Аватарно - турска / Тема No 29

• 21 717
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
Като прочетох за темата първата мисъл ми беше, че Акаша ще заграби Джонито Joy Joy

Аз съм готова   Laughing

# 706
  • В Космоса
Джой, може всички да го искате, ама там е работата, че той е мой!  Sunglasses Joy

А тъй, Лока, виж как знаеш! Crazy

# 707
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, него аташе по българските женски въпроси в Прага ли го искаш? Laughing
Искам го, искам Party. Акаша да му мисли в София Twisted Evil

Сосче, права си, по-красив е от Харди. Но Харди е в пъти по-секси Crazy.

# 708
Привет девойки.
Аз вчера съвсем забравих да гласувам, а пък вечерта нямах нет и не можах да влезна в темата. Днес пък през деня изобщо не съм влизала, а пък то можело да се гласува. Тъпо, тъпо. Нищо де, бяхте страхотни, много хубава птича игра се получи.

Честито на Креми, честито и на другите девойки. Темата е ок, макар че и на мен в акъла ми изниква Джони.  newsm78 Та ще се почудя, аджеба, какъв пират да си спретна, та да не се дублирам (евентуално  Mr. Green) с Акашка. Иначе "индианци" е много плодотворна тема си мисля.

# 709
  • КиТ
Аз си намерих дрешки,няма съм с Джак споко  Sunglasses Crazy Hug Joy Joy Joy Joy

# 710
Аз си намерих дрешки,няма съм с Джак споко  Sunglasses Crazy Hug Joy Joy Joy Joy

Олекна ми ,ще спя спокойно smile3524

# 711
  • В Космоса
Поздрав! Crazy

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 22:14 от Акаша

# 712
  • КиТ
Ау,трябва с тая снимка да си на аватара,жестока  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Я да те питам,тъй като гледам твоите снимки в подписа са две,ама по-широчки седят Thinking,ама щото са квадратни ли,моите са много издължени и над 280-290 за една и минава на 2 ри ред  Twisted Evil ooooh!

# 713
Е, не е истина  Shocked

# 714
  • в огледалото на живота
Ох,пирати е темата така ли ?
Акаша,изби рибата направо.... Crazy
Къде това?

# 715
Честито, Креми!   bouquet  Честито и на другите момичета!

# 716
Плами, много си бърза. Grinning

# 717
# 718
  • Варна
Честито, Креми! Hug

Акаша, Crazy,  Laughing
Скрит текст:
Преди 2-3 години на Златните  говорих "Джонито"! Laughing Беше с приятел.Абсолютен двойник Shocked- постоянно го молеха за снимки! Даже си спомням, че търсихме инфо, дали не е наистина в България Laughing

# 719
  • Сопот, Пловдив
И на мен само Джак Спароу ми е пред очите сега  Laughing , но няма да съм с него, щом Акаша го заплю  Grinning .

Поздрав  Mr. Green

Момичета, темата се изписва, но утре ще сглобявам нова, просто нещо напоследък вечер ми е адски изморено.

Ройс без да погледна бях сигурна, че ти се оплакваш от социалните  Laughing Защо ли всичко ми е толкова познато  ooooh!  Помощ от никъде нито можеш да осъдиш бащата за издръжка, нито можеш да ползваш облаги от социалните. Да ми е жива и здрава гърбината, че ще съм и татко и майка и баба и дядо  Laughing

Аз напълно доброволно съм се отказала от възможността за издръжка, реших че не си струва сумата, за която мога да го осъдя, за сметка на това как трябва да се му се моля за подпис за елементарни неща. Иначе от социалните съм чувала да се оплакват доста хора в нашия град, поведението им не е тенденциозно към мен като към самотна майка, някои от тях просто се зъбят на всички.  Grinning

Сисе, аз лично съм от тези, които нямат против да плащат данъци, които отиват за помощи за малцинствата, те са си български граждани и ако отговарят на условия, които поредполагат да им се отпусне някаква помощ, е редно да я получат. Ако в някаква ситуация, получават повече привилегии, отколкото етническите българи, то вината не е тяхна, а на тези, които са им дали привилегиите.

Общи условия

Активация на акаунт