Аватарно - турска / Тема No 29

• 20 724
  • 720
  •   1
Отговори
# 15
  • КиТ
Бела, на всеки се дават по толкова точки по колкото пише (ако за Х и Y сегласува с 4т, то и за двамата има по 4т) поне аз така броих преди. А сега с тез половинки голям зор ще й е на Сосчето  hahaha, ама тя сама си се нахендри.

И аз така ги бях брояла,кога бях на ред,примерно като са двама на 2 точки и на двамата пиша 2 точки Peace
+1 Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 16
  • Живее на Луната
Ами не знам това колко е правилно, моята логика е че всеки човек има право да пазпредели 15 точки между участниците. В този случай излиза че някои разпределят повече точки от други. Аз така мога да изредя всички участници в играта и да им разпределя точки и всеки ще вземе по нещо. Това са мои разсъждения разбира се, щом вие го играете по друг начин, може би така сте го преценили  Peace

# 17
 Напълно си права! Peace По принцип се бяхме разбрали,да няма повече от един човек на дадено място,само в много краен случай да се правят изключения.

# 18
  • вятър в маслините, вятър над хребета
5т. - green eyes, Лока
4т. - КАТИ, Плами, Сосче
3т. - Мементо, Селен
2т. - Стейси Грей
1т. - Акаша

Най-непозната страна - Лока
Най-запомняща се комбинация - Лока
Най-добре цветово синхронизиране - Бела
Премяна, която бих носила - Sause baus!

Ройс,   bouquet

# 19
  • Варна
Благодаря на всички! Знаех си, че мога да разчитам на вас, и всичко което казвате ме натъжи, но и ми вдъхва малко сила. Както са казали хората, "споделена мъка, половин мъка"
И моят баща си замина рано , на 56г., и остави малки още своите внучки. Да почива в мир!

# 20
  • при моите деца .....
Включвам се и аз в новата тема направо с гласуването - ваш фен съм:

5т. Fraqueza
4т. Машонка
3т. devi4ca
2т. plami89
1т. loca

представяне на непозната за Вас страна на тази държава - loca
най-запомняща се комбинация - ٠•violetka•٠·
най-добро цветово синхронизиране - К А Т И
за премяна,която бихте носили и Вие - ·٠•violetka•٠·!

Румяна, моите съболезнования!  Hug

# 21
5т. - loca
4т. - plami89
3т. - Акаша
2т. - К А Т И
1т. - green eyes

представяне на непозната за Вас страна на тази държава- Rois
най-запомняща се комбинация - Hrisy®...
най-добро цветово синхронизиране - sise_to
за премяна,която бихте носили и Вие  - ·٠•violetka•٠·

# 22
  • Варна
Руми Hugмоите най-искрени съболезнования!

5 точки-Hrisy®

4 точки-Акаша

3 точки-Sellene

2 точки-devi4ca

1 точка-~Artemis~

Най-запомняща се комбинация-plami89  и Bell@
Най-непозната-Hrisy®.
Най-добър синхрон на цветовете-Акаша
Премяна, която бих носила-Hrisy®

# 23
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я да ви черпя една снимка Heart Eyes
Скрит текст:
Не е Турция, Гран каньон е, ама реших, че си струва спама Grinning

# 24
  • КиТ
Ами не знам това колко е правилно, моята логика е че всеки човек има право да пазпредели 15 точки между участниците. В този случай излиза че някои разпределят повече точки от други. Аз така мога да изредя всички участници в играта и да им разпределя точки и всеки ще вземе по нещо. Това са мои разсъждения разбира се, щом вие го играете по друг начин, може би така сте го преценили  Peace

Много си се задълбочила,хич не бях се замисляла,не се впрягай толкова всичко е за забавление  Hug Peace

Ой Джой,Джой  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 25
  • София
Аз пък да споделя, макар че никой не ме пита  Mr. Green , че днешният тест по БЕЛ за седмокласниците беше много лесен. На всичкото отгоре текстът за втория модул го бях работила с учениците. Какъв късмет, а?  Party Сега очаквам да завалят едни шестици...   umbrella

# 26
  • КиТ
О браво  Hug

# 27
  • в огледалото на живота
Ройсbouquet
Темата пак си е хубава и без да си ''вдъхновена''  Hug Hug Hug

# 28
Малко за разведряване да напиша.Вчера едни крачета се подаваха,ако искате да ги видите погледнете пост279 ето тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.msg25215747#msg25215747

Кога трябва да напиша крайния резултат от играта,че вчера чаках 0,00ч и да постна състезателите и Малвина-Ина и Силвето хартисаха Hug
Благодаря ,още веднъж на Лока за помощта при направата на общия пост Hug

Сисето-браво на децата,ще валят шестици.И аз съм на тази вълна,цял ден със мами и дечица 7 клас се занимавам JoyТестът го реших за 15 мин. с грешки на 16 и 22въпрос-забравила съм коняТ Embarassedда отбележа.Голям майтап.От предната игра покрай идни дрешки от филми по руски автори се засилих да изгледам ,които екранизации се сетя.Е, след финала на "Ана Каренина"тази сутрин-щракам и о Shocked Shocked Shocked,Толстой за преразказ.

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 19:55 от Sause baus!

# 29
Руми, моите съболезнования Flowers Rose Каквото и да ти кажа, няма да ти стане по-леко, така че просто ти пращам една виртуална прегръдка Hug

1. Лока - 5 т.
2. КАТИ - 4 т.
3. Бела - 3 т.
4. Плами - 2 т.
5. Грийн айс - 1 т.

Най-запомняща се комбинация - Сосчето
Най-непозната - Хриси
Най-добър синхрон на цветовете - Акаша
Премяна, която бих носила - Стейси Грей

Общи условия

Активация на акаунт