Аватарно - турска / Тема No 29

• 20 760
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
  • España (Плевен)
Момичета, нали не е късно да гласувам? Бяхме на РД и нямах време днес.

Ето и моите точки:

5т. - loca
4т. - Акаша
3т. - Bell@
2т. - Sophia L.
1т. - plami89

непозната за Вас страна на тази държава - Rois
най-запомняща се комбинация - Акаша
най-добро цветово синхронизиране - ·٠•violetka•٠·
за премяна,която бихте носили и Вие - loca

Руми, моите най-искрени съболезнования... няма утешителни думи за такъв момент..   Flowers Rose Flowers Rose

# 46
  • Сопот, Пловдив
Пффф, аз приспах Мартин преди 23 часа, пу-пу, да не дърпам дявола за опашката, че рядко се случва вече. Няма да пия ни бири, ни водки, след малко ще отида да изям един нездравословен зрънчо, да си угодя на изпилените нерви и да си поддържам заоблената фигура.

А като бях ученичка какъв ден беше 21-ви май... Живот в общежитие и две съученички на име Елена, ех, защо не съм пак на 17...  Grinning

# 47
ех, защо не съм пак на 17...  и аз , и аз Embarassed
Пак се напихте и изпокрихте Hug Heart Eyes

# 48
  • КиТ
+1  Whistling Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Днес в Н*М в Гранда как ми нормализираха кръвното, значи( по принцип е ниско Joy)Пробвам си аз бански 1 час на цена 17,90. Плащам на касата-34 и нещо Shocked А сега де!Касиерката казва- на табелата пише цени ОТ 17, 90. Да-ама не. Crossing Arms Точно 17, 90 пише-касиерката прибра табелата, преди да я снимам. Извиняват се, грешка, ама не щат за толкова да го продадат. Дано не сложат пак табелката за заблуда! Naughty

Ау,ми ти като отидеш не ти ли каза първо цената и тогава да платиш,щото тя може да каже 34 лв,ама ти да не искаш да го вземеш пък  Crossing Arms  Peace

# 49
  • Варна
Плами
Скрит текст:
ма той е голям магазин. Аз виждам цената и губя време да пробвам и да си избера. Времето ми за обикаляне е свършило. Та харесвам се,  на касата- Shockedдадох 34 лв,, защото повярвах, че на табелата пе пишело ОТ 17, 90,  но си го бях избрала вече, харесах се и не ми се искаше да го връщам. Предупредих ги, че ще проверя дали не са сложили пак заблуждаващата табела с цената.
В този ред на мисли, понеже съм в бранша, да ви кажа-да не се притеснявате да ИСКАТЕ, културно. Скоро пазарувам в БЕРиьозка. Та едно безалкохолно му изтича срока същия ден. Помолих да взема от него, но с друга цена. И воала- 40% отстъпка bowuu

# 50
  • КиТ
Плами
Скрит текст:
ма той е голям магазин. Аз виждам цената и губя време да пробвам и да си избера. Времето ми за обикаляне е свършило. Та харесвам се,  на касата- Shockedдадох 34 лв,, защото повярвах, че на табелата пе пишело ОТ 17, 90,  но си го бях избрала вече, харесах се и не ми се искаше да го връщам. Предупредих ги, че ще проверя дали не са сложили пак заблуждаващата табела с цената.
В този ред на мисли, понеже съм в бранша, да ви кажа-да не се притеснявате да ИСКАТЕ, културно. Скоро пазарувам в БЕРиьозка. Та едно безалкохолно му изтича срока същия ден. Помолих да взема от него, но с друга цена. И воала- 40% отстъпка bowuu

Да,но
Скрит текст:
ако да речем предния ден си видяла цената предвидила си си толкава пари,пробвал си и решаваш да купиш и изненада 34лв,ми ти нямаш толкава,оставаш с горчив вкус  Tired Подвеждаща табелка си от всякъде Peace Не знам,аз на твое място не бих го взела,въпреки,че съм го харесала Peace
Гугулнах БЕРиьозка,ама нещо не можах да разбера какъв тип магазин е Thinking Blush

# 51
Сосче, дай някъде линк за теста от днес.Иска ми се да го реша и аз...
Руми , съболезнования за баща ти!
 Сестри  Laughing
Скрит текст:
Valar Morghulis   smile3521

# 52
  • Сопот, Пловдив
Хихи, и ти ли го налази Даарио?  Laughing

# 53
  • КиТ
Ването му оплете плитки вече  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 54
  • Варна
Плами, когато съм излъган клиент, и аз обикновено оставям стоката! Така и трябва!
Но банският го харесах( знаете как е да се харесате с бански) и за 34, 90 пак си го купих.(после отидох да се уверя точно какво е пишело на табелката). И тогава извиках служител да си видят обявените цени.Предложиха ми да ми върнат парите, но аз казах, че не искам. Настоявах да ми понижат цената до 17,90. Не щат.

Между другото, на касовия бон пише, че не възстановяват сума от бельо, бански и обеци.

Ей я моята берьозка:

# 55
  • КиТ
Плами, когато съм излъган клиент, и аз обикновено оставям стоката! Така и трябва!
Но банският го харесах( знаете как е да се харесате с бански) и за 34, 90 пак си го купих.(после отидох да се уверя точно какво е пишело на табелката). И тогава извиках служител да си видят обявените цени.Предложиха ми да ми върнат парите, но аз казах, че не искам. Настоявах да ми понижат цената до 17,90. Не щат.

Между другото, на касовия бон пише, че не възстановяват сума от бельо, бански и обеци.

Ей я моята берьозка:

Именно  Hug
Бре предвидливи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Ама продават руски стоки тъй ли newsm78,иначе магазина се информирах как изглежда и де го има във Варна(Варна мол,ох от кога не съм ходила Blush) Crazy Peace Joy Joy Joy Joy

# 56
  • София
Добро утро в новата тема!
Rois, както винаги темата е чудесна!

Руми, много съжалявам за загубата ти!
Нека почива в мир баща ти!

# 57
Добро утро!
Стейси
Скрит текст:
вчера гледах бански в нашия МОЛ, и аз харесах бански с такава цена,но горнище и долнище се продаваха отделно-за това се впечатлих,кой носи горнище без долнище,ама хайде.Та едното само беше 17,90лв. Mr. Green Поне при нас беше ясно Hug
Плами,
Скрит текст:
ми ние Берьозката си я разнищвахме,по -предната тема-да не си изпуснала?
Фракеза-
Скрит текст:
това за 7 клас http://www.mon.bg/top_menu/general/7klas/tests/bel-7klas-21-05-2013.pdf
хайде и ДЗИ http://www.mon.bg/top_menu/general/dzi/dzi2013/13-05-21_dzi-bel.pdf
писах на лични преди два дена не ме отрази newsm78

# 58
  • София
Сосче, имаме ли победител?  Simple Smile

# 59
Имаме победител Hug
Много убедителен при това,участва
Скрит текст:
дано не бъркам Embarassed
във всички предложения и  категории и това е
ЛОКА-95,50 точки

Честито Hug

За останалите места обаче конкуренцията е жестока ,даже за четвърто място имаме две дами с равен брой точки Peace

Второто място е за
Акаша -72,5т.
.

Третото място е за
Белла-48 т.

Четвърто място е за
Нези и Плами с 43т..

На почетното пето място е
Креми с 42т

smile3501 smile3501 smile3501
С трепет очаквам следващата игра Hug

Общи условия