Дюкан и за 9 месеца свалих около 32-33 кг,но не направих трета фаза и сега резултата е налице,та искам да попитам има ли момичета,които правят режима за втори път и дали ефекта е така добър.Благодаря предварително!

и аз съм същия случай, с разлика в кг. Хайде да започваме пак Hug

Най-вероятно ще започна след 4 юни,дано резултатите ми са пак така добри. Praynig

# 93
  • Русе, България
Здравейте момичета и момчета:)

искам да ви покажа моята промяна за една година.  На Дюкан и тренировки сериозно съм от февруари тази година, така че може да се каже, че реално промяната е за последните четири месеца. Сега като си гледам снимките от преди... не мога да повярвам, че се бях запуснала толкова много.

Ндявам се моите снимки да послужат за мотивация на всички, които чакат следващия понеделник за да започнат диетата Wink
Имам още доста да свалям, но се надявам до края на годината да оборя килограмите с Дюкан и тренировки и като EVIQ да покажа завидно тяло Simple Smile
ето и линкчето кум албума
http://natlydim.snimka.bg/hobby/dyukan.679428.30596092
парола: 3573

# 94
 nat_ly браво съгражданче! Постигнала си невероятни успехи. Изобщо Русенки се оказват едни от най успешните Дюканки:) и най красивите Peace Мимсче за събота, малко съм раздвоена, защото ми се очертава пътуване, което обачеееее ако не се състои да му мислят кебапчетата в Дивака Joy

# 95
Нат едно голямо БРАВО. Много се радвам за теб и се надявам скоро да се видим ако си в Русе.
От 25 юли съм на на Черноморец Wink

# 96
  • Испания
...
ето и линкчето кум албума
...

Браво, nat_ly! Чудесна промяна. Грееш!  Hug

Мимсче, благодаря за кафето.  Hug

# 97
  • ...на безопасно
Браво, Нат и от мен! Виж какво красиво лице си имала под килограмите. Голямо бреме е излишното тегло!
Аз си ви наблюдавам редовно, но не съм писала до сега.
2010 г свалих 24 килограма, от които върнах 12, въпреки че си изкарах 3 фаза по правилата. За съжаление аз съм от хората, които без едно могат, но с едно - НЕ. В промеждутъка изкарах и 90 дневна, но с нея само с 5-6 кг се разделих за трите месеца и през цялото време изпитвах угризения  за въглехидратните дни.  Tired
От 40 дена съм на поправка, вече 7 кила ги няма. Като че ли сега свалям по-бързо от първия път  Thinking, ама то се сваля усилено първите месец-два.
Карам 5 на 5, все се каня да намаля схемата, но...

# 98
Добър ден Момичета !
mimensita добре дошла !
nat_lyстрахотни резултати Simple Smile
Момичета ,а отговори на въпроси и питания не мога да Ви дам ,липсва ми опита и компетенцията ,ще взема да изтърся някоя глупост ,но пък за сметка на това мога да дам отчет за моя път с Дюкан -килограмите са в застой ,но пък не ми пречи ,мерките са супер всичко е минус 1 см ,с изключение на гръдната  Cryцели 3 см надолу . Няма отпускане на кожата ,може би защото и килограмите ми не бяха толкова много .Днес след кратко обмисляне реших да ползвам кремчетата на Асам против целулит ,ползвам други техни кремове и съм доволна от марката
nat_ly браво съгражданче! Постигнала си невероятни успехи. Изобщо Русенки се оказват едни от най успешните Дюканки:) и най красивите Peace
Така си е  Peace

# 99
Браво .Винаги съм казвала ,че снимките са най големия стимул.
От днес съм на поправителен -160см 66 кг  цел -55 -58 .Ако може .
Преди 5 години свалих 15 кг и се чувствах много добре . Но не изкарах 3 фаза и в рамките на врамато си върнах свалените кг.
Така ,че днес е старта.Стискайте палци . А и ако може успешна рецепта за поправителен . Simple Smile

# 100
Brilqntina, не се обиждам. Аз знам на какво учи Дюкан и такива поучителни постове съм писала и аз. Докато бях на режима си го спазвах стриктно. Дори след като го спрях, продължих да си пия кафето с подсладител. Сега разбираш, че това няма как да си го позволя. Предпочитам да стана кит, ако трябва, но няма да се тъпча с химии докато нося дете. Та затова е млякото с мед Simple Smile
Режима е действащ и успешен. Когато започнах, Miss Marple беше моят стимул за успех. Тогава заедно слабеехме и се надявам, че след като си родя и изкърмя детето, живот и здраве, ще намеря стимул да се включа в редиците ви отново. Истината е, че малко неща са до живот. Каквото и правилно да ни учи режима сега, след време се случва нещата да влязат в други релси и да се позабравят истините за правилно хранене. За тези, които са го направили начин на живот - браво!
Аз по-скоро исках да разбера има ли бременни при вас и как спазват, но явно няма такива. Така че ме чакайте догодина с 30-40кг за сваляне, ако така вървят нещата  Joy
Nat_ly, страхотна промяна. Успех!

# 101
Здравейте сладурки! Нямах възможност да ви следя тия дни, но ви прочетох Simple Smile  Аз тъпча на едно място, бих казала - ям си салатите и месата, ама нищо не мърда  #Crazy Няма значение, появи ми се някакво кървене и допреди малко бях на лекар. Слава Богу наред съм си, просто някаква тежка овулация тоя път.
ColdEyes, аз планирам бременност, но есенно. Основната ми идея с Дюкан е да отслабна малко преди бременността, защото много се притеснявам да не кача прекомерно много. Дано е в нормални граници. Да ти кажа честно тоя режим не бих го пазила бременна. Simple Smile
Хубав и слънчев ден, момичета!

# 102
  • София
Здравейте и от мен момичета:hug: Приемате ли още в отбора? На мен днес ми е 7ми ден, след 6 дни УФ (така каза калкулатора). Старта го отбелязах с -3.2кг - надявах се да е малко по-голям минус, но колкото ... толкова. Днес ми е първия ПЗ ден и току що хапнах малко домашна шунка по рецепта на smileys, с протеинов хляб без трици (пак по рецепта на smileys) със зелена салатка и кисело мляко. smileys, страхотни рецепти, благодаря bouquet!

# 103
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
.................ColdEyes, аз планирам бременност, но есенно. Основната ми идея с Дюкан е да отслабна малко преди бременността, защото много се притеснявам да не кача прекомерно много. Дано е в нормални граници. .................
ах ах,  тука въобще не можа да познаеш .... напълно в грешна посока си, и аз планирах бременност есенно, ама оня от горе реши, че ще си почакам и сметки без кръчмар да не си правя  Tired, а за свалянето на кг. преди бременност, и особено като няма да продължиш някакъв режим, просто ще стане по лошо, организма се озверява и ще ги качиш тройно тия кг.

# 104
.................ColdEyes, аз планирам бременност, но есенно. Основната ми идея с Дюкан е да отслабна малко преди бременността, защото много се притеснявам да не кача прекомерно много. Дано е в нормални граници. .................
ах ах,  тука въобще не можа да познаеш .... напълно в грешна посока си, и аз планирах бременност есенно, ама оня от горе реши, че ще си почакам и сметки без кръчмар да не си правя  Tired, а за свалянето на кг. преди бременност, и особено като няма да продължиш някакъв режим, просто ще стане по лошо, организма се озверява и ще ги качиш тройно тия кг.

И аз съм на същото мнение Peace Пък и този режим се прави 1-2 пъти в живота, не е като за добър ден. Пък и дори да отслабнеш много, ако го подкараш през просото през бременноста кел файда...Бременноста не е период, в който трябва да се яде за двама ooooh! както често сме чували... или яж, че то детето си иска  newsm78. Не знам колко кг имаш за сваляне, но режима си е за дълъг период....

Общи условия

Активация на акаунт