НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава! Тема №7

• 23 507
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Смолян
Здравейте
Луз ден Луна лекаря при,който ходя сега на жените,които идват на преглед само не ( за записване на бременност по ЗД) иска по 3.40лв това включва таксата и презерватива,ако те гледа с вагинален ехограф
И на мен клизма са ми правили,някой беше писал,че в по-малките болници не правят.Точно в такива болници,особено като нашата всичко се спазва стиктно,защото те гледат под лупа и проверяващи и почти всички се познаваме.
Габба не се ядосвай шматки всякакви.Радвам се,че всичко е наред  Hug

# 376
Здравейте как сте?

# 377
Аз днес заспивам права и имам чувството, че са ми сложили чувал с камъни отгоре. Едвам си държа очите отворени!!! А уж съм не наспала.

# 378
И на мен много ми се спи, направо едвам гледам.
Но аз ставам много рано и се радвам безумно че от началото на юни излизам в болничен и ще се наспивам Simple Smile.

# 379
И на мен много ми се спи, направо едвам гледам.
Но аз ставам много рано и се радвам безумно че от началото на юни излизам в болничен и ще се наспивам Simple Smile.

И аз се чувствам доста изморена, заспивам пред телевизора вечер, ставам в 7.30, на работа съм до 19.30.... А до болничния има да почакам до 16 октомври.... #2gunfire

# 380
здравейте, нова съм и току що се регистрирах. термина ми е на 1.11, първа бременност. желая на всички успех!   Simple Smile

# 381
Здравейте  и от мен , дали ме помни някой  newsm78 направо забравих какво е форума, снощи влезнах да се разпиша и да ви прочета , ама си заспах пред лаптопа и ММ го е махнал и така  Blush.
Обаче от утре вече по - спокойно ще е и мисля да наваксам по - така и да се включа по темите.
Сега отивам да се изкъпя и сигурно до 8 часа съм заспала  ooooh!, но ми се насъбра много тия дни и съм супер гроги.

# 382
Здравейте на всички и от мен Hug Как сте днес? Виждам какво си пишете и някак си не мога да се включа в разговорите ви.Тук в Малта по съвсем друг начин протича всичко, аз съм в 14г.с. а още не съм ходила на основни изследвания. Само при последният преглед си правих тест за Синдром на Даун -показателите ми са отрицателни Peace Вече имам към 8,5- може би 9см голямо момче Party Heart Eyes

aenea добре дошла във форума Wink)

# 383
Момичета УСЕТИХ ГО! Лежах си преди малко и си бях сложила ръката на корема и усетих как мърда...първо помислих, че си въобразявам, но накарах сестра ми да пипне и тя потвърди - бебочко мърда и се усеща с ръка!  smile3521 newsm44

# 384
ето ме имен , току що се връщам от ЖК и съм много щастлива.. Бебка е добре беше с гръб към нас,а ММ видя и сърчицето как бие... С предна плацента съм. Питах за котетата и каза че няма опасност. даде ми направление за кръв и урина пак и ми взе секрет и цитонамаска ( бяхте прави не е чак толкова страшно, е малко неприятно с човката ама..) и другия месец като отида ще ми каже резултатите от 3 те неща. Е при прегледа открихме гъби... предписа ми свещички Гино-Певарил ( Gyno-Pevaryl   50mg ) 15 дни по 1 вечер като си легна. И каза че най вероятно пак ще има след това.
Вие такива слагали ли сте? Не ми каза какви са гъбите. И покрай тези емоции забравих да питам колко е голямо колко тежи да искам снимка и най важното дали ММ трябва да взима нещо ( утре ще му звънна да питам). Вампи може ли розов щъркел... Hug Hug Hug Hug Hug

# 385
Здравейте, да разкажа и аз днес за прегледа ми..
Лелееее...  ooooh! какъв е бил тоя урунгел? Егати отношението.... Мислех, че вече е останало в палеозойската ера ooooh!.

Честито на всички видели пола на отрочето си Grinning ... Ееееххх, аз дето ми беше такъв неистов мерак, изоставам много с инфото по тоя въпрос. Чак на 29 -ти юни и то за майтап - може и да не видят нищо, ако бебето е застанало, както му душа поиска Grinning

aenea, добре дошла!

# 386
  • London
Вампи моля и на мен  stork-boy!
Днес бяхме на частен преглед на Харли Стрийт при др. Николаидес, един от светилата на феталната морфология и всички новини са много добри, всички органи на място и в мярка и едно пишле даже Laughing
Значи мамчета да ви кажа голяма разлика между безплатния ултразвук, който беше около 15 минути и този. За 150 паунда ме гледаха около един час, супер подробно, първо една жена, после професора. Бебето мърдаше през цялото време, даже и аз го усетих на няколко пъти. Обясниха ни всичко най подробно, включиха ни и 3D, дадоха ни куп снимки, на една даже ни показва ОК с палеца  Laughing много се радвам че решихме да отидем на този преглед, ММ и той толкова щастлив!
Габи, на твое място веднага бих си намерила друг лекар, това е ужасно отношение!
Радвам се на хубавите новини на другите мамчета, все така до финала!
Лека нощ

# 387
Честити ви гащи и добри новини от прегледи! Hug
Нямам търпение да мине някъде седмица и да отивам и аз на ЖК и да го видим какво е това нашето бебче.

Иначе и аз започвам да се убеждавам,че усещам беб. На моменти е като жужене и пърхане за секунди, а на моменти е като много ама много слабо почукване, което с ръка не може да се усети май. Днес 2-3 пъти го усетих пак и то е или като съм легнала по гръб или ако си сгъна краката към тялото.

Лека нощ от мен  : )))))

# 388
  • Стара Загора
Добро утро майчета! Как сте днес?
 aenea, добре дошла мила, дано всичко до края да е ОК и да сме заедно.
Радвам се за хубавите новини от прегледите ви и за това, че сте разбрали пола. Аз от както бях на преглед и видях, че всичко е наред съм като отнесена и много щастлива. Особено като ми казаха и за пола, сега с такъв кеф ще натрия носа на свекитата защото бяха убедени, че ще е момиче и не можело да е друго и толкова, но явно 6-тото чувство не лъже  Twisted Evil
Габа, много е хубаво така и аз изпадам в еуфория като го усетя, после може и да ме побърка, но това в момента е най-сладкото усещане.
За клизмата да ви кажа бях изпаднала в див ужас като разбрах за лапароскопията, че трябва да ми направят, но я предпочитам пред слагането на катетър и то без да съм в упойка. Просто катетъра е нещо ужасно.
Хубав ден   bouquet

# 389
здравейте и на мен ми казаха момиченце,но искам да изчакам ФМ на 10 юни за потвърждение иначе всичко е ОК бала мина,сега подписването чакаме на 5 юни е в Русе в общината само ние и кръстниците без излишна показност интимно и с много любов Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт