The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 076
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Щом толкова много ме молиш, айде...

Mr. Green Mr. Green

Оу то т'ва Иън!  Heart Eyes Макар да не е сигурно! Аз си помислих, че някой по-бивш

# 106
  • София
Извинявам се, че по никое време нахълтвам тук, но ви чета през цялото време и се забавлявам с написаното. Благодаря за всички весели моменти!   bouquet

Нали за Древните няма да се цепите на отделни теми?

И да кажа колко съм разочарована от Клаусито, ми вече не ми изглежда древен, а дребен. Как можаха. Twisted Evil

# 107
Не е сигурно, че й е бивше гадже  Peace Mr. Green или че дълго ще остане такова  Joy Joy

Иначе снимката е трепач   Crazy Crazy Mr. Green Mr. Green Joy Joy

# 108
  • София
Бояна, дребен е! Факт! и вреден!

# 109
# 110
Женени абсурд  Mr. Green Joy Сгодени може би  Joy За разделени аз лично не вярвам Mr. Green Joy
Няма да разберем така или иначе, никой от тях не коментира и няма да коментира  Mr. Green Joy Joy

Бояна, добре дошла   bouquet

# 111
Смачкаха го, Бояна, смачкаха го, клетия.  Crossing Arms

# 112
  • София
Смачкаха го, Бояна, смачкаха го, клетия.  Crossing Arms
Ужасна работа, Пуц, просто ми е мъка  Laughing

Благодаря за посрещането, девойки.  bouquet

# 113
  • КиТ
И от мен добре дошла  bouquet

# 114
  • София
Що добре дошла? Тя и преди е писала, бе... помня я Peace

# 115
  • София
Благодаря ви!  bouquet

Аз винаги ви чета, но през повечето време ми е трудно да се включа адекватно в лафа ви. Това не пречи да се забавлявам от сърце, имате страхотно чувство за хумор всички. Hug

Клаусито сега изобщо ли няма да го има в Диариите? Ще ми липсва, но пък се надявам в Древните малко да се върне към себе си, че много го опитомиха.

# 116
Ми няма, Джо как да се разкъсне да снима 2 сериала  Mr. Green

# 117
  • София

Клаусито сега изобщо ли няма да го има в Диариите? Ще ми липсва, но пък се надявам в Древните малко да се върне към себе си, че много го опитомиха.

Не, ама ще има нови дрисльовци сигурно Mr. Green

# 118
  • София
Ми няма, Джо как да се разкъсне да снима 2 сериала  Mr. Green
Еми няма ли си doppelganger, той май накрая ще остане единствения без. Mr. Green

NellyR Сигурно ще има, да ги видим какви дрисльоци ще са. Laughing Но бозата ще е страшна като видях как завърши този сезон.

# 119
  • КиТ
Що добре дошла? Тя и преди е писала, бе... помня я Peace

Аз я познавам от клюкарника(където чета от време на време),ма тука не съм е срещала,па може и да съм забравила Crazy

Общи условия

Активация на акаунт