Аватарно - турска / Тема No 29

• 20 819
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • Сопот, Пловдив
Аз съм за Плаж или Детство. От птици имам страх...  newsm43
Тъкмо по темата и страховете ще е едно представяне на Хичкок  Mr. Green

От неговия филм ми идва половината страх  Laughing . Всъщност ако това е темата, даже имам готова комбинация, лични снимки.  Grinning

# 91
  • I want it all and I want it now.
Лока    bouquet Честита Победа  newsm18 newsm18 newsm18

Виолетка.  newsm59

Много здраве, щастие, любов   bouquet

# 92
Честита победа Лока.
Вили да си жива и здрава.

Аз нямам предпочитания към темата.

# 93
  • КиТ
Благодаря на гласувалите за мен, розАФкото се харесва, спор няма. Crazy Laughing

Ша ма слушаш вече Mr. Green Joy Joy Joy

Назначавам те за пръв съветник официално!  Crazy

bowuu bowuu bowuu

# 94
Явно повечето нямат предпочитания, така че слагам Птици. Без ограничение за всякакви интерпретации.

Ройс и Софи, може да не са точно птици, а асоциации стях. Дано, да не ви затруднявам с тази тема   Blush

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 11:23 от loca

# 95
  • КиТ
Явно повечето нямат предпочитания, така че слагам Птици. Без ограничение за всякакви интерпретации.

Ах ти Crazy Joy Joy Joy Joy

# 96
# 97
  • В Космоса

Ройс и Софи, може да не са точно птици, а асоциации стях. Дано, да не ви затруднявам с тази тема   Blush

Ми аз съм готова в такъв случай. Laughing Изпреварих малко, трябваше да изчакам. Нищо друго ще търся. Grinning

# 98
  • Сопот, Пловдив
Мен асоциациите ме плашат повече  Laughing . Но нищо де, темата си е супер, аз имам комбнация с лични снимки, веднъж издебнах един гълъб.  Mr. Green

# 99
Ми аз съм готова в такъв случай. Laughing Изпреварих малко, трябваше да изчакам. Нищо друго ще търся. Grinning
Ще се направим, че не сме те видели. Много ми харесва комбинацията  Peace

# 100
Лока, честито!
Честито и на останалите момичета!   bouquet

# 101
Хубава ни е новата темичка  Wink

# 102
  • КиТ

Въртя сука и си сложи темата която искаше,от не знам си колко време  Crazy

Я едно проучване да направя,ако дойда през работни дни в София,ще има ли някой който да ми прави компания,докато Селен е на работа?Или да не се хабя да идвам,щото сега говорих със Станислава(от магистратурата) и се оказа,че мъжът й ще е на работа и май ще ходим с първата група на изпитите,т.е на 9,10 и 11 юни имам изпити след това 12,13 и 14юни  съм свободна,та казвайте да знам,какво да правя Crazy Аз ще искам нонстоп престой с мен и разходка из забележителности на града,абе един вид,екскурзовод ми трябва на щат за 3 дена Crazy

# 103
  • Варна
Честит рожден ден, Виолетка! Hug

Мнооого да си здрава и щастлива! Hug

Лока, яка нова тема! Grinning Честито! Hug

# 104
  • КиТ
ООООООоо я четете,въртя суча и пак на там попаднах  ooooh! Joy Joy Joy За София още няма да им се невиди тяхната вера Twisted Evil

Обаче трябва да упълномощавам бащи ми да ходи Crazy Дали ще се навие Thinking Аз ще му покажа първо заплатата и съм сигурна,че утре ще е там hahaha hahaha hahaha
Само да кажете,какво е упълномощено лице с нотариално заверено пълномощно,трябва при нотариус ли Shocked тея не са наред и колко пари ще вземат Tired

Водя си тука монолози,ама явно никой не ме отразява Sad А така се ентусиазирах,не знам що Thinking Crazy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт