НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава! Тема №7

• 23 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
*vesela*, в Пловдив живея. През седмицата пътувам до София и затова си избрах лекар там. Още повече, че го познавам от много преди да забременея и се чувствам по-спокойна при него.

Иначе за колички и обзавеждане и аз взех да се оглеждам  вече. Че тепърва ни чака боядисване и обзавеждане на детската стая. От суеверие, когато се нанесохме, само на тази стая не сложихме паркет и не я боядисахме. Решихме, че има време за това и няма как да знаем дали ще се получи след месец или година.  Сега трябва да избирам паркет, цветове и т.н Ама ще изчакам да ми кажат момченце или момиченце ще е Simple Smile
Иначе за колички съм се спряла на Cam и Hauck.  И двете марки предлагат свестни и най-важното сравнително леки колички. Обикалях по магазините и първоначално пробвах само как са на тежест  и  какви са размерите им при сгъване.
Харесала съм си тези:

http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=398

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/38943

Тази първата е много сладка Simple Smile

# 226
  • София
tochkata   и аз съм си харесала тази първата на hauck, но не съм я изпробвала. От предишната бременост още я гледам и момичетата, които имаха такива бяха доволни, мисля че е удобна.
Охххх, и мен пак ме подгони това главоболие, вече направо не издържам. ooooh!

# 227
Здравейте Simple Smile Днес се разхождахме с ММ в Пазарджик и в един магазин видяхме количката, която си бяхме харесали в интернет - е хора ужасна е! С едни такива малки колелца, абе ужас...
Иначе и аз от няколко дни съм с това главоболие.. и не спира...Днес даже пих един парацетамол, защото не издържах повече и ... болката спря за 20 минути Tired

# 228
Здравейте,
Благодаря на всички за бързият отговор,супер сте newsm10  Hug
Тези колички са хубави,но ми се виждат малко скъпи-особено втората. Мисли ли някой от вас да пробва слинг?На мен ми се струва много практично и удобно.Със сигурност ще си купя и количка ,но смятам да пробвам и това.Някои казват,че е много по-добър вариант от тежките колички(особено в ако живееш на място с тесни улички като Малта) newsm78

# 229
БЪРЗО МАЙКИ ПОМОЩ!!!1 СЕГА ИМА БУРЯ И АЗ СЕ НАДВЕСИХ НАД ТЕРАСАТА ДА ВИДЯ ЕДНО НЕЩО И СИ НАТИСНАХ КОРЕМА И МЕ ЗАБОЛЯ ЗА МОМЕНТ .. ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЛИ ИЛИ ВСИЧКО С БЕБЧО Е НАРЕД??? МНОГО СЕ ПРИОТЕСНЯВАМ ДА НЕ СЪМ ГО НАТИСНАЛА ДА НЕ СЪМ НАПРАЙЛА НЕЩООООО #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 230
Момичета, много съжалявам за забавянето за адреса на колочките. Пращам ви го сега, има всякакви видове, на мен лично ми харесва тази зелената, но според мен всичките са хубави.

http://www.ebay.co.uk/itm/130604947886?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1438.l2649

http://www.ebay.co.uk/itm/330718752277?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1438.l2649

Разгледайте сайта, кажете какво ви харесва. Но е необходимо да се запознаете с условията за пазаруване от този сайт. При нас вече е изпитан, защото сме си пазарували какво ли не, включително лап-топ, телефон, спортна екипировка доста скъпа и винаги всичко е пристигало и не сме имали никакви проблеми. Ако имате въпроси пишете ми, ще се радвам да помогна. И един съвет, според мен е по-хубаво гумите на количката да са като тези на снимката, тоест - по-големи, защото зимата в тези снегове комбинирани с раздрънкани плочки и изкъртени тротоари - няма да е лесно да ги бутаме. А и на бебета ще им е по-комфортно  Sunglasses Успех и очаквам мненияата ви  Grinning

# 231
Verjiniq Sekulova  бебока би трябвало да е на 5-6 см под пъпа, но дори и него да си натиснала то нали си е във вода, може само да се е разлюшкало. Сега като мина време боли ли те нещо?Не мисля че си го наранила. Ще видиш при следващия преглед че си е много добре там вътре

# 232
Здравейте и от мен... аз още нищо не съм търсила, нито колички, нито курс за бременни, нищо... Има време си казвам, бебо да е жив и здрав, ще купя всичко за един ден ако трябва:)
Аз май настинах тези дни - то не бе дъжд/слънце/дъжд, боли ме гърлото, но само чай с мед пия, нали не може лекарства.

Друго се чудя - в 13- та седмица съм, кога започва да се вижда коремчето? Моето вечер се подува, но по -скоро е от задържана вода и вечеря, защото на сутринта спихва:))))

Поздрави!

# 233
Здравейте мамчета!
Днес тук беше ужасно ветровито и къде къде...та в Айко се скрихме. Направихме си проучване за колички и кошари, че и изпробвахме.
Ето тази количка:
http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=398
Страшно удобна, лека, маневрена и бебето ще е супер защитено вътре. 3в 1 е ...и какво му трябва повече на мъника:)
Ето и кошарата:
http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=popup_image&pID=392
Насочила съм се към такава кошара от плат, тъй като каката си има детска стая и живот и здраве максимум 2г ще се ползва и после бебето(порастнало smile3521 ) отива при нея.
Не знам вие на какво мнение сте....но аз не съм привърженичка на скъпите и излишни неща. Независимо дали мога да си го позволя-просто съм практична. Давам пример: Моя колежка си купи количка ABC disaign за 900лв и познайте...след 5м ще я продава, че била много тежка и едвам я бутала...за носене да не говорим. Еми гъзарията няма почивен ден Joy

# 234
Tanya_misha  и аз съм на същото мнение за скъпите неща-не са в никакъв случай гаранция за качество и удобство! Thinking
Кошаркато е супер и аз на нещо подобно съм се спряла Peace

# 235
Здравейте, и мен ме наболява глава понякога, а никога не ме е боляла. А вчера като ми си сгади  Sick мислех, че вече е отминал този период.
И аз гледам за колички и съм харесала тази
http://bebelandia.bg/product/470/abc-design-kolichka-s-kosh-3-tec-2012.html

тежичка е, но мисля, че няма да имам проблем с пренасянето, защото ще я оставям в колата, имам огромен багажник  Wink
Аз вече съм измислила обзавеждането да децката стая , но ще пазарувам от Америка спални комплекти и всичко останало за стаята, защото искам всичко да е на една тема, а тук няма избор.
ето това съм избрала  http://www.disneybaby.com/products/finding-nemo-8-piece-crib-bedding-set/

# 236
ver4eto__7 , в Mothercare  същи има тематични комплекти. Ако не се лъжа като пазариш от US сайт, трябва да платиш мито, поне на мен скоро ми се наложи да плащам newsm78
Относно избора на количка, мисля че всеки сам си преценява колко пари да отдели за нея.
Ние имаме възможност да си купим по-скъпа количка и съм се ориентирала към Мима. Най-много ми харесва това, че е много висока и има възможност да се регулира височината на коша и столчето, което при 182см. височина си е плюс  Laughing
Въпрос към мамите с опит-Ако имате 2 стаи, едната трябва да е спалня, а  другата всекидневна , коя стая ще изберете да бъде в по-голямото помещение?

# 237
Здравейте и от мен днес, ама всички сте се изпокрили някъде тези почивни дни ...
Верче много е хубаво това за детската стая и аз много ги разглеждам тези чуждестранни сайтове , но е трудно май с поръчките , и аз искам хубави чершафчета , ама да видим , наистина толкова шаренки и забавни няма тук в БГ.
За количките , аз вече не знам и аз какво да избера, все нещо не ми допада, но има време ще събирам още мнения Simple Smile
Айде хубав ден от мен , аз си чакам майсторите да дойдат да ни сглобят гардероба и вече нямам търпение  Crazy

# 238
  • Смолян
Здравейте и от мен
При нас до обяд времето беше страхотно,и го използвахме максимално.
Но сега залягам над лекциите,че нямам време първите два изпита са един след друг и са най-тежките,дано имам късмет
Пепи аз до сега гледах английски сайтове и харесах много един за дрехи за новородено,имаше бодита по 5 в комплект излизаха по 18лева.
Оставям ви да сядам

# 239
  • Стара Загора
Здравейте и от мен мамчета!
Аз искам да ви питам, вие как сте с нервите? Как се успокоявате? Аз съм направо звяр, най-малкото нещо ме вади извън строя и мога да викам по цял ден. Все ми едно такова сърдещо се, та чак като се разсърдя или размрънкам за нещо не се търпя

Общи условия

Активация на акаунт