НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава! Тема №7

• 23 507
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Като че ли и моето кръвно е ниско, на два пъти ми се случва както съм по средата на лекция да ми спадне налягането в ушите и почвам да преглъщам като в самолет - на някоя мама да и се случва това?

откакто забременях, 90/60 ми е перфектно  Mr. Green Заглъхне ли ми лявото ухо, това е знак че пада. Очаквам лятото да събирам границите  Crazy особено в жегите но пък не мисля и да съм в горещините навън ... При предишната бременност така ми причерняваше на няколко пъти, осолено навън си е опасно, че не винаги имаш къде да седнеш  Crazy колата наекс ми е помагала в тези случаи Peace

# 91
Здравейте мамчета!Искам да ви пусна един линк за детски магазин в Асеновград е Simple Smile Фирмата си е производител и всичко е на свясни цени-особено детското обзавеждане...Ако имате интерес-погледнето го : http://www.arbor-bg.com/

Развиха ми една теория за пола на бебето как да се познае и сега водя статистика дали е вярна!Ако може маминки който имат дечица вече да се включат: Та казаха ми че ако жената няма желанние за секс през бременността си значи бебето ще е момиченце и обратното ако и се прави секс значи ще е момче Simple Smile Надявам се,че ще ми помогнете да развенчаем мита  Laughing При майка ми е било силно изразено това и е познало - аз имам брат  Thinking

# 92
Здравейте мамчета!Искам да ви пусна един линк за детски магазин в Асеновград е Simple Smile Фирмата си е производител и всичко е на свясни цени-особено детското обзавеждане...Ако имате интерес-погледнето го : http://www.arbor-bg.com/

Развиха ми една теория за пола на бебето как да се познае и сега водя статистика дали е вярна!Ако може маминки който имат дечица вече да се включат: Та казаха ми че ако жената няма желанние за секс през бременността си значи бебето ще е момиченце и обратното ако и се прави секс значи ще е момче Simple Smile Надявам се,че ще ми помогнете да развенчаем мита  Laughing При майка ми е било силно изразено това и е познало - аз имам брат  Thinking

При мен позна. Simple Smile

# 93
Гледам, че коментирате колички - ще следя внимателно да черпя информация от поопитните Simple Smile
аз знам вече 2 неща - да е с цяла дръжка ( много по - лесно се бутала от птделните ) и да е с голям кош за багаж Simple Smile Аз за сега гледам комбинираните, въпреки че нашите бебета реално няма да излязат преди април на дълга разходка и аз започвам да се чудя за какво ни е кош за новородено... Също разглеждам и кош-стол за кола, за да може удобно да се пренася бебто - мисля че ще бъде удобно Simple Smile

напротив, с първото дете не се спрях цяла зима.  Mr. Green Единственото ограничение е да не е под 0 градуса, да няма влага /дъжд или мъгла/, иначе нищо не ме спира. И не съм имала кош за новородено - минах без него  Mr. Green  Кошницата-столче за кола е супер удобно - както за колата, така и за вкъщи, пък и за пренос на къси разстояния. И задължително количка с цяла дръжка - не е фатално да не са върти, но цялата дръжка е по-удобна  Peace

# 94
  • София

и при мен  Peace

# 95
Много хубава и приятна тема Вампи! Най накрая успях да ви прочета и да се отчета и аз!

# 96

и при мен  Peace
хахахахаха и при меееен  Joy

# 97
Емиии кво да кажа освен,че явно ще имам син щъркел  Joy Joy Ама да видим де  Whistling

# 98
  • София
Емиии кво да кажа освен,че явно ще имам син щъркел  Joy Joy Ама да видим де  Whistling

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 99
Май и при мен ще познае,сега въобще не се сещам,а преди не беше така Embarassed

# 100
Здравейте мили мамчета! Най-накрая се престраших. От много много време ви чета-може би 8-9 месеца (тогава все още мечтата ми да имам детенце не бе осъществена). Четях историите на други момичета, които мечтаят, милеят да детенце... Колко пъти съм плакала над клавиатурата, защото знам какво е да искаш нещо повече от всичко на света и всеки месец да се разочароваш... Но ето, че на Благовещение тази година разбрах прекрасната новина. Леко объркана и несигурна съм за нещата, които се случват, защото ми е първа бременност и силно се надявам да получа подкрепа от вас и да науча полезни неща от сплотения ви "екип".  Желая ви ужасно много хубави моменти и лека бременност на всички.

# 101
  • София
andreeas, добре дошла, тук имаш сродни души  Hug

# 102
Добре дошла на поредната бургаска мама! Силен отбор сме, хаха Simple Smile Леко бременеене и здраво бебче на финала Simple Smile

# 103
Здравейте момичета, честита нова тема bouquet
На мен след около две седмици ми предстои полет със самолет. Ще ходя на преглед преди пътуването, но може ли някой да сподели опит  Simple Smile

# 104

и при мееен хахах това е новото кисело и сладко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт