The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 068
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
   Някой знае ли кога ще излязат изтритите сцени от четвърти сезон ?
Това със смешките и изцепките ли трябва да са, "изтритите сцени"? Дайте линкове към старите сезони.

Не, това са изтритите сцени:

тези са от трети сезон.

# 91
  • Buffyworld
Момичета, има едно детско по Дисни - " Братя по карате" . Там има едно младо момиче, което играе - Оливия Холт. Чудя се, дали не е на Клеър Холт сестра ? Освен това много пирлича на нея - с дълга руса коса е и в лицито също прилича много. Все едно гледам една малка Ребека. Казах на детето, че тази май е сестра на Русалката Ема, защото малката си я знае Клеър от Русалките още  Joy

# 92
Момичета, има едно детско по Дисни - " Братя по карате" . Там има едно младо момиче, което играе - Оливия Холт. Чудя се, дали не е на Клеър Холт сестра ? Освен това много пирлича на нея - с дълга руса коса е и в лицито също прилича много. Все едно гледам една малка Ребека. Казах на детето, че тази май е сестра на Русалката Ема, защото малката си я знае Клеър от Русалките още  Joy

IMDB? Американка е, Клеър е австралийка.

{Бебълс}, сцените и клипа с гафовете излизат с DVD-то на сезона, значи към август-септември.

# 93
  • Buffyworld
Мока, мерси  Hug. Не ми се ровеше да търся. Малкото ми приличаше много на Клеър, докато играеше Ема, та затова се зачудих.

# 94
Прилича наистина Simple Smile

# 95
Дано не съм назад с новините, но Кандис се е сгодила Simple Smile

# 96
Честито да е жива и здрава и много щастлива с г-на Peace

# 97
  • КиТ
Вчера мернах новината Crazy Party Party Party Нина беше много щастлива Grinning Heart Eyes

# 98
  • Buffyworld
Да й е честито  bouquet. За съжаление годеникът й не ми харесва  Joy 8особено в сравнение с Клаус /  Ама важното е младите да се обичат Heart Eyes.

От любимите ми герои, само на Джаред Падалеки / Сам Унчестър / жената ми харесва.  Peace

# 99
  • София
На мен на Нина бившето гадже Flutter

# 100
  • UK

hahaha hahaha hahaha

Не ти вярвам нещо Naughty

# 101

Може ли една снимчица?  Whistling  Blush

# 102
  • София
Щом толкова много ме молиш, айде...

# 103
Е, потвърди ли се, че е бивше? Или ти направи някаква черна магия за раздяла? Mr. Green

# 104
  • София
Ми май се потвърди, не знам и аз Peace

Общи условия

Активация на акаунт