Лятото на прага ни зове, Дюкан ни прави съвършени за море - 270

• 42 354
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Извинете,но си мислих,че  е ясно каква подкрепа ми трябва ,моралнааа,  ooooh!  ooooh!  ooooh!  БЛАГОДАРЯ  ВИ  ПРЕДВАРИТЕЛНО   bouquet
          meri--- имаш подкрепата ми напълно.аз съм в момента в същото положение и много се радвам,че срещнах сродна душа Laughing ще се подкрепяме ,ако искаш понякога пиши и на лс ,за да не спамим.иначе днес денят ми започна с кафенце.желая успешен ден на всички и много много емоции.днес кантарът е на 46.7 кг.до 39-40 има още много пот да се излее,но няма отказване. hahaha днес ми е последно ПЗ .за утре съм предвидила месце-взех си от вакуумираните пържолки,купих си  и печено пилешко филе на "тандем".то е на слайсове и съм влюбена в него  Heart Eyes та после може да продължа П -периода с риба тон,малко яйчица ии ще измисля плана по-нататък в движение.а иначе една идейка-водете си дневник и планирайте храненията.така е по-лесно и помага да сте режимни. целувки и успешен ден,мили диетуващи приятели и приятелки. Heart Eyes

# 451
  • Пловдив
39 кг?  Shocked

# 452

Тамън колкото тежат костите , облицовани с кожа  ooooh!

# 453
  • ВАРНА
За нишестените в 3ф. приемът от 200гр. се отнася за вече готово състояние,нали,а не в сурово-да не объркам нещо?       Искам да попитам и кога в 3-та се включват новите видове меса-шунка,агнешко и т.н?

# 454

Тамън колкото тежат костите , облицовани с кожа  ooooh!
То детето хич не е на Дюкан, но всеки е свободен да си съсипва здравето както намери за добре.

# 455
 #Crazy  #Crazy  #Crazy
Май се подготвя за 4тия Райх и новия Аушвиц  ooooh!

# 456
За нишестените в 3ф. приемът от 200гр. се отнася за вече готово състояние,нали,а не в сурово-да не объркам нещо?       Искам да попитам и кога в 3-та се включват новите видове меса-шунка,агнешко и т.н?

Отнасят за за сварено състояние. Мериш ги в сурово, мериш и в сварено. Например около 70-80 гр спагети стават 200 гр. сварени....това приблизително. Има варианти на последователно влизане в трета, аз не знаех, но пак постепенно влезнах в трета. Може да прочетеш - има 3 етапа за постепенно влизане или ги включвай едно по едно ...разумно

# 457

Добро утро , Дами! Днес закъснях малко с кафето, за което моля да бъда извинен. Всъщност като се има впредвид часовата разлика (тук сега е 7:10ч , тъкмо време за кафе).

Аз полека-лека започнах да свалям "+" от ПЗ дните. Втори ден съм на протеини . Вчера направих руло Стефани от смес телешка и пушека кайма и си нося едно парче за работа + малко краставица и 1 варен белтък.
Цитат
днес кантарът е на 46.7 кг.до 39-40 има още много пот да се излее,но няма отказване. hahaha
Колко си висока?

# 458
Особено е чувството, когато имаш да казваш доста неща, а оставаш без думи ...
Бабе  Hug
Вещи   bouquet
Мимс и Смайлсче  Heart Eyes
Гала - мисля,че добре се справяш, продължавай в същия дух - знаеш начина, знаеш какво,как и кога да правиш - остава търпение,воля и инат да приложиш  Peace

# 459
  • Пловдив
Мирка   bouquet

# 460
  • ВАРНА

Отнасят за за сварено състояние. Мериш ги в сурово, мериш и в сварено. Например около 70-80 гр спагети стават 200 гр. сварени....това приблизително. Има варианти на последователно влизане в трета, аз не знаех, но пак постепенно влезнах в трета. Може да прочетеш - има 3 етапа за постепенно влизане или ги включвай едно по едно ...разумно                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Да -аз си разделих 3 фаза точно на тези 3 етапа              и          затова питам за месото-                                                     

# 461
  • ВАРНА

Отнасят за за сварено състояние. Мериш ги в сурово, мериш и в сварено. Например около 70-80 гр спагети стават 200 гр. сварени....това приблизително. Има варианти на последователно влизане в трета, аз не знаех, но пак постепенно влезнах в трета. Може да прочетеш - има 3 етапа за постепенно влизане или ги включвай едно по едно ...разумно                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Да -аз си разделих 3 фаза точно на тези 3 етапа              и          затова питам за месото-   Благодаря за отговора Simple Smile                                                  

# 462
Мирка  Hug Ти си Dukan Idol  Heart Eyes
И да напомня на софийски дюканки, другия месец (юли) на 26ти ще съм в София. Пада се петък, но ако някой има възможност за среща в близост до стадион Васил Левски, ще се радвам да се видим Simple Smile
А, ако има някоя дюкеса принцеса по бургаско, там ще съм от 27ми до 29ти юли Simple Smile

# 463
ДО "The Princess"

Съвсем сериозно и отговорно ще изразя лично мнение, а то е следното - изключително е неразумно с цел да се харесваме на себе си или на някой друг, да увреждаме здравето си...Мацко, виждала ли си анорексичка, която да изглежда добре ?

Моля те помисли добре, защото здравето НАИСТИНА  е най - важно!

Между другото на колко години си,колко си висока и прави ли си калкулатора на Дюкан, защото той е доста реалистичен, също така със спорт опитвала ли си ?

Не те опреквам, защото нямам такова право, но ми се иска поне малко да  се замислиш, преди да се "хвърлиш" в каквито и да било диети!

# 464
Мирка  Hug Ти си Dukan Idol  Heart Eyes
И да напомня на софийски дюканки, другия месец (юли) на 26ти ще съм в София. Пада се петък, но ако някой има възможност за среща в близост до стадион Васил Левски, ще се радвам да се видим Simple Smile
А, ако има някоя дюкеса принцеса по бургаско, там ще съм от 27ми до 29ти юли Simple Smile
От 24-30 юли съм на Черноморец.

Общи условия

Активация на акаунт