Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 348
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • Испания
Нито се шегувам, нито се подигравам, явно съм объркала темата ...

Определено си объркала темата. Видях, че си кърмачка...  Shocked

Нямам какво повече да кажа.  Peace

# 46
Нито се шегувам, нито се подигравам, явно съм объркала темата ...

Определено си объркала темата. Видях, че си кърмачка...  Shocked

Нямам какво повече да кажа.  Peace

По - скоро е за НВД, а не ДюкЯн  Grinning

# 47
Хубав и успешен ден Дюканки!  bouquet
Колко много сте изписали само, немога да смогна да чета  Laughing
ninanb мисля че си права и затова реших да карам само 5 дни УФ, утре ще отчета резултата Grinning
Момичета стискайте палци утре Кантарев да ме зарадва  Praynig

# 48
pettesta, маслините са страшно полезни, винаги така съм си мислела. Не знаех, че стимулират задържането на вода в организма. На ликуида не пише да е противопоказан срещу, каквото и да е било ! и не ми се смейте, моля ви...нова съм в този форум и нем ога да си намеря подходящата тема ...

# 49
  • ВАРНА
Момичета искам да ви попитам дали може да сменя схемата 5/5 с някоя по-лека,че вече ми идва малко трудно с тези 5П дни(остават ми само да сваля още 2 кг. до идеалното тегло и 3 фаза)

# 50
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
pettesta, маслините са страшно полезни, винаги така съм си мислела. Не знаех, че стимулират задържането на вода в организма. На ликуида не пише да е противопоказан срещу, каквото и да е било ! и не ми се смейте, моля ви...нова съм в този форум и нем ога да си намеря подходящата тема ...
ама не ти се смеем, моля ти се  Hug..., маслините са много солени, сиренето също, яж бадемите сурови ... а впрочем ти на кой режим си ... питам за да помогнем и упътим  Peace

smileys, то и аз съм кърмачка, ама съм тука, к'во пък ще вземе да я вербуваме ElfcheSanya за трета фаза  Laughing, че да си имам дружка  Mr. Green

За ликуидофа, верно не пише противопоказания за ниско кръвно, ама тия (производителите) са луди за връзване, някой с ниско кръвно ще вземе да се гътне .... Боже, прибери си вересиите  Crossing Arms

тюри, може  Peace, аз преди години, като минах в трета фаза и свалих още 4 кг.

Aurora_Swe хайде едни палци за Кантарев  Mr. Green

# 51
  • Испания
Добро утро!

Май е петък...  Wink

Усмихнат режимен ден!

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 08:19 от smileys

# 52
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

# 53
Добро утро и честит празник Simple Smile

# 54
Добро утро и честит празник на всички!
След 5 дни УФ Кантарев показа -4,4 кг  Peace Днес започвам 5 дни ПЗ след тези 5 дена ще се отчета отново, за сега обаче съм много доволна от резултата  Grinning

# 55
  • София

Хахаха обичам го този ден...
 newsm10 В такива моменти съжалявам, че няма буточе "Like"

Честит празник и от мен!

# 56
Да се разпиша и аз в новата тема. Интерпретации много. Паласки се смъкват със спорт. Както и хубаво тяло се прави със спорт. Понеже съм в Англия в момента, направи ми впечатление, че много хора спортуват.

# 57
  • Бургас
Аз съм зациклила, но...............колкото да не ви изгубя.

# 58
Лили ако не се лъжа ти спортуваш. Нормално е. Не се откйзвай. По-добре стегнато тяло, отколкото слабо и без тонус.

# 59
  • Испания
Добро съботно утро!

Взех си помощник за кафето, че трудно си държа очите отворени:

Мисчееееееееееее, да не забрави да се върнеш?  newsm78

Усмихнат и режимен ден!

Общи условия

Активация на акаунт