НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава! Тема №7

• 23 507
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро на всички будни майки  Simple Smile Искам да ви попитам след като генекол. не е забранила секса и няма до този момент проблем,може ли примерно да се прави и анален секс след като всичко е наред? Доста ми е неудобно че питам, но няма къде да попитам всичко което ме интересува,защото само тук има хора който биха отговори ли сериозно а не просто ей така..Благодаря предварително и слънчев ден на всички..И още нещо : мойта ген. ми забрани да ям телешко и купешка кайма...а на мен така мис е яде телешко...как мислите мога ли?
ЕТО ЕДИН ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ВАС ОТ МЕН http://www.youtube.com/watch?v=Y1eOnhDgjlA

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 11:03 от Verjiniq Sekulova

# 391
  • София
здравейте, вержи, страхотен поздрав си ни поднесла, благодаря ти!
За аналния секс-нямам идея, но се чудя защо да не може телешко, важното е само да си сигурна за мястото от което го купуваш и срока му. За каймата по-може да има резерви, защото не се знае точно от какво е направена. Аз не купувам кайма, а парче месо, което ми смилат на кайма и го готвя, така че да сум сигурна, че е добре термично обработено, а не сурово. И не ям месо  по заведенията.
aenea, радвам се че си сред нас и лека бременност!
Радвам се на добрите новини от вас, все така да сме си. Все повече от нас ще започват да усещат мъниците в коремчетата  Laughing  Аз вчера бях при доки и съм доволна. Беба спеше, но е пораснала за последните две седмици с около 85 грама  Joy вече тежи цели 200 гр. Плацентата ми се качила нагоре, което мн.ме радва, тъй като в началото бебето се беше захванало мн. ниско и се притеснявах. Доста лежане беше , но сега съм по-спокойна...
Весел ден на всички! Hug

# 392
Здравейте,
Едва ли позата има значение,стига да е удобно за двама ви.Първото нещо,което ми каза гинекологът беше задължително секс с презерватив през периода на бременност и зърната не се пипат,особено в началото когато са чувствителни. Whistling
Аз исках да ви попитам дали вие имахте и все още имате(за тези които още не знаят пола на бебчо) предчувствие  какво ще е бебчето ви.Аз от малка си мечтая да имам момиче.Когато забременях два пъти сънувах,че ще е момче и подсъзнателно го усещах.Когато на предният преглед док попита дали искаме да знаем пола и попита мен и приятелят ми поотделно и аз казах,че мисля че е момче,той отсече -women are always right Joy  bowuu

# 393
Здравейте мамчета Simple Smile

Добре дошла на новата мама   bouquet
За секса нищо не мога да кажа тъй като на нас ни е забранен.
Iki_to Аз да ти кажа от както съм бременна все повтарям че ще е момче, но ММ не вярва. Вчера на прегледа ми казаха че ще е момче, но мисля да изчакам и ФМ на която ще се записвам тази седмица. Но мисля че всяка мама има 6 чувство  Simple Smile

Хубав ден момичета Hug

П.П. Вержи страхотен поздрав,благодаря

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 12:31 от siyah

# 394
За телешкото - не знам дали е имал точно това предвид лекаря, което ще кажа, но миналата година една приятелка имаше глисти, докато беше бременна и се оказа, че причината е била консумацията на телешко.

# 395
добър ден на всички Simple Smile благодаря ви за милото посрещане. радвам се много за новините, които получавате. аз ще трябва да поизчакам още малко докато ми потвърдят пола на бебето. аз съм си 100% сигурна, че ще е момче и много искам да е момче, но все пак.. Simple Smile

имам и въпрос, който може да се стори странен..
някои да има идеи как да овладея агресията? не съм агресивен човек, но през последния месец започвам да се плаша от себе си. едва се сдържам да не викам на хората. исках да извия врата на свекърва ми защото нарочно ме дразнеше, че детето ще е момиче.. чувствам се като сърдито 10-годишно дете с трън в пръста, което започва да реве за най-малкото и това е на път да ме побърка.   #Crazy  понякога незнам какво да правя.

# 396
Здравейте мамчета Simple Smile

Добре дошла на новата мама   bouquet
За секса нищо не мога да кажа тъй като на нас ни е забранен.
Iki_to Аз да ти кажа от както съм бременна все повтарям че ще е момче, но ММ не вярва. Вчера на прегледа ми казаха че ще е момче, но мисля да изчакам и ФМ на която ще се записвам тази седмица. Но мисля че всяка мама има 6 чувство  Simple Smile

Хубав ден момичета Hug

Ооо със сигурност не са всички Simple Smile аз изобщо не бях разбрала, че съм забременяла. И за пола  бях сигурна, че  е момиченце, а то се оказа момче. 0 предчувствия Simple Smile

# 397
здравейте и от мене
искам да ви се похваля че току-що усетих бебето за 2-ри път и съм сигурна вече, че е то и все докато пиша във форума ми се случва  moresmile

за нервите и аз съм така  всичко ме дразни....но имам и хубави дни (които са рядкост)-ХоРмОнИ моя как ме търпи незнам, че и ние работим заедно  и вкъщи заедно-милия ми newsm12 но за овладяване-по скоро хората около нас трябва да ни разберат аз не мога да се овладея просто то отваътре ти идва......

за пола всяка си има усещане-и аз съм така...
а за секса при мен е всичко наред засега и ни е позволен, но на мене не ми се прави изобщоооооо
радвам се че  има хубави новини и вървим добре с бремеността Hug хубав ден

# 398
Относно предчувствието какво ще е бебето, аз подсъзнателно знаех че ще е момче, но до последно се самонавивах за момиче Laughing Чак количка за момиче гледах. Но на 2 пъти сънувах, че е момче. В единия сън ми го каза татко, а в другия вечерта преди да ми кажат на ФМ, една приятелка дойде и ми каза - момче е.  Сега съм със син щъркел Laughing

# 399
За месото не знам. За секса - не мисля,че е проблем ако бременността протича без усложнения. Peace

Преди малко докато четях книжка и чук чук - бебо се обади. Спирам да чета за секунда, слагам ръка на коремче, притихвам и чакам - нищо.Започвам пак да чета и след 15 минути като съм се унесла в книгата и пак чук чук  hahaha Става ми много мило, смешно, щастливо ..абе лудница  Party

За пола - мисля,че ще е момче. Да видим дали наистина е предчувствие или просто защото от страната на ММ всички казват момиче и аз наопъки  все момче момче..

Добре дошла на новото мамче! Simple Smile))

Много момичета ми се губят !? newsm78

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 14:13 от rainbowgirl

# 400
Привет  Hug Днес си взех и втория болничен които ми е за цял месец..ама идиотите са ми сбъркали имената,да беше една буква айде..ама пък да сбъркаш всичко трябва да си голям заплес  Close
За телешкото ми стана много чудно,тъй като то се води най-полезно и чисто месо,не разбирам какъв е проблема,че да го забраняват,а и хич не е евтино.А каймата..ако ти я смелят на място в магазина ще знаеш,че си е чисто месо и можеш да си я консумираш без проблем.  Peace

# 401

За телешкото ми стана много чудно,тъй като то се води най-полезно и чисто месо,не разбирам какъв е проблема,че да го забраняват,а и хич не е евтино.А каймата..ако ти я смелят на място в магазина ще знаеш,че си е чисто месо и можеш да си я консумираш без проблем.  Peace
Няма никакъв проблем да си ядеш, каквото ти душа поиска. Особено пък телешко месо Mr. Green... че то е едно от най-полезните... Ядеш си всичко и това е.

# 402
Здравейте мами,
Добре дошли на новодошлите мами Simple Smile
за Верджи : Относно телешкото  и каймата - питай лекарката ти какви са основанията и да ти ги забрани. Съмнявам се, но е възможно да има причини, които ние не знаем. Може да е свързано с кръвните ти изследвания, например.бЗатова най-добре говори с нея, тя е длъжна да ти даде информация.
Момичета , току що се връщам от изпит и съм тотално гроги. Бързам да ви изчета и да ви кажа, че резултатите ми излизат в Понеделник и ще имам нужда от вашата морална подкрепа, така, че стискайте силно палци. Simple Smile утре ми излизат резултатите от БХС-то и се надявам всичко да е наред. Ще ви кажа какви са след като ги взема, за да ги разтълкуваме заедно, защото при лекаря съм, чак другата седмица и няма да имам търпение до тогава.
Относно пола, все си мисля, че е момче, но ми се иска момиче. Абе каквото дойде, ще му се радвам. Само да е живо и здраво.
Другата седмица живот и здраве тръгваме на море, но доктора не ми дава да пътувам, ако не ми отшумят контракциите. Някой друг с този проблем?
Относно котаците: минах през ветеринаря и той ме успокои, че това, от което е болно малкото ми котенце, не може да ми навреди. Опасни били само хламидията и токсиплазмозата. Та като ида другата седмица, ще питам доки за изследвания.
Това е от мен. Отивам да хапна нещо, че с този изпит и вълненията покрай него днес съм на една ябълка и половин шоколад и взех да усещам как ми прималява от глад вече.
 Hug за всички!

# 403
Jenny_83 щом лекаря ти не ти дава да пътуваш..а и имаш контракции не е ли по-добре да отложите морето за сега? На мен дълго време не ми даваше да пътувам и то без да имам контракции.Не знам ама ако не ви е спешно по- добре изчакайте, за да не си направиш беля за едното нищо  Peace

# 404
Здравейте:)

относно телешкото - може би понеже е тежко месо да не е препоръчително. На мен наполедък не ми се яде много месо - свинско или телешко, може  би пиле или риба е добре. През деня на работа карам на ябълка, кисело мляко и малко солени бисквити. Вечерта салата с малко месенце, хляб, и после не мога да устоя на сладоледа или шоколада  Embarassed

относно секса - ако не е забранен съм чела, че даже е полезен, поради хормоните които се освобождават, плюс това майката става спокойна и мила, поне за ден:) при нас нещата по- скоро за наопаки на правилото - бременната иска, другият се дърпа по незнайно какви причини... Някой да даде съвет?

Общи условия

Активация на акаунт